Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem zavolala dceru-18 let-aby se šla podívat. Protože denně slyším jak nemá co na sebe. Podotýkám, že má hadrů, mohla by je prodávat. ![]()
@Anna766 muj muz taky furt mele ze nema hadry
tak sem mu vcera rikala ze ten z vymeny ma jen 1 kalhoty a ne dvacatery jak on ![]()
@leni.be píše:
@Anna766 muj muz taky furt mele ze nema hadrytak sem mu vcera rikala ze ten z vymeny ma jen 1 kalhoty a ne dvacatery jak on
No já jsem po včerejším díle zjistila že vůůůůbec nejsme tak chudý, jak jsem si myslela. ![]()
@Timinka píše:
@ivito mě položilo, jak neuměla zapnout sporákškoda, že neukázali její kuchařské dovednosti bez konzerv
Tak kdybych přecházela z klasického starého sporáku na indukci, tak si budu muset návod taky přečíst
Zase z ní nedělejte takového debila.
@Kaczenka Souhlasím, byl to asociálek. A je to těžké nemilovat, když s nim má dvě jeho děti, jeho krev. Neumím si představit, co je to mít na krku takovýho vola, jenže některé ženy jsou rádi i za málo, nemají sebevědomí. Kdyby trochu zhodila, namalovala se, udělala si vlasy, tak by byla kočka. Měla moc hezké rysy a oblečení dělá své. Některé ženy si tu skromnost a nenáročnost přinesou z dětsví, myslí si, že nemají na víc a musí žít tak i jejich děti, je to otázka sebevědomí..ani ne tak chytrosti.
@Kaczenka fakt bys nevěděla kde se pouští plotýnky? No nic z ní dělat nemusíme, protože jen debil může děti ládovat konzervama. Kdyby koupila raději pár brambor, mrkve jeden skelet za ty samý prachy a má polévku i hlavní jídlo ![]()
@Kaczenka píše:
Protože takto matematika v sociálním systému nefunguje. Počty jsou trošku jinak. Kdyby si přivydělal dva tisíce, tak mu je seberou na podpoře v nězaměstnanosti. Nevím, jak je to tam s nezaměstnaností, ale jejich finanční krize určitě nebyla jen čtyři měsíce, co měla idiota doma. Tam je vidět, že s finanční negramotností bojovali dlouhodobě.
I kdyby prisel o 2 tisice, tak domu prinese aspon 10 tis. Ikdy taky bych pochybovala o tom, ze by to hlasil (mysleno, ze by delal na cerno) ![]()
@pvmr píše:
Me teda v tom fitku dostalo ze cvicila v riflich
Hm, to já jsem čuměla už i na to, jak nezvládla cestu z Letňan na Želivárnu
.
@Shreya Tak já bych to taky nezvádla, prostě jsme z venice, oba pracujeme od rána do večera, život na vesnici miluji-velký dům a zahradu, ale Praha, to je na mě moc.
@Shreya píše:
Hm, to já jsem čuměla už i na to, jak nezvládla cestu z Letňan na Želivárnu.
hele promiň ale mi vesničani… já nevím zda bych to zvládla asi ano, ale určitě už bych měla stres už dopředu!! podle toho se to soudit nedá ![]()
Já nejsem z vesnice, ale jenom z Ostravy a metrem v Praze bych dojela kdo ví kam, ale určitě ne tam, kam bych potřebovala
Takže asi tak ![]()
@Shreya píše:
pro ty co cestují denně je to brnkačka
já bych tohle ale nezvládla vůbec, já bych se ztratila
bych volala tomu vyměněnému manželovi aby pro mě přijel, že nevím kde jsem ![]()
@Shreya píše:
ona to podle cedulí zvládla nakonec proč by měla umět metro zpaměti?
@Shreya píše:
Tak ono to je ze zacatku fakt orisek, trefit v metru spravnej smer ![]()
@ivito mě položilo, jak neuměla zapnout sporák
škoda, že neukázali její kuchařské dovednosti bez konzerv