Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nikdo nečte pohádky, prokouří 8500, cizí děti by ta ježibaba hned mlátila. Už to vidim, oni jen na telefonu, kouří a děti jim vlastně jen překáží.
@Fiveone píše:
Nikdo nečte pohádky, prokouří 8500, cizí děti by ta ježibaba hned mlátila. Už to vidim, oni jen na telefonu, kouří a děti jim vlastně jen překáží.
A ještě špehuje cizí lidi. ![]()
Co ji furt ser.ou obrázky na lednici? Můra jedna. Místo mozku má krabičku cigaret. Je na pecku mezi oči.
Za koupání co druhý den bych ji rovnou poslala do háje, že neexistuje.
Vakoblížek???
Ona je vapipina ![]()
A druhá rodina…jsou spolu 4 roky a holčicce je 5. Ona není jeho?
Syn řekl, že je zdeformovaná alkoholem a cigarety. Vypadá na 60 let.
@Petra Z píše:
Vakoblížek???
Ona je vapipina
A druhá rodina…jsou spolu 4 roky a holčicce je 5. Ona není jeho?
Co se ti nezdá? Ty si nedáváš před slova předpony?
Ale třeba je to nějaká móda jenom v Praze a k nám na sever se to ještě nedostalo. ![]()
@topazio píše:
Syn řekl, že je zdeformovaná alkoholem a cigarety. Vypadá na 60 let.
Já sem ani nemůžu napsat, co řekla moje mladší dcerka
![]()
@Kelsey píše:
Co ji furt ser.ou obrázky na lednici? Můra jedna. Místo mozku má krabičku cigaret. Je na pecku mezi oči.
Za koupání co druhý den bych ji rovnou poslala do háje, že neexistuje.
Ona dělá, jak kdyby tu lednici omývala 2× za den. Proč ji to tak irituje? U nás je lednice též plná všech možných výkresů a malý si sám určí co tam chce mít a co už schová do krabice, aby se mu tam vešlo něco nového a upřímně když umývám lednici a mám vše sundané, tak mi přijde divná 🤭
Na mě působí že jim vlastně ty děti jen překáží 🙁
@PetraJ píše:
Co se ti nezdá? Ty si nedáváš před slova předpony?Ale třeba je to nějaká móda jenom v Praze a k nám na sever se to ještě nedostalo.
Mluvila o Moravě
.
@Zeoli píše:
Já sem ani nemůžu napsat, co řekla moje mladší dcerka![]()
Ještě řekl, že jestli nejede v drogách. Lituje ty děti, jaké mají rodiče.
Oni prokouri luxusní dovolenou.
A ta maminka se tak krásně zastává tě holčičky.
Oni zabednenci. Jen a jen bojkot. Najít cokoliv, byt to nemá za mák smysl… ![]()