Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lilie12 píše:
jj o bude podle mě ona..tomikate i říkala že někdy 25.10 by měla být v tv..jsem na ní i docela zvědavaděti má 4, ale kde jste vyčetli že tyto maminky mají dětí 2
asi se nechame prekvapit ![]()
@Antonie Bolavá píše:
A ta chuděra, co si vzala despotu - ona kdyby si ho nevzala, tak by asi shnila. Každý si do života přitahuje lidi, které potřebuje. Kdyby jí někdo nevedl a neříkal co má dělat, tak nevím teda. Si představte že by měla vedle sebe někoho se stejnou náturou
Souhlasím… Ono to u romů není až tak vyjímečné. Znám i případ, kdy žena nechodí sama do obchodu naproti domu. Vždy s ní musí jít ten její. Na poštu, k dětské lékařce do poradny, atd.
![]()
@Kaczenka píše:
Souhlasím… Ono to u romů není až tak vyjímečné. Znám i případ, kdy žena nechodí sama do obchodu naproti domu. Vždy s ní musí jít ten její. Na poštu, k dětské lékařce do poradny, atd.![]()
![]()
Popřípadě celá rozvětvená rodina
![]()
@Anna766 píše:
Popřípadě celá rozvětvená rodina![]()
Muehehe, díky, lecos už mi začíná docvakávat ![]()
@Timinka píše:
mít ho doma, tak JEMU hodím mašli
hmmm tak to je lepší řešení
,přeci nenatáhnu brka a takovýho blba tu nenechám
![]()
@Kaczenka @Antonie Bolavá nějak mi uniká, jak jste přišli na to, že je to,,rom,,?
Můj manžel je maďar, takže byste ho zařadili do kategoeie rom? ![]()
@Timinka píše:
@Kaczenka @Antonie Bolavá nějak mi uniká, jak jste přišli na to, že je to,,rom,,?Můj manžel je maďar, takže byste ho zařadili do kategoeie rom?
No, kdybych ho jen videla, tak asi jo… ![]()
@Barca12345 takže emil může být původem maďar, rumun, kdojá vím kdo, ale tady je to jasnej cikán a proto se tak chová
@Timinka píše:
@Barca12345 takže emil může být původem maďar, rumun, kdojá vím kdo, ale tady je to jasnej cikán a proto se tak chová
No, tak treba konkretne jsem to takhle nerekla ![]()
Chova se tak, protoze je debil - a je mi osobne jedno, jestli je tmavy, bily, zluty nebo fialovy. Ale kdyz jsem ho vidala, rekla jsem si - Rom, a proto jsem predpokladala, ze se tak chovat bude… ![]()
@Timinka píše:
@Kaczenka @Antonie Bolavá nějak mi uniká, jak jste přišli na to, že je to,,rom,,?Můj manžel je maďar, takže byste ho zařadili do kategoeie rom?
je hele, já nevím, asi jsi mě zařadila omylem, já nikde o romovi nepsala ![]()
@Timinka píše:
@Antonie Bolavá máš pravdu promiň. Neměla jsi to být ty.
ufff, se mi ulevilo. Už jsem se lekla že zase v něčem lítám ![]()
Aby jste si nemysleli, já nejsem rasista. Jen jsem chtěla upozornit na to, že mezi romy je takové chování v některých rodinách časté. Jestli byl Emil rom, je docela jedno. I když mě dosud nenapodlo, že by rom být nemusel ![]()
@Timinka, moje teta je napůl Maďarka, babička byla v mládí strašně zamilovaná do jednoho vojína - Maďara. ![]()