Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10867
12.10.13 20:20
@lilie12 píše:
jj o bude podle mě ona..tomikate i říkala že někdy 25.10 by měla být v tv..jsem na ní i docela zvědava :) děti má 4, ale kde jste vyčetli že tyto maminky mají dětí 2 :think:

asi se nechame prekvapit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
12.10.13 20:45
@Antonie Bolavá píše:
A ta chuděra, co si vzala despotu - ona kdyby si ho nevzala, tak by asi shnila. Každý si do života přitahuje lidi, které potřebuje. Kdyby jí někdo nevedl a neříkal co má dělat, tak nevím teda. Si představte že by měla vedle sebe někoho se stejnou náturou :nevim:

Souhlasím… Ono to u romů není až tak vyjímečné. Znám i případ, kdy žena nechodí sama do obchodu naproti domu. Vždy s ní musí jít ten její. Na poštu, k dětské lékařce do poradny, atd. :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna766
12.10.13 21:38
@Kaczenka píše:
Souhlasím… Ono to u romů není až tak vyjímečné. Znám i případ, kdy žena nechodí sama do obchodu naproti domu. Vždy s ní musí jít ten její. Na poštu, k dětské lékařce do poradny, atd. :? :? :?

Popřípadě celá rozvětvená rodina :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23847
12.10.13 21:41
@Anna766 píše:
Popřípadě celá rozvětvená rodina :mrgreen: :mrgreen:

Muehehe, díky, lecos už mi začíná docvakávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
12.10.13 21:50
@Timinka píše:
mít ho doma, tak JEMU hodím mašli :lol:

hmmm tak to je lepší řešení :pankac:,přeci nenatáhnu brka a takovýho blba tu nenechám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
13.10.13 06:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
13.10.13 07:41

@Kaczenka @Antonie Bolavá nějak mi uniká, jak jste přišli na to, že je to,,rom,,? 8o Můj manžel je maďar, takže byste ho zařadili do kategoeie rom? 8o

• Citovat
  • Upravit
9649
13.10.13 07:48
@Timinka píše:
@Kaczenka @Antonie Bolavá nějak mi uniká, jak jste přišli na to, že je to,,rom,,? 8o Můj manžel je maďar, takže byste ho zařadili do kategoeie rom? 8o

No, kdybych ho jen videla, tak asi jo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
13.10.13 07:51

@Barca12345 takže emil může být původem maďar, rumun, kdojá vím kdo, ale tady je to jasnej cikán a proto se tak chová

• Citovat
  • Upravit
9649
13.10.13 07:59
@Timinka píše:
@Barca12345 takže emil může být původem maďar, rumun, kdojá vím kdo, ale tady je to jasnej cikán a proto se tak chová

No, tak treba konkretne jsem to takhle nerekla :-)
Chova se tak, protoze je debil - a je mi osobne jedno, jestli je tmavy, bily, zluty nebo fialovy. Ale kdyz jsem ho vidala, rekla jsem si - Rom, a proto jsem predpokladala, ze se tak chovat bude… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
13.10.13 08:03
@Timinka píše:
@Kaczenka @Antonie Bolavá nějak mi uniká, jak jste přišli na to, že je to,,rom,,? 8o Můj manžel je maďar, takže byste ho zařadili do kategoeie rom? 8o

je hele, já nevím, asi jsi mě zařadila omylem, já nikde o romovi nepsala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
13.10.13 08:05

@Antonie Bolavá máš pravdu promiň. Neměla jsi to být ty.

• Citovat
  • Upravit
17630
13.10.13 08:08
@Timinka píše:
@Antonie Bolavá máš pravdu promiň. Neměla jsi to být ty.

ufff, se mi ulevilo. Už jsem se lekla že zase v něčem lítám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
13.10.13 14:58

Aby jste si nemysleli, já nejsem rasista. Jen jsem chtěla upozornit na to, že mezi romy je takové chování v některých rodinách časté. Jestli byl Emil rom, je docela jedno. I když mě dosud nenapodlo, že by rom být nemusel :think:
@Timinka, moje teta je napůl Maďarka, babička byla v mládí strašně zamilovaná do jednoho vojína - Maďara. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oto
13.10.13 15:10

No jasně když che tolik šišek salámu :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat