Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka1
12.10.13 10:20

@Burj Chalifa popravdě ty ženský nesnáším víc než ty chlapy. Právě proto, že žena má možnost vybrat si s kým a jak chce své děti vychovat. A zůstávat v takovém,,vztahu,, pro jakousi údajnou lásku :zed: to je na odstřel

• Citovat
  • Upravit
3347
12.10.13 11:24

Prosim kdy opakuji? Uz jsem to propasla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
12.10.13 11:29
@Vrtul píše:
Prosim kdy opakuji? Uz jsem to propasla?

Ve 14:25.
Ale neodpustim si ve vsi slusnosti dotaz: vy nemate doma program televize? Na programu na seznamu muzes vyhledavat, kdy co vysilaji, podle nazvu poradu, ktery chces videt.

• Citovat
  • Upravit
3347
12.10.13 11:43

Ne program nemam, pisi z mobilu a tam mi to spatne nacita, pardon ze jsem se zeptala a dik za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.10.13 11:53
@Burj Chalifa píše:
Mám to stejně. Nesnáším ženské, které se nechají oplodnit od prvního de..la a chtějí litování, jakou mají smůlu. Nárokují pomoc společnosti, která jim však neradila, s kým mají do postele. V prvé řadě si musí rozmyslet, kdo bude otec jejich dětí, protože děti to odnesou nejvíce. Chybějícím klidem v rodině, materiální úrovní a nulovým intelektuálním prostředím, které je poznamená na celý život. Pokud by někdo potřebovala nakopat pr..del, tak především samotné ženské za neuvážený výběr chlapa.Ale těch dětí mi líto je.

Ale já tu za společnost radím horem dolem, že nejdůležitější je ten primární výběr, prostě d.bila včas nakopnout do p.dele. Joo jenže každá taková, co mě s radama pošle do p.dele (láááásce přece neporučíš :roll: ) dycky skončí tamtéž, že já se tomu vůbec divím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.10.13 11:55

Včera to bylo na ulozto.cz, takže teď jdu žehlit a zkouknout to, ale aby nebyla škoda sobotního oběda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
12.10.13 12:01

Prej „holka málem utrpěla úraz páteře“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36504
12.10.13 12:02

Lásce neporušíš a vilnému rozkrok jak by smet.No a pak si s outěžkemjdou somrovat na sociálku., že nemají co jíst, kde bydled a další vyžírkování,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
12.10.13 12:25
@CokeLady píše:
Já jsme nepochopila, jak mohla vymyslet výlet tramvají a pešky a lanovkou na Ještěd, když byl Emil o berlích :roll: to mi fakt hlava nebrala a ať byl jakejkoliv, vůbec se nedivím, že to před tím lesem vzdal. Martina tam i s malou Karolínkou hodila hubu.

Nad tim jedinym jsem u ni vrtela hlavou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.10.13 12:38
@CokeLady píše:
Já si myslím, že jsou ženy, kterým těmto všeználek vševládce namakanej frajer imponuje, obdivují jeho dominanci. Jen teď je ten jeho namakanej frajer trochu k smíchu, když je o berlích. :nevim:

No to je ale d.bil :roll: fakt že jo. Jak tu někdo psal, že by mu schoval berle, tak já bych mu je obě rovnou vrazila do p.dele být na místě tý Martiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
12.10.13 12:41
@CokeLady píše:
Aby jí řekl, ať si složí postel (lehátko :cert: ), že chce holka jezdit… pětiletá holka na odrážedle dřela kolenama podlahu, ale on je ten tatínek, co jí vyhoví. :roll:

oni ty jejich děti moc možností na hraní mimo toho odrážedla neměly :zed: :zed: Pokud si vybavuji byla tam jen skříň a manželská postel, jak tam spí 4 lidi by mě celkem zajímalo :think:

• Citovat
  • Upravit
40270
12.10.13 13:54
@Burj Chalifa píše:
Proč s takovými týpky vůbec ženské lezou do postele a nechají se oplodnit, to mi hlava nebere.

Určitý druh masochismu, líznutý absencí jakéhokoli sebevědomí? Vždyť ta holka byla udupaná onuce a v první chvíli jsem si myslela, jestli není líznutá i nějakým Downem. Ta ho určitě viděla jako dominantního samce, třeba byl jedinej široko daleko, co po ní šel. Vždyť jsi slyšela, jak několikrát opakovala, že má strach, aby nešli od sebe, to jsem tady nadskakovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
12.10.13 13:57
@CokeLady píše:
Já si myslím, že jsou ženy, kterým těmto všeználek vševládce namakanej frajer imponuje.

To mě tam taky rozesmálo, myslím ten namakanej frajer. To by mě zajímalo, kdy naposledy někde zahlídnul nějakýho opravdu namakanýho chlapa. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna766
12.10.13 14:54
@CokeLady píše:
Já jsme nepochopila, jak mohla vymyslet výlet tramvají a pešky a lanovkou na Ještěd, když byl Emil o berlích :roll: to mi fakt hlava nebrala a ať byl jakejkoliv, vůbec se nedivím, že to před tím lesem vzdal. Martina tam i s malou Karolínkou hodila hubu.

To byla jediná chvíle, kdy jsem se divila nahlas. Já jsem taky namachrovaná :mrgreen: :mrgreen: oberlená invalidka, a poslala bych jí s tím někam. Jinak celkově to byl blb. :twisted:

• Citovat
  • Upravit
2873
12.10.13 15:12

Ten Slovák je hroznej.
Normálně bych se ho bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie