Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32913
19.10.13 13:44

No, já být postavena před takový sporák, tak mám možná problém i s tou troubou, kterou ona nakonec zvládla. Fakt tahleta moderna jde zatím mimo mě..i s tím kávovarem ve firmě bych měla problém.
A to jsem myslím normální (v tom smyslu že na co nemám nekupuju, umím hospodařit, dbám na to co jíme my a hlavně děti).
Jo a metro v Praze zvládám, i když jsem z opačného konce ČR, ale musím dávat fakt bacha.
Ona mi přišla fakt jako dítě, a sociálně velmi málo gramotná. Jak mluvila o té konzervě, to mi přišlo že si dělá snad srandu. Sama radši uvařím mrkev s kedlubnem a brambor k tomu, než abych jedla polotovary, nedejbože dala konzervu děcku. Taky mi těch dětí bylo líto. A chlap přetvářka jak hrom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
19.10.13 13:44
@Shreya píše:
A to máme jenom tři přiblbý linky, takový Londýn, nebo Seattle… ti mají metro, ne my ;)

Sodoma Gomora :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.10.13 14:14
@CokeLady píše:
Lituju děti, co se naroděj takové mámě. Ta ženská byla neuvěřitelně tupá, omezená, jednoduchá, hloupá, ošklivá. Takoví lidí by se neměli dál množit. :poblion: Co z těch dětí může vychovat, co jim může do života dát? Je mi z ní špatně, jak z jejího strašného mluvení, zjevu, názorů, snahy furt někoho přebít svými hovadskými připomínkami. Nechat doma takhle malý děti, žít jako poslední socka na salámech a konzervách, žebrat po sousedkách o praní, prachy, jídlo, hadry.

Hlavně si vypalovat zobáky a kritizovat, že neuznává TV v dětském pokoji a její děti u TV usínají v jedné cimře s nima.

K čemu je takováhle osoba společnosti, jako přítěž ale hlavně jako výstraha a hrozba, kam může člověk ve své tuposti spadnout a stáhnout tam i svoje děti.

Se nedivím, že na ní ta malá Viktorka házela bobek. Nemyslím si, že je to v rozmazlenosti toho dítěte, OK má nějakej vzdor a ještě jí tam přijde taková slepice vykdákaná, tak just proti ní bude zbrojit a není zvědavá na nějaký její oblíkání. „Nech mě být“.Prostě ty děti tu výměnu vnímají a vždycky to má nějaký dopad.

Chlap mi přišel taky jednodušší, ale relativně rozumnej, nechápu kde o tu socku zakopl. Neříkám, že je to nějaký playboy a intelektuál, ale mít k sobě ráznou rozumnou ženskou, tak by fungoval.

nemyslím, že je to jen její vina, ona nemusela socka být, než ho poznala.
Myslím, že oba na své životní úrovni mají stejný podíl.
A on je u mě budižkničemu, chlap by měl udělat vše, aby rodinu ze srabu vytáhl.
A to, že jí nechá sám s dětma jí akorát potopí ještě hlouběji.
Však v těch odkazech, co jsem dávala píšou, že ani alimenty jí nedává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
19.10.13 14:17

@momi33 podle mého vyrostla v podobných poměrech a má tak akorát základku. Z normální ženské se taková blbka nestane. I chudě se dá žít slušně. Bez cigaret a konzerv

Příspěvek upraven 19.10.13 v 14:18

• Citovat
  • Upravit
25324
19.10.13 14:18
@CokeLady píše:
A z její cesty metrem, to už nebylo ani buranství, to bylo těžce za hranicí. A ještě jakoby chtěla víc ze sebe udělat tu krávu. Mně teda přijde pražský metro navýsost logické. Ale ona je naprosto blbá durch… nechá si doma papír s instrukcemi a pak jede na „Žítkovu“, nechápe ty chaotické přestupy, pak teda slavně objeví barevné čáry na stěnách, pak zase nechápe že jedna trasa jezdí oběma směry, pak že na ní někdo měl u metra čekat… ježiš PROČ jsou takový lidi. A nepochybuju o tom, že i zde na emiminu se občas takováhle hvězda jasná blbá najde.

já se taky v pražským metru neorietnuju, a to jsem měla „tu čest“ v Praze bydlet cca 4 měsíce.
Možná, že pražáci by se zas neorientovali v plzeňské mhd.
Sorry, ale inteligence se neměří podle toho, jak se kdo orientuje v metru.
To by jediní chytří byli Pražáci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.10.13 14:19
@Timinka píše:
@momi33 podle mého vyrostla v podobných poměrech a má tak akorát základku. Z normální ženské se taková blbka nestane. I chudě se dá žít slušně. Bez cigaret a konzervPříspěvek upraven 19.10.13 v 14:18

jj, ale i tak trvám na tom, že ne vše je její vina.
Však na tom mají společnou mírou vinu oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
19.10.13 14:22
@momi33 píše:
jj, ale i tak trvám na tom, že ne vše je její vina.
Však na tom mají společnou mírou vinu oba.

