Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty jejich lednice mě vždycky dohání k pláči. My naší lednici říkáme Tetris a to těch peněz také máme málo ![]()
@Fjodorka píše:
Ty jejich lednice mě vždycky dohání k pláči. My naší lednici říkáme Tetris a to těch peněz také máme málo
Hehe, poprve slysim, ze nekdo nazyva lednici stejne! ![]()
No ty vole… bych je ooba propleskla, az by se sbirali z podlahy… pry decka se dava vecer puding… ![]()
Je mi z toho úplně smutno, chudáci děti v takových podmínkách
Je vidět, že asi ani nejsou zvyklé na napuštěnou vanu
A nechápu, proč si pořizovali další dítě tak brzo po tom prvním, když ví, jak na tom jsou
Já mám strach si pořídit druhé, aby mu jednou něco nechybělo a to si oproti nim žijeme na vysoké noze
Chlap není doma, tak se vám sem vetřu, abych to někde vyventilovala… Děti usínají u puštěné televize, rodiče nemají na jídlo a oba kouří, roční dítě živený konzervama??? Bojí se vody, neznají jogurt a ovoce… mě to normálně rozbulelo.
![]()
Holky prosím..Zapomněla jsem na dnešní díl..Nevíte náhodou jestli se dá někde stáhnout? Díky ![]()
@Silwinka87 zatim to ještě běží na nově, tak to teď ještě nikde asi nebude
Příspěvek upraven 18.10.13 v 21:02
@Kapaz teď tady na to s manželem čučíme a povídám, jak mě je těch dětí líto
hlavně že na žvára se prachy najdou…
@Silwinka87 Jukni zítra na uloz.to, vetsinou to tam už je
já měla minule štesti a bylo to tam hned po skončení ![]()
Nechápu, proč třeba nehledá práci i ta Lenka, když je ten chlap stejně doma, ona by možná našla práci za kasou nebo nějaký úklid někde spíš než on, hlavně že mu nadává, že se nestará o rodinu ![]()
@Katuskka asi jim to vyhovuje… no jako první by stačilo přestat hulit ![]()
@hanka.br. prej já jsem jí tam už něco nakoupila
a v lednici drahá šiška salámu pro děti k h.vnu