Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja bych takovy socky tloukla pres cunu.Ne za bidu ale za tu omeuenost a tupost kterou v detech posilaji dal…
@skoromamuška píše:
Ja bych takovy socky tloukla pres cunu.Ne za bidu ale za tu omeuenost a tupost kterou v detech posilaji dal…
Líp bych to nenapsala. Nevadí chudoba, ale ta tupost ![]()
Mě spíš vadilo, že říkala, že má 100 Kč na den na jídlo a všechny potřeby ale když si vezmete že jedna krabička cigaret stojí dneska tak 80 kč a kouřili oba dva… brát dětem od pusy jídlo aby bylo na cigára… fuj
@CokeLady píše:
Na konci tohoto videa http://tn.nova.cz/…nosti-2.html je tam už upoutávka na další díl s Tomikate, co zakládala tuto diskusi. V ikonce vypadá lípTak jsme zvědavá, jaký to bude, když jejíc slov snadno vydělané prachy, děti celou dobu v klidu, u nich doma pohoda, na druhé straně bordeláři.
to je nějaká holčina z Emimina? ![]()
@CokeLady píše:
Aha, koukám, že psala anonymně zezačátku. Je to tahle https://www.emimino.cz/…il/tomikate/
jj, je anonym.
Je mi z toho mizerne. Nechapu mysleni typu - nemame poradne kde bydlet, nemame penize na jidlo, ale udelame si dve deti a ono se to prece nejak udela.. ![]()
Tak tohle byla celkem pohodová výměna - žádný hádky, žádný extramagoři a debilky. Jako jo, ten sockapár - za to jak hulili a neměli prachy na pořádný jídlo, tak kupovali drahá srač. ky (vysočina gothaj)
by zasloužili
ale byli tam v minulých dílech teda i větší zoufalci. To ten Emil nebo polocikánka Lenka, popř. Darina, na tyto exoty teda nemaj.
Největší úchyl tam byl ten trenér v posilovně - prej „a doma necvičíme“?
![]()
Jinak s tou cestou na Želvu - co děláte? Vždyť to dala celkem v pohodě na to, že jela poprvé. ANi nepřejela, ani extra nebloudila, to by tam jistě dali. Noo a že nezapla indukci nebo co to měli - taky žádná trága, kdyby jí to ten týpek všechno ukázal předem, nemusel se pak se vším s. rát sám a říkat, že je Lenka třetí dítě.
Jinak se k sobě celkem vzhledově hodili - jak říkal, že se za Lenku stydí - já osobně bych se docela styděla za něj, co se vzhledu týká, jinak byl povahově přijatelnej.
@CokeLady píše:
Na konci tohoto videa http://tn.nova.cz/…nosti-2.html je tam už upoutávka na další díl s Tomikate, co zakládala tuto diskusi. V ikonce vypadá lípTak jsme zvědavá, jaký to bude, když jejíc slov snadno vydělané prachy, děti celou dobu v klidu, u nich doma pohoda, na druhé straně bordeláři.
Jen mám pocit, že z příštího dílu nevyjde Tomikate tak dobře, jak asi čekala. ![]()
@Lesina píše:
Jen mám pocit, že z příštího dílu nevyjde Tomikate tak dobře, jak asi čekala.
Proč?
Tak bude tam asi za leštičku, no ale s tím asi počítá ![]()
Ježís v tý ukázce..to tam smaží knedlíky? nebo blbě vidím? ![]()
@Gina108 píše:@Lesina píše:Proč?
Jen mám pocit, že z příštího dílu nevyjde Tomikate tak dobře, jak asi čekala.Tak bude tam asi za leštičku, no ale s tím asi počítá
Poslechni si tu upoutávku a soustřeď se na mluvené slovo - přijde mi citově zabarvené. Já Výměnu nezvládám sledovat (je mi stydno), ale je možné, že udělám výjimku. Jsem prostě nechutně zvědavá.
@CokeLady píše:
Já přeju lidem, kteří si o sobě myslí, že jsou téměř dokonalí, na nic nikdo nic najít nemůže aby se v tom vykoupali a poučili a možná zalitovali i těch špinavých peněz, které za to dostali.
A přišla ti ta upoutávka stejně jako mně? Citově zaujatá?
@CokeLady píše:
Mně vůbec nepřijde ošklivej, cvičí, v obličeji docela sympaťák a ještě soucítím, že má na rtu opar.
Takovej nějakej voteklej a mi přišel
![]()
@Lesina ty jsi teda špiónka, ještě sledovat zabarvení hlasu
No ale jsem na ni tedy zvědavá, to jo. Doufám, že nebude srab a třeba napíše víc, co nebylo vidět.
@CokeLady píše:
Já přeju lidem, kteří si o sobě myslí, že jsou téměř dokonalí, na nic nikdo nic najít nemůže aby se v tom vykoupali a poučili a možná zalitovali i těch špinavých peněz, které za to dostali.
Muehehe jsi to ale přející osoba ![]()