Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Malaga Vzal si ji… takovou novomanzelskou fotku fakt chces mit
on nevypada nejak zle, normalni chlap.. a divim se, ze si vzal neco takoveho ![]()
@Ketris no tvl
tak vidíš, že nemá se zubama žádnej problém, smějte se úplně v klidu, to je fakt hnus
a on nemůže být normální, když si něco takového vezme…
@Monchichik Zrejme ji fakt miluje.. ja byt chlap, tak se za ni teda neskutecne stydim ![]()
Dřív než si ji vzal, ji měl zaplatit zubaře a kadeřníka a bylo by to OK. Nebo ji poslat do okrašlovacího pořadu na Nově.
![]()
@Ketris píše:
@Malaga Vzal si ji… takovou novomanzelskou fotku fakt chces miton nevypada nejak zle, normalni chlap.. a divim se, ze si vzal neco takoveho
Tak nějak jsem doufala, že si za honorář z pořadu pořídí zuby ![]()
@chs.jasmin píše:
Tak nějak jsem doufala, že si za honorář z pořadu pořídí zuby
Já taky. A teď si vezmi, že vidíme jen ty přední, které bývají ve výrazně lepším stavu než stoličky…no fuj fuj. Mi neříkejte, že chodí k zubaři. V takovém stavu by ji snad žádný z nich nenechal běhat ulicemi. Co mám zkušenost, tak se snaží i u lidí, kteří mají hluboko do kapsy, většinou najít alespoň nějaké provizorium na pojišťovnu. Taková hezká ženská by to mohla být, kdyby o sebe alespoň trochu dbala.
@modravlocka píše:
Já taky. A teď si vezmi, že vidíme jen ty přední, které bývají ve výrazně lepším stavu než stoličky…no fuj fuj. Mi neříkejte, že chodí k zubaři. V takovém stavu by ji snad žádný z nich nenechal běhat ulicemi. Co mám zkušenost, tak se snaží i u lidí, kteří mají hluboko do kapsy, většinou najít alespoň nějaké provizorium na pojišťovnu. Taková hezká ženská by to mohla být, kdyby o sebe alespoň trochu dbala.
Já znám několik lidí, co mají přední zuby umělé a nosí jenom ty „provizorní“. Na přední zuby není takový tlak takže vydrží několik let a cenově to vychází kolem tisícovky. Vypadá to úplně normálně, takže stačí jenom chtít. Tahle špína nechce takže vypadá jak vypadá
fuj úplně se mi z ní zvedá žaludek
@chs.jasmin Jojo, ja taky.. Prece jen aby se ji aspon trochu zvysilo sebevedomi. Ale vis co, kdyz to nevadi jejimu chlapovi, tak proc to nejak resit.. navic v chomoutu uz ho ma
spise je mi lito deti, ktere se pak za ni budou stydet ![]()
@terien @Monchichik tak my platíme 300 měsíčně s třeba pro hledání práce je pro mě zasadni. Ať už pro hledání jako takové, tak pro vzory životopisu, atd. Posílání zivotopisu. I pro hledání dobrého zubaře.
A oni s penězma asi zasadni problém nemaji, spíš přístup hlavně k te hygieně, se kterou ty zuby úzce souvisí.
Myslím, že kdyby chtěla, tak má zuby pekne i na pojišťovnu.
@terien píše:
A na internet má, to je zajímavý. Kdyby šla pracovat a neválela se doma tak nemusí chodit jako strašidlo, u ní to opravdu není o tom, že by ty peníze neměla kde vzít. Já se přiznám že bez zubů bych tedy nechodila ani za nic, to kdybych neměla na jídlo tak zuby si zaplatím i kdyby měly být děti bez nových bot.
Jedny boty pro děti to nezachrání. Ona nemůže mít zuby za 2 tis. A to si myslím, že kupuje rozhodně levnější boty. Mne nabídli nejlevnější variantu - nevím už presne, ale pod 15 tis. to nebylo. Výsledek nic moc teda - nejlevnější varianta a podle toho to vypadá. Proste hrůza! No a občas vidím výsledky u jiných lidí, kteří dali několikanásobně víc a nepřijde mi to jako nějaký zázrak. A nějakou dobu se musí chodit bez zubu, protože to jinak nejde. Třeba 3 týdny po operaci nemůžeš mít ani žádnou náhradu. Člověk si tak nějak trošku zvykne, kdyz mu nic jiného nezbyde. Já teď asi vzala i dovolenou, když to šlo, ale většina lidí ani nemůže být měsíc doma. Mne prišla ta holka docela hezká. Kdyby měla zuby a trošku se oblikla. Třeba není moc šikovná, tak ji spousta veci nejde tak, jako ostatním. Uklizeno jakžtakž měla. Jak jsou na tom finančně, tam asi moc nerozebírali. Třeba použije finance z výměny na zuby. Někdo psal, že už se vzali, dle fb, tak tam nejspíš byly nějaké fotky. Tak třeba ji to slušelo.
@Aries6 píše:
@terien @Monchichik tak my platíme 300 měsíčně s třeba pro hledání práce je pro mě zasadni. Ať už pro hledání jako takové, tak pro vzory životopisu, atd. Posílání zivotopisu. I pro hledání dobrého zubaře.
A oni s penězma asi zasadni problém nemaji, spíš přístup hlavně k te hygieně, se kterou ty zuby úzce souvisí.
Myslím, že kdyby chtěla, tak má zuby pekne i na pojišťovnu.
Jsou nějaké zuby na pojišťovnu? Bez doplatku? To jsem netušila. Ja platím porad.
@Sára 1 píše:
Jsou nějaké zuby na pojišťovnu? Bez doplatku? To jsem netušila. Ja platím porad.
Ano jsou, ale take kvalitou odpovídají. Nicméně i kdyby si měla nechat udělat jen mustek za pár stovek
Všechno lepší jak to co v te puse měla. Vždyt honorář za natáčení dostávají ![]()
@Ketris píše:
@Malaga Vzal si ji… takovou novomanzelskou fotku fakt chces miton nevypada nejak zle, normalni chlap.. a divim se, ze si vzal neco takoveho
ihned mi to evokovalo tohle ![]()