Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
Tak děti potřebují hlavně tu lásku že.. na financích nesejde..emimino je plný takovejch debat a jak to dopadá je jasně vidět v tomhle díle.. finanční slepota.. omezenost a nedostatek IQ
Jojo, ta paní je taková pěkná emimiňačka ![]()
@jdukolem píše:
Tak děti potřebují hlavně tu lásku že.. na financích nesejde..emimino je plný takovejch debat a jak to dopadá je jasně vidět v tomhle díle.. finanční slepota.. omezenost a nedostatek IQ
No, ja si teda jako myslim, ze ta laska by i v tomto pripade zmohla hodne… ja treba jako milujici matka bych v zivote nedopustila, abych mela cigarety a dite nemelo ovoce, maso a mlecne vyrobky… ![]()
@jdukolem píše:
A jak rychle utíká i ta láska bez financí bylo taky vidět
@parketka píše:
No do paďous mně vypad signál a já neviděla ten konecposlední bylo jak jí ta blondýna řekla, že má na všechno odpověď. Co bylo dál?
Docela nic… vratili se domu a dva negramotaci vrkali o tom, jak to spolu zkusi a jak se pokusi zmenit… ![]()
@Barca12345 píše:
No, ja si teda jako myslim, ze ta laska by i v tomto pripade zmohla hodne… ja treba jako milujici matka bych v zivote nedopustila, abych mela cigarety a dite nemelo ovoce, maso a mlecne vyrobky…
@Barca12345 píše:
No, ja si teda jako myslim, ze ta laska by i v tomto pripade zmohla hodne… ja treba jako milujici matka bych v zivote nedopustila, abych mela cigarety a dite nemelo ovoce, maso a mlecne vyrobky…
ano protože ty seš normální… v tom je ten rozdíl.. mě tento styl uvažování ja paní předvedla normální nepřišel
@jdukolem píše:
ano protože ty seš normální… v tom je ten rozdíl.. mě tento styl uvažování ja paní předvedla normální nepřišel
Diky za kompliment…
v tomto jsem urcite normalni… proste i ta laska muze k necemu byt, ze.
@jdukolem píše:
Ona měla hlavně problém něco změnit, protože její názor je ten nej ![]()
@Katuskka píše:
Nechápu, proč třeba nehledá práci i ta Lenka, když je ten chlap stejně doma, ona by možná našla práci za kasou nebo nějaký úklid někde spíš než on, hlavně že mu nadává, že se nestará o rodinu
Je tupá a pravděpodobně líná.
@Barca12345 píše:
Diky za kompliment…v tomto jsem urcite normalni… proste i ta laska muze k necemu byt, ze.
mám obavu a pocit že u dost lidí co se zaštiťují právě tou láskou to funguje podobně jako v té domácnosti… tak nějak si to myslím..že existují světlé výjimky co si raději odtrhnou aby děcka měly to nepopírám ale nemyslím si že je jich většina
@K82 Psali to na Nově, jak to končilo, dole běžela lišta a tam psali, že se rozvádějí..
No do paďous mně vypad signál a já neviděla ten konec
poslední bylo jak jí ta blondýna řekla, že má na všechno odpověď. Co bylo dál?