Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako beru, že někdo nekoupe děti denně. Ale že děti nemají skoro ani oblečení, to mi hlava nebere. Moje děti mají možná až moc, něco neměly na sobě ani jednou a jen to pak podědí mladší. Když vidim, že třeba nejstarší už spíš předává půlku skříně mladšímu, protože mu to už neni, tak vezmu telefon a objednám na brumla.cz. Vždyť to nemusí být úplně nové q značkové.
Taky nechápu to množství zvířat, když na to nemají prostor. Mluvit neumí asi kvůli chybějícím horním zubům. Vím, že implantáty jsou drahé, ale tak něco na pojišťovnu. Lepší nějaké plastové, než žádné.
@Dixies říkal že každý vykouří 20 za den.
To je 8 k za měsíc na jednoho? To ne ne?
@Ibi za nadměrné užívání alkoholu a cigaret se platí krutá daň, co se týče vzhledu. Je mi líto těch dětí 🙁 nevím jestli to dnes dokoukám
@kocourGarfield píše:
@Dixies říkal že každý vykouří 20 za den.
To je 8 k za měsíc na jednoho? To ne ne?
8 tisíc za oba
Cca 135 Kč krabicka
@Ibi píše:
Holky kolik je tý ženský z Prahy? Nestihla jsem začátek
44 let. ![]()
Mě dostala taky cast a tím čtením pohádek té dceři. Že nebude tahat kraviny do kravína- ten chlap a číst jí prostě nebudou. ![]()
Jo 5 páru ponožek pro holčičku mě dostalo;) ( viděla jsem to už včera ).
@Tajemnadama píše:
8 tisíc za oba
Cca 135 Kč krabicka
Vyhozeny penize….
@Štěpínek1 já už koukala včera a ten konec teda ta bezzubá se tam bude dohadovat, jak vše dělá a má dobře, neskutečné!! Zvláštní lidé, záleží jí jen na sobě a na něm, děti úplně stranou
![]()
Hlavní je, že se dbá o zvířata. Ale děcka jsou apatické, zanedbané.
Je smutné vidět dítě, které ani neví, co má na hřišti dělat.
Špíny bezzubé… chudáci děti, v Klokánku by jim bylo lip, tam by si jich víc všímali