Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4263
9.10.13 07:14
@Timinka píše:
@Denpry no mě zas přijde ujetý dělat s dětí něco, co by ještě neměly být. Okrádat je o dětství. A obzvlášť v dnešní době :jazyk: Kvalita dospělého života se neodvýjí od počtu diskoték či pátečních hospod, cigaret, marihuany počtu kluků, atd… Okrádám své děti o něco? ;)

bohužel, v dnešní době ano a pokud dítě s tímhle nezapadne mezi ostatní, je šikanováno. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.10.13 07:41
@Denpry píše:
bohužel, v dnešní době ano a pokud dítě s tímhle nezapadne mezi ostatní, je šikanováno. :zed: :zed: :zed:
to není pravda. šikana je sice velká, kvůli oblečení, mobilům atd. Ale nestalo se mi, že by šikanovali dítě protože nechodí na diskotéky, nekouří, nepije, nefetuje. A to mi tímto věkem prošly už tři děti. A překvapivě mají i kamarády, dokonce se slézají o prázdninách, víkendech u nás na zahradě a DOBROVOLNĚ tu tráví prázdniny ;) Jen se musí dítě učit si svůj postoj obhájit, nemusí chodit jak slepé ovce za pár blbečkama :roll:
  • Citovat
  • Upravit
10952
9.10.13 08:43
@Timinka píše:
to není pravda. šikana je sice velká, kvůli oblečení, mobilům atd. Ale nestalo se mi, že by šikanovali dítě protože nechodí na diskotéky, nekouří, nepije, nefetuje. A to mi tímto věkem prošly už tři děti. A překvapivě mají i kamarády, dokonce se slézají o prázdninách, víkendech u nás na zahradě a DOBROVOLNĚ tu tráví prázdniny ;) Jen se musí dítě učit si svůj postoj obhájit, nemusí chodit jak slepé ovce za pár blbečkama :roll:

Souhlas!
U nas to teda bylo tak, ze je to tam ani netahlo, sami rikali co tam…
Vyradili se jinde, zadny putky teda nebyli…
I dnes radeji cestují nez utracet za pařby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.10.13 08:46
@Denpry píše:
bohužel, v dnešní době ano a pokud dítě s tímhle nezapadne mezi ostatní, je šikanováno. :zed: :zed: :zed:

ještě se mi chce dodat, že přece nebudu ze svých dětí dělat malé d.vky ,kvůli několika hloupým lidem. Pro moje děti chci víc 8)

• Citovat
  • Upravit
9867
9.10.13 09:37
@Denpry píše:
Šikanují ho jen ti, kteří dostanou vše jen proto, aby přece nebyli z chudinky. Aneb - rodiče jim to sami vtlučou do hlavu - kdo nemá to a to je úplný loser.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
9.10.13 12:50
@Timinka píše:
to není pravda. šikana je sice velká, kvůli oblečení, mobilům atd. Ale nestalo se mi, že by šikanovali dítě protože nechodí na diskotéky, nekouří, nepije, nefetuje. A to mi tímto věkem prošly už tři děti. A překvapivě mají i kamarády, dokonce se slézají o prázdninách, víkendech u nás na zahradě a DOBROVOLNĚ tu tráví prázdniny ;) Jen se musí dítě učit si svůj postoj obhájit, nemusí chodit jak slepé ovce za pár blbečkama :roll:

Přesně tak :palec: Moji kluci dokonce neměli ani ty super mobily a oblečení a jsou v pohodě. Je to o zdravém sebevědomí a prioritách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.10.13 13:06

Na jednu stranu souhlasím na druhou ne..
Ono když člověk bere to jak se choval třeba sám, tak se nedivím, ale neni to vždy tak, že tam třeba kluci, holky dojdou a vrhnou se k baru, válejí se tam přiopilé -lí, po druhých atd..
Takže asi tak.. přijde mi, že některé pisatelky snad vidí co dělaly sami a nebo si myslí, že by děti mohly dělat.. Neni to pravda.. My jsme chodily tak, že discotéka byla o jedné malé skleničce vína, která tam stála půl večera, nekouřily jsme- a to myslím vážně, a prostě jsme jenom seděly v boxu smály se seznamovaly se, bavily se, tancovaly a to jsme byly asi 4-6 holek parta..
To stejné kluci ne každý tam přijel a hned k baru, oblboval holky, a něco bral..
takže na jednu stranu souhlasím na druhou ne, když někdo napíše, že nebude dospívajícího ochuzovat o chlast a drogy.. Záleží na dospívajícím, ne každý je hned ochlasta a hulič :)
Samozřejmě, když nechhce nech nechodí, já sama začala pozděj, ale zase ochuzovat o kolektiv, seznamování. :nevim:jestli je dítě dobře vychované a rozumné, tak snad nebude chodit domů navalené a pokud jo, tak prostě nepouštět.
Jinak ale samozřejmě, každý nech si dělá co chce, jenom mě zarazilo, že si někdo mylsí, že jakmile dospívající přijde na discotíku že automaticky přijde napité, zkouřené, zdrogované- tyto věci může dělat klidně bokem na zastávce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.10.13 13:43

