Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
parketka
18.10.13 21:38

No do paďous mně vypad signál a já neviděla ten konec :-O poslední bylo jak jí ta blondýna řekla, že má na všechno odpověď. Co bylo dál?

• Citovat
  • Upravit
11439
18.10.13 21:39
@jdukolem píše:
Tak děti potřebují hlavně tu lásku že.. na financích nesejde..emimino je plný takovejch debat a jak to dopadá je jasně vidět v tomhle díle.. finanční slepota.. omezenost a nedostatek IQ

Jojo, ta paní je taková pěkná emimiňačka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
18.10.13 21:39
@jdukolem píše:
Tak děti potřebují hlavně tu lásku že.. na financích nesejde..emimino je plný takovejch debat a jak to dopadá je jasně vidět v tomhle díle.. finanční slepota.. omezenost a nedostatek IQ

No, ja si teda jako myslim, ze ta laska by i v tomto pripade zmohla hodne… ja treba jako milujici matka bych v zivote nedopustila, abych mela cigarety a dite nemelo ovoce, maso a mlecne vyrobky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
18.10.13 21:40
@jdukolem píše:

A jak rychle utíká i ta láska bez financí bylo taky vidět

• Citovat
  • Upravit
3624

Tak prý se rozvádějí ti z těch Otrokovic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
@parketka píše:
No do paďous mně vypad signál a já neviděla ten konec :-O poslední bylo jak jí ta blondýna řekla, že má na všechno odpověď. Co bylo dál?

Docela nic… vratili se domu a dva negramotaci vrkali o tom, jak to spolu zkusi a jak se pokusi zmenit… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
@Barca12345 píše:
No, ja si teda jako myslim, ze ta laska by i v tomto pripade zmohla hodne… ja treba jako milujici matka bych v zivote nedopustila, abych mela cigarety a dite nemelo ovoce, maso a mlecne vyrobky… :nevim:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
18.10.13 21:41

@Barca12345 Očividně to nevyšlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
18.10.13 21:41
@Barca12345 píše:
No, ja si teda jako myslim, ze ta laska by i v tomto pripade zmohla hodne… ja treba jako milujici matka bych v zivote nedopustila, abych mela cigarety a dite nemelo ovoce, maso a mlecne vyrobky… :nevim:

ano protože ty seš normální… v tom je ten rozdíl.. mě tento styl uvažování ja paní předvedla normální nepřišel

• Citovat
  • Upravit
9649
18.10.13 21:44
@jdukolem píše:
ano protože ty seš normální… v tom je ten rozdíl.. mě tento styl uvažování ja paní předvedla normální nepřišel

Diky za kompliment… :mrgreen: v tomto jsem urcite normalni… proste i ta laska muze k necemu byt, ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
18.10.13 21:45
@jdukolem píše:

Ona měla hlavně problém něco změnit, protože její názor je ten nej :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
18.10.13 21:47

@Katuskka
A jakpa to vis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Katuskka píše:
Nechápu, proč třeba nehledá práci i ta Lenka, když je ten chlap stejně doma, ona by možná našla práci za kasou nebo nějaký úklid někde spíš než on, hlavně že mu nadává, že se nestará o rodinu :zed:

Je tupá a pravděpodobně líná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
@Barca12345 píše:
Diky za kompliment… :mrgreen: v tomto jsem urcite normalni… proste i ta laska muze k necemu byt, ze.

mám obavu a pocit že u dost lidí co se zaštiťují právě tou láskou to funguje podobně jako v té domácnosti… tak nějak si to myslím..že existují světlé výjimky co si raději odtrhnou aby děcka měly to nepopírám ale nemyslím si že je jich většina

• Citovat
  • Upravit
3624
18.10.13 21:48

@K82 Psali to na Nově, jak to končilo, dole běžela lišta a tam psali, že se rozvádějí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí