Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Shreya píše:
Hm, to já jsem čuměla už i na to, jak nezvládla cestu z Letňan na Želivárnu.
Ale ana tam dojela, jen komentáře byly zavádějící.
Mně jen unikla ta část, s těma trenkama. Proč tam chodil v tom ručníku? ![]()
@Kaczenka píše:
Mně jen unikla ta část, s těma trenkama. Proč tam chodil v tom ručníku?
protože měl jen jedny a ta nová manželka mu je šla vyprat k sousedce ![]()
@Shreya píše:
Hm, to já jsem čuměla už i na to, jak nezvládla cestu z Letňan na Želivárnu.
Tak zrovna tohle mě nějak nezarazilo. Sama jsem Pražanda, ale všechny trasy odevšad v malíčku taky nemám. A když jedu někam, kam nejezdím běžně, nebo jsem tam třeba ještě nikdy nebyla, tak musím taky študovat, odkud a jak a čím se tam dostanu. A že měla problém se zorientovat v metru taky není nic zvláštního, jestli v něm samostatně ještě nikdy před tím nejela. Ona měla spíš smůlu v tom, jak se projevovala, přemýšlela jsem, jestli je opravdu taková trubka, nebo to jen přehrává.
A co mě dostalo tak to byla ta posilovna, jak tam celá říčná makala a u ní dva čumilové ji pozorovali a komentovali. To bych na jejím místě vzdala okamžitě a řekla, že opičku na zábavu ať si hledaj jinde.
@pvmr píše:
protože měl jen jedny a ta nová manželka mu je šla vyprat k sousedce
to jako měl i jedny trenky jen? já myslela kalhoty…
@Vrtul píše:
to jako měl i jedny trenky jen? já myslela kalhoty…
Ja nevim, radeji to ani nechci vedet
![]()
A to máme jenom tři přiblbý linky, takový Londýn, nebo Seattle… ti mají metro, ne my ![]()
@pvmr asi se budu mrknout znova já u toho uspávala a že neměl žádné ponožky mi také uniklo.
@Vrtul ta nová manželka mu jedny koupila, on se tam o tom zmiňuje, že mu je trapně, nebo něco v tom smyslu
Já jednoho takovýho taky znala, bývalý manžel mé švagrové. U něj byl paradox, že chodil do práce a vydělával slušně, ale měl nutkavou potřebu šíleně šetřit. Ten měl jenom jedno oblečení, chodil v tom třeba dva týdny, pak to komplet všechno vypral a celý den byl doma, než to uschne, protože se neměl do čeho oblíknout. Švagrová to po mnoha pokusech ho změnit vzdala, nakoupila mu oblečení a on se toho nedotkl, vynadal jí, že zbytečně utrácí a nový hadry nechal ležet ve skříni a jel si dál svůj zavedený systém. Už spolu dávno nejsou. Ale u něj bych to tipovala spíš na nějaký druh duševní úchylky.
http://www.ahaonline.cz/…sto-spi.html
a nebo to samé v seriozním vydání:
http://ona.idnes.cz/…ahy-sex.aspx?…
Jinak docela síla, hlavně, že na cigára mají ![]()
chlapa bych poslala makat, třeba mejt záchody na ubytovně, než bejt na pracáku, jak povídal ten David.
Proč ho nechce nechat dělat na živnostňák částečně chápu, ten můj na něj dělá, a žádná velká sláva
a to je projektant.
Jinak, i u toho podnikatele nic moc, hlavně ta rozmazlená Viktorka, tej bych pěkně zadnici vyšlehla
byteček pěknej, musel stát majlant.
Ale i u toho podnikatele se mi nezdála bůhví jaká idylka, an kytku jí nekoupil ![]()
Mně bylo strašně líto těch dětí
Oba rodiče evidentně IQ tykve, nic normálního z nich nebude ![]()