@kvaček ne nemyslímže by přišlo automaticky zhulené a podnapilé, ale proč bych své děti měla pouštět do takového kolektivu? Proč by muselo mít nutně kamarády v této sortě lidí? Nemaluj si dnešní diskotéky na růžovo, o sklence vína to tam opravdu není

• Citovat
  • Upravit
30408
9.10.13 13:46
@Denpry píše:

Nechci se dotknout pisatelky, ale dlouho jsme neslyšela větší hloupost - tedy v souvislosti s návštěvami diskoték, kouřením atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
9.10.13 14:32

Vždyť kolik bylo případů, kdy dcera šla na diskotéku až v 18 a hned byl nějaký problém. Není lepší pustit, nastavit pravidla, věřit dítěti? Zakázané ovoce nejvíc chutná. Já směla od 15 na diskotéku čizábavu. Rodiče pití povolili. Třeba skleničku vína, aby věděli, že budu vědět co dokáže alkohol. Nejlépe se opít na rodinné akci a pamatovat si co a jak. Já ač jsem také odpůrce toho být jako ovce, tak přeci nebudu dceři bránit se malovat, chodit se bavit, věřit ji. Pamatuji si jak takové děti byli opravdu šikanované. Opravdu je jiná doba. Poslední výměna byla krutá. Jako ten kluk snad měl dost rozumu, aby si mohl hrát se sirkami. Děti mě přišli ponižované. Kdyby matka ji naučila malovat tak se nebude malovat tak hrozně. Proč ne? A ta diskotéka, vždyť by měla doprovod, věděla by jak to tam chodí a měla by zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.10.13 15:32

@EvaG pořád nechápu jaké zkušenosti? Nebo proč se malovat? Jaký mají taková zkušenosti přínos do života? Zajistí jim taková diskotéka či malování lepší studia? Práci? Manželství? 8o pochybuji

• Citovat
  • Upravit
14335
9.10.13 16:16

@Timinka protože by možná mělo poznat co je dobré a co zlé a myslím si, že pokud máš rozumné děti, tak by si kolektiv tohoto rázu nevybraly..
Já nejsem naivní, já vím, jak to tam chodí, ale to je prostě jenom o těch dospívacících..
samozřejme nepíši, že má někdo pouštět, to je každého věc!! jenom píši, že prostě názor tohoto typu, že je to kolektiv samých… je docela divný no…
Jneom pořád píši o těch 16,17.. nevím, jestli někdo nemyslí ten věk 14,15…
jinak kdž odbočím tak takový některý smíšený intr je horší pomalu jak nějaká discotéka, co jsme slyšela od kamarádek co se tam děje :roll: takže ono to neni o místě, ale o lidech a ty lidi - dospívající co vaše děti potkají třeba ve škole jsou ty samé na discotéce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
9.10.13 16:24
@kvaček píše:
Na jednu stranu souhlasím na druhou ne..
Ono když člověk bere to jak se choval třeba sám, tak se nedivím, ale neni to vždy tak, že tam třeba kluci, holky dojdou a vrhnou se k baru, válejí se tam přiopilé -lí, po druhých atd..
Takže asi tak.. přijde mi, že některé pisatelky snad vidí co dělaly sami a nebo si myslí, že by děti mohly dělat.. Neni to pravda.. My jsme chodily tak, že discotéka byla o jedné malé skleničce vína, která tam stála půl večera, nekouřily jsme- a to myslím vážně, a prostě jsme jenom seděly v boxu smály se seznamovaly se, bavily se, tancovaly a to jsme byly asi 4-6 holek parta..
To stejné kluci ne každý tam přijel a hned k baru, oblboval holky, a něco bral..
takže na jednu stranu souhlasím na druhou ne, když někdo napíše, že nebude dospívajícího ochuzovat o chlast a drogy.. Záleží na dospívajícím, ne každý je hned ochlasta a hulič :)
Samozřejmě, když nechhce nech nechodí, já sama začala pozděj, ale zase ochuzovat o kolektiv, seznamování. :nevim:jestli je dítě dobře vychované a rozumné, tak snad nebude chodit domů navalené a pokud jo, tak prostě nepouštět.
Jinak ale samozřejmě, každý nech si dělá co chce, jenom mě zarazilo, že si někdo mylsí, že jakmile dospívající přijde na discotíku že automaticky přijde napité, zkouřené, zdrogované- tyto věci může dělat klidně bokem na zastávce

asi tak :) já bych si tohle nikdy nedovolila :) takže se nestalo, že bych domů chodila opilá atd, prostě jsme se jen bavily s kamarádkama a tancovaly :) je to fakt na výchově. Já šla poprvé taky jen „na zkoušku“, osvědčila jsem se a pak už se mamka tak nebála, pravidla jsem dodržovala ;)

• Citovat
  • Upravit
10952
9.10.13 17:41

Ono se to taky jinak polemizuje tem, co maji ty deti jeste male a rikaji proc nepustit atd…
Ale az jim deti povyrostou a prijde na lamani chleba tak se ukaze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
9.10.13 18:06

@Timinka ne to máš pravdu, ale společenský život. Že se člověk cítí dobře. Ale asi ti to nemá cenu vysvětlovat, když to nechceš a pochopit nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí