Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Burj Chalifa píše:
Takto chudí lidé by neměli mít raději děti, do doby, než je vůbec uživí.
Hele, zas tak chudí asi nebudou, když maj na cigára.
Mi teda zvedli tlak, ani jsem to neviděla
![]()
@CokeLady píše:
Vzpomněla jsem si na místní diskuse typu 4 tisíce na měsíc pro 4 lidi nebo jít na potrat, další dítě neuživíme. Ono je hezký říct si „všechno se zvládne, nic s enejí tak horký, přece bys nezabila miminečko (embryo)“ a pak jsou z toho ROČNÍ děti na konzervách co neznaj ovoce.
Ale prd, kdyby rodičové nehulili, tak to nejsou takový socky. Jednoho ty cíga musej stát aspoň 2 litry měsíčně
![]()
@CokeLady píše:
No každopádně to nic nemění na tom, že neplatí ty hloupý klišé kecy o tom jak se vše zvládne… dítě si ušuknout umí každej, ale starat se a vychovávat už ne. No uvidíme s tím kouřením. Každopádně neříkám že je to JEN o penězích, ale samozřejmě o celkovém postoji. Ono jen chlap, 30 let, na podpoře = ubožák a neschopný lempl.
Heh, kdybys měla hnát na potrat každou, co má dítě s d. bilem, popř. je sama blbka, tak vymřeme po přeslici ![]()
@vokishka píše:
http://www.ahaonline.cz/…a-jidlo.html
na tohle jsem teda zvědavá
tohle bude zase lahůdka a neco pro moji citlivou povahu. Úplně se toho bojím.
Zase budu litovat děti. Konzervy???a rodiče kouří???si delate prdel…
@CokeLady hm,hádky…ale co ty děti.
to jsem zvedava na co se bude vymlouvat otec.ze nepracuje…
@CokeLady hm,hádky…ale co ty děti.
to jsem zvedava na co se bude vymlouvat otec.ze nepracuje…
@CokeLady píše:
No každopádně to nic nemění na tom, že neplatí ty hloupý klišé kecy o tom jak se vše zvládne… dítě si ušuknout umí každej, ale starat se a vychovávat už ne. No uvidíme s tím kouřením. Každopádně neříkám že je to JEN o penězích, ale samozřejmě o celkovém postoji. Ono jen chlap, 30 let, na podpoře = ubožák a neschopný lempl.
Zase jsme u toho - proč si s ním ženská uplete dvě děti? Co je to za neodpovědnou ženskou?
@BabyBella píše:
@CokeLady hm,hádky…ale co ty děti.to jsem zvedava na co se bude vymlouvat otec.ze nepracuje…
Ony jsou opravdu regiony, kde slušná práce pro nekvalifikované lidi není… A kvalifikovat se leckdo nechce, protože jako k čemu??? Je to strašně smutné a demotivující, ale když v tom žiješ dlouhodobě, je to skoro i vysvětlitelné. Jako s tou žábou, kterou zaživa uvaříš, znáš ten příběh? Vezmi dvě žáby, jednu nech ve studené vodě a pak ji náhle hoď do horké vody - bude se snažit zachránit - ale tu druhou zahřívej postupně, bez odporu se nechá uvařit…
Já opravdu nepochopím, že někdo vymění zdravé jídlo za cigarety, ale je to jen tím, že nemám (díkybohu) tu beznaděj vžitou.
@Gina108 píše:
Ale prd, kdyby rodičové nehulili, tak to nejsou takový socky. Jednoho ty cíga musej stát aspoň 2 litry měsíčně![]()
jedna krabka 70 Kč? (nevím nekouřím) měli by jídlo na celý den. A konzerva za 30 -místo toho kdyby udělali kuřecí polévku ze skeletu, a nějakou majdu s těstovinama udělaj lépe ![]()
@když v regionu není práce a děti trpí hlady, tak by měl jeden z rodičů zvednout pozadí a najít si práci jinde a dřít jak kůň aby se měli lépe.
@Lesina rozumím ti. Ale udělali si dvě děti a on nemůže čekat a koukat jak mu utíká život pod rukama. Musí se postarat o rodinu. To mu není líto těch dětí? My jsme se stěhovali taky, kvůli práci, kde otec sehnal dobrou práci-tam jsme šli. Nebo jezdil do Brna pracovat a vracel se na víkend domů. Udělal prostě maximum proto, aby se postaral o svojí rodinu. A ano jsou regiony, kde je to slabší, věřím, ale člověk když chce tak najde.
@BabyBella jenže někomu je to prostě jedno a ani těch dětí mu líto neni, už kolikrát jsem slyšela od dospělého já to taky neměl když jsem byl malej tak moje děti to taky nepotřebujou
Rozčilujou mě a ještě to nezačalo. Nic nemají, nic nedělají, ale oba hulí jak komíni.
@vokishka to snad neni ani mozny
…meli by jim ty deti vzit!!!…