Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 píše:
Teď jsem narazila na tohle. Hmm, tak nějak.https://medium.seznam.cz/…-uz-ne-41027
Hmmm hezke zamysleni. Vyhazovani penez za chlast a cigarety povazuju za nejvetsi zhovadilost, co muze byt.
Mají hodně zvířátek, ta toho taky hodně sežerou. Něco to stojí. Bohužel v této rodiče jsou peníze jen na cigareta, pivo a zvířátka.
@topazio píše:
Mají hodně zvířátek, ta toho taky hodně sežerou. Něco to stojí. Bohužel v této rodiče jsou peníze jen na cigareta, pivo a zvířátka.
A když není pro hada, tak vezmou holce králíka a dají mu ho. Taky jsem měl jako malý králíka, od pěti let, neumím si představit, že by ho naši dali hadovi. Už jenom to je strašný.
@Matt 02 píše:
A když není pro hada, tak vezmou holce králíka a dají mu ho. Taky jsem měl jako malý králíka, od pěti let, neumím si představit, že by ho naši dali hadovi. Už jenom to je strašný.
No, to vymyslel scénárista, aby šokoval diváky.
@Žirafa 69 píše:
Teď jsem narazila na tohle. Hmm, tak nějak.https://medium.seznam.cz/…-uz-ne-41027
Je to dobrý článek. A nejvíc pravdivé na tom je, že chudáci děti potom ve škole. Znám dva sourozence, kteří byli se svými rodiči a sourozenci ve VM před x lety, dneska už jsou dospělí, starší než já a ve škole si užili a to to je normální rodina, to jejich máma byla v šílený rodině, dokonce jim dala pračku těm druhým ale i přesto nebylo úplně lehké jít potom do školy, když to celá třída řešila.
@Smutny_snilek píše:
No, to vymyslel scénárista, aby šokoval diváky.
@topazio píše:
Přestaň spamovat diskuze nesmyslnými příspěvky.
Ale ona to je z části pravda. Znám režiséra, který to odmítl kvůli tomu, že bylo dané, že štáb musí vyvolávat spory(hučet do nich, ukazovat už od začátku nedokonalosti atd.). Na to neměl už žaludek. Jasně, lidi se nemusí nechat ovlivňovat. Mohou říct, že lednice je sice prázdná, ale třeba tatínek plánuje nákup atd.. Ale lidi by to asi brzy přestalo bavit, kdyby se nic nedělo, takže štáb se stará i o to.
@Matt 02 píše:
Je to dobrý článek. A nejvíc pravdivé na tom je, že chudáci děti potom ve škole. Znám dva sourozence, kteří byli se svými rodiči a sourozenci ve VM před x lety, dneska už jsou dospělí, starší než já a ve škole si užili a to to je normální rodina, to jejich máma byla v šílený rodině, dokonce jim dala pračku těm druhým ale i přesto nebylo úplně lehké jít potom do školy, když to celá třída řešila.
No, tak to je od rodičů celkem bezohlefnost, že do toho pořadu lezou. Já bych se pak styděl i jít do práce.
@topazio píše:
Přestaň spamovat diskuze nesmyslnými příspěvky.
Vždyť je to pravda. Já nechápu jak tuhle rádoby reality show může někdo vážně prožívat.
@Smutny_snilek píše:
No, tak to je od rodičů celkem bezohlefnost, že do toho pořadu lezou. Já bych se pak styděl i jít do práce.
Do jaký práce? Ve výměně manželek se moc do práce nechodí. ![]()
Twl prohulí 100 hadrů za rok a holka má patery ponožky
takovýhle dementi by se neměli vůbec množit.
@terien píše:
Twl prohulí 100 hadrů za rok a holka má patery ponožkytakovýhle dementi by se neměli vůbec množit.
Za 8 tisic mesicne by si mohli dovolit aspon 2 vylety s detmi. Maji auto?
On se chlubil, ze plati cigarety pro oba. No to se ma cim chlubit….
Moje obe deti trpely na spasticke bronchitidy. Ja ani manzel nekourime a nikdy jsme nekourili. A oni maji dve krasne zdrave deti. Trochu se jim venovat a budou uplne jine.
@lucypaja píše: @topazio-a jaké zvířátko si pořídili?
Napsala jsem, že si mohli nějaké zvířátko pořídit. Ona si pořizuje zvířátka, která vidí u kamarádek. Příště to může být třeba kráva. ![]()