Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka1
19.10.13 11:30

@ivito mě položilo, jak neuměla zapnout sporák :mrgreen: škoda, že neukázali její kuchařské dovednosti bez konzerv

• Citovat
  • Upravit
148719
19.10.13 11:44

Já jsem zavolala dceru-18 let-aby se šla podívat. Protože denně slyším jak nemá co na sebe. Podotýkám, že má hadrů, mohla by je prodávat. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.10.13 11:54

@Anna766 muj muz taky furt mele ze nema hadry :cert: tak sem mu vcera rikala ze ten z vymeny ma jen 1 kalhoty a ne dvacatery jak on :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148719
19.10.13 11:55
@leni.be píše:
@Anna766 muj muz taky furt mele ze nema hadry :cert: tak sem mu vcera rikala ze ten z vymeny ma jen 1 kalhoty a ne dvacatery jak on :cert:

No já jsem po včerejším díle zjistila že vůůůůbec nejsme tak chudý, jak jsem si myslela. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
19.10.13 12:01
@Timinka píše:
@ivito mě položilo, jak neuměla zapnout sporák :mrgreen: škoda, že neukázali její kuchařské dovednosti bez konzerv

Tak kdybych přecházela z klasického starého sporáku na indukci, tak si budu muset návod taky přečíst :roll: :roll: Zase z ní nedělejte takového debila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
19.10.13 12:03

@Kaczenka Souhlasím, byl to asociálek. A je to těžké nemilovat, když s nim má dvě jeho děti, jeho krev. Neumím si představit, co je to mít na krku takovýho vola, jenže některé ženy jsou rádi i za málo, nemají sebevědomí. Kdyby trochu zhodila, namalovala se, udělala si vlasy, tak by byla kočka. Měla moc hezké rysy a oblečení dělá své. Některé ženy si tu skromnost a nenáročnost přinesou z dětsví, myslí si, že nemají na víc a musí žít tak i jejich děti, je to otázka sebevědomí..ani ne tak chytrosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
19.10.13 12:05

@Kaczenka fakt bys nevěděla kde se pouští plotýnky? No nic z ní dělat nemusíme, protože jen debil může děti ládovat konzervama. Kdyby koupila raději pár brambor, mrkve jeden skelet za ty samý prachy a má polévku i hlavní jídlo :zed:

• Citovat
  • Upravit
10867
19.10.13 12:07
@Kaczenka píše:
Protože takto matematika v sociálním systému nefunguje. Počty jsou trošku jinak. Kdyby si přivydělal dva tisíce, tak mu je seberou na podpoře v nězaměstnanosti. Nevím, jak je to tam s nezaměstnaností, ale jejich finanční krize určitě nebyla jen čtyři měsíce, co měla idiota doma. Tam je vidět, že s finanční negramotností bojovali dlouhodobě.

I kdyby prisel o 2 tisice, tak domu prinese aspon 10 tis. Ikdy taky bych pochybovala o tom, ze by to hlasil (mysleno, ze by delal na cerno) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
19.10.13 12:31
@pvmr píše:
Me teda v tom fitku dostalo ze cvicila v riflich 8o

Hm, to já jsem čuměla už i na to, jak nezvládla cestu z Letňan na Želivárnu :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
19.10.13 12:35

@Shreya Tak já bych to taky nezvádla, prostě jsme z venice, oba pracujeme od rána do večera, život na vesnici miluji-velký dům a zahradu, ale Praha, to je na mě moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
19.10.13 12:37
@Shreya píše:
Hm, to já jsem čuměla už i na to, jak nezvládla cestu z Letňan na Želivárnu :roll:.

hele promiň ale mi vesničani… já nevím zda bych to zvládla asi ano, ale určitě už bych měla stres už dopředu!! podle toho se to soudit nedá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
19.10.13 12:39

Já nejsem z vesnice, ale jenom z Ostravy a metrem v Praze bych dojela kdo ví kam, ale určitě ne tam, kam bych potřebovala :mrgreen: Takže asi tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
@Shreya píše:
Hm, to já jsem čuměla už i na to, jak nezvládla cestu z Letňan na Želivárnu :roll:.

pro ty co cestují denně je to brnkačka ;) já bych tohle ale nezvládla vůbec, já bych se ztratila :oops: :mrgreen: bych volala tomu vyměněnému manželovi aby pro mě přijel, že nevím kde jsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
@Shreya píše:

ona to podle cedulí zvládla nakonec proč by měla umět metro zpaměti?

• Citovat
  • Upravit
10867
@Shreya píše:

Tak ono to je ze zacatku fakt orisek, trefit v metru spravnej smer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky