Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Timinka píše:
@Barca12345 namyšlení?mě přišli v pohodě naopak, ještě ta mamina podle mě šáhla do vlastní kapsy aniž by to zmínila
Vsak jo, ja jsem taky oponovala teto myslence!!! ![]()
@Burj Chalifa píše:
Normální střední třída - firma, byt, auto a chata, na svačinu šunka. Závist? Dbají o sebe, sportují. Komu imponuje rozkydlá líná hloupá nána, co si uplete dvě děti s nemožným blbem a žere jen konzervy, tak to o něm cosi vypovídá.
Vyjimecne s tebou musim souhlasit.. jsem taky z Prahy
![]()
Ja jsem si hned rikala, ze to zase bude kecu na prazaky, co si zijou v 4+1 a maji rozmazlene dite a jezdi luftovat. ![]()
@_BBQ_s píše:Ó děkuji
Vyjimecne s tebou musim souhlasit.. jsem taky z Prahy![]()
![]()
Teda holky vcera vymena me teda dost nadzvedla ze zidle. Kdyz nepracujici tatinek pronesl ze v tydnu kdy maminka nebyla, meli deti i ovoce a zeleninu! Kdyby zvednul zadek a sel makat tak ji maj mozna i v tydnu. Jeho zena byla podle me dost jednoducha ale urcite by svym detem rada doprala vic jako kazda mama.
@Vrtul píše:
Teda holky vcera vymena me teda dost nadzvedla ze zidle. Kdyz nepracujici tatinek pronesl ze v tydnu kdy maminka nebyla, meli deti i ovoce a zeleninu! Kdyby zvednul zadek a sel makat tak ji maj mozna i v tydnu. Jeho zena byla podle me dost jednoducha ale urcite by svym detem rada doprala vic jako kazda mama.
Vážně? Tak proč nedopřává místo svého hulení???
@Vrtul píše:
Ja teda to jeste poradne nevidela, ale proc tatinek nejde na nejakou fusku, vsak do Brna to ma blizko a porad se nekde kope nebo stavi. Pres tyden je mimo domov na vikendy prijede domu. ![]()
@Burj Chalifa píše:
To je hned 2 tisice navic, to by bylo sunky, mnam ![]()
Asi byli ti mladí ze stejných poměrů, v jakých žili sami. Ta mladá mi připadala inteligenčně nějak zaostalá a asi i líná sama se sebou a hlavně s tím přístupem k výživě dětí něco dělat. Vůbec jsem nepobrala ty konzervy, na tom přece nemohla nic ušetřit. Přitom je tolik jídel, který mohla těm dětem vařit a ano, bylo by to sice skromné, ale aspoň by ty děti nejedly takové sajrajty. Dneka se dá skoro všechno nakoupit v akcích, kdyby nebyli líní zvednout zadek, mohli si to obejít. Takhle malé děti nesnědí moc, dát jim na svačinku každému půlku jablíčka by je snad nezruinovalo, když na svoje cigára mají. Koupit kilo kuřecích skeletů a uvařit z toho pořádnou polívku, do ní stačí nastrouhaná kořenová zelenina, což je doslova pár kaček a kapání z jednoho vajíčka, část skeletů obrat do polívky, z druhé části udělat rizoto… lívanečky, nudle s tvarohem, brmaborové lacky, bramborové knedlíky se zelím a s kouskem masa, stačí trochu, nemusela by kupovat na kila… K večeři klasická krupičná kaše, na odpolední svačinku bílej jogurt. Ta holka už tak mladá nebyla, aby se nad tímhle nedokázala zamyslet, a prarodiče tam asi žádným způsobem nefungují. Škoda těch malých dětí, ty si to takhle nevybraly. Bohužel, s největší pravděpodobností půjdou ve šlépějích svých rodičů a asi i prarodičů.
@Burj Chalifa píše:
Protože její,,potřeby,, stojí nad potřebami dětí? Nejhnusnější je, jak říkala, že se dětem věnuje, prostě si myslí, že takhle je to v pohodě. A když pominu, že žerou konzervy, kolik jedna váží? čtvrt kila? A ona z toho nakrmí čtyřčlennou rodinu?
@Burj Chalifa Mě taky přišla namyšlená, hlavně na financem a mezi čtyřma očima dost ponižovala. Byla jak slepá a vůbec neviděla, že největší problém je v tom nefachčenkovi, že je to lemplík který se předvádí a dělá 10 dní vzornýho otce.Tak,když chtěl lepší stravu, když chtěl výlety pro děti a akce, měl jít makat..nic jinýho. Ona jen ta lyžařská výbava pro jedno dítě stojí spoustu peněz. A ta prachatá by rychle s takovým lemplem vyběhla, ta je zvyklá na vysoký přijmi, to není závist, ale realita.Ve fabrice by tu 20 vydělal, ale to se mu nechce, je to hnus mít takovýho chlapa. Ještě se nechal vydržovat z dávat dětí a ze sociálních přijmů, je mi zle z takových parazitů. V životě bych s takovým chlapem nebyla, pro děti vše nejlepší a nesmí strádat, že se volovi nechce--
A samozřejmě ten povedený tatík, na něj jsem zapoměla. Ten měl jít prostě makat, i kdyby měl dělat cokoli. No, ale připadá mi to, že tady u těch se přesně potvrtzuje - jaký šel, takovou potkal.
@Timinka píše:
Protože její,,potřeby,, stojí nad potřebami dětí? Nejhnusnější je, jak říkala, že se dětem věnuje, prostě si myslí, že takhle je to v pohodě. A když pominu, že žerou konzervy, kolik jedna váží? čtvrt kila? A ona z toho nakrmí čtyřčlennou rodinu?
Přesně. Tyhle kravky rodí jen co do kusu, počínají s podobnými debily, péče o děti žádná. Dětem berou zdraví, vývoj, životní šance. Tyhle lidi bych nakopala do zadku a navelela do kamenolomu. A zašila spodek.
@honzátko.x píše:
@Burj Chalifa Mě taky přišla namyšlená, hlavně na financem a mezi čtyřma očima dost ponižovala. Byla jak slepá a vůbec neviděla, že největší problém je v tom nefachčenkovi, že je to lemplík který se předvádí a dělá 10 dní vzornýho otce.Tak,když chtěl lepší stravu, když chtěl výlety pro děti a akce, měl jít makat..nic jinýho. Ona jen ta lyžařská výbava pro jedno dítě stojí spoustu peněz. A ta prachatá by rychle s takovým lemplem vyběhla, ta je zvyklá na vysoký přijmi, to není závist, ale realita.Ve fabrice by tu 20 vydělal, ale to se mu nechce, je to hnus mít takovýho chlapa. Ještě se nechal vydržovat z dávat dětí a ze sociálních přijmů, je mi zle z takových parazitů. V životě bych s takovým chlapem nebyla, pro děti vše nejlepší a nesmí strádat, že se volovi nechce–
Namyšlená nebyla, byla otevřená a realistická. A že má peníze? Oba manželé pracují, tak co komu zase vadí. Za válení doma je nemají. Mít soukromou firmu je jít s kůží na trh, riziko i zisk.Ale vykládej to dokolečka.