tady přece nejde o přeměřování viny. 8o CHlap by šlapal jak hodinky, mít jinou ženskou, což bylo i ve výměně vidět. Kdyby tam ta náhradní byla měsíc, dám krk na to, že už by i makal, měli by finanční plán jak z dluhů a žili by normálně

• Citovat
  • Upravit
25324
19.10.13 14:23
@CokeLady píše:
Ne že by se inteligence měřila podle orientace, ale podle těch blbých keců které ona byla schopna během jedné jízdy na „Žítkovou“ vyprodukovat a že jí základní věci nedocházely. Přišla mi jako puberťačka, kterou by furt měl někdo někam nasměrovat, v něčem jí pomoci, postarat se o ní. Z vyměněného manžela si udělala sponzora a otce v jednom.

sponzora?
nevím, že by jí něco sponzoroval :think: :nevim: :nevim:
ten výlet do aquaparku-pokud vím, tak i v jiných výměnách si maminy přejí něco navštívit, posilovnu-poukaz jí dal sám, a na lyže jí taky vzal sám :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
19.10.13 14:26

@CokeLady jí? :mrgreen: škola

• Citovat
  • Upravit
25324
19.10.13 14:26
@Timinka píše:
tady přece nejde o přeměřování viny. 8o CHlap by šlapal jak hodinky, mít jinou ženskou, což bylo i ve výměně vidět. Kdyby tam ta náhradní byla měsíc, dám krk na to, že už by i makal, měli by finanční plán jak z dluhů a žili by normálně

to ne, ale neházela byc vinu za jejich fin. stav jen na ní :nevim:
snad je dospělej a svéprávnej, a je mu jasné, že bez toho, aby makal se nikam nedostane.
Je asi pomalej, že ho k tomu musí někdo dokopat, ale v tom případě stále není vina jen na ní.
Jako odejít, a nechat za sebou spoušť, a vymluvit se na neschopnou ženskou, to dokáže jen lempl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
19.10.13 14:27

@CokeLady u této výměny se mi vybavili všechny ty diskuze tady, jak je život těžkej, jak se práce nedá sehnat, jak jsou vysoký nájmy, bla bla bla.

• Citovat
  • Upravit
25324
19.10.13 14:28

Holky, nechci se hádat, jí se nezastávám, ale vinu na jejich stavu nesou oba, oba jsou stejní, jednodušší.¨
Ne jen ona.
On je u mě větší lempl, pač by měl udělat vše proto, aby si našel práci, a ne se na rodinu vybodnout, a odejít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
19.10.13 14:29

@momi33 neházím na ni vinu za finanční situaci (i když nasekat si dluhy a děti rok po sobě není zrovna chytré) ale třeba ty konzervy -dnes stojí cca 50 kč za ty prachy by mohla udělat plnohodnotné jídlo a ta šmudla dá raději dětem konzervu nebo klobásu :cert:

• Citovat
  • Upravit
25324
19.10.13 14:32
@Timinka píše:
@momi33 neházím na ni vinu za finanční situaci (i když nasekat si dluhy a děti rok po sobě není zrovna chytré) ale třeba ty konzervy -dnes stojí cca 50 kč za ty prachy by mohla udělat plnohodnotné jídlo a ta šmudla dá raději dětem konzervu nebo klobásu :cert:

jj, s tím souhlasím, však jsem do zdravého jídla kor pro batolata fanatik-kluk dlouho nepoznal cukr a šunky, když už, tak jen tu kvalitní.
Holt asi neví, jak jinak levně a zdravěji vařit.
A to samé chození ven apod.
A pak, jak tam to jedno dítě tahala za ruce :roll:
A ty dluhy mohl klidně nasekat on, však psali, že chodí po hospodách.

Příspěvek upraven 19.10.13 v 14:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.10.13 14:36
@CokeLady píše:
Ano, já to možná vidím tak, že ta ženská je navíc uplná kráva, proto jí dávám větší vinu. Chlap si podle mého práci sháněl, ale asi ne dost aktivně, mohl dělat třeba v tom blbým supermarketu. Další otázkou je, zda by se mu vůbec vyplatilo se vzdát 7 tisícové podpory, zda by vydělal v této lokalitě brigádně nějak víc.A že se na ní vykašlal? Já se mu nedivím. Prachy by posílat měl, ale já bych se spíš divila, kdyby s ní zůstal, vždyť to byla hloupá megera. Podle mě děti byly obě jako velký omyl, tak už spolu zůstali a nějak přežívali… určitě spolu být neměli, ani děti mít neměli, i na svůj věk oba nevyzrálí a čekající na pomoc od kohokoliv.

jak jsem psala v prvním příspěvku, ten David říkal, že je pořád lepší mýt záchody na ubytovně, než být na pracáku.
Odejít mohl, ale o děti se měl starat, a muselo by mu být jasné, že jakmile odejde, tak ona sama s dětmi na tom bude ještě hůř.
To se stane snad každý mamině, co zůstane sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí