Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5889
25.1.24 13:30
@Petula306 píše:
My máme s telefonem spárovanou i rychlovarnou konvici. To by mě teda v životě nenapadlo, že se tohle stane předmětem diskuze. Mně ta rodina přišla super. Ještě bych ráda věděla, jak přesně škodí ta ostrá jídla dětem.

Může jim podráždit žaludek, mohou začít zvracet a neuvažující rodiče napadne, že to je z přejedení a ne kvůli pálivosti a nejde jen o ostré koření, ale i se solí se musí s rozumem. A u některých vyvolává koření alergickou reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.1.24 13:39
@Petula306 píše:
My máme s telefonem spárovanou i rychlovarnou konvici. To by mě teda v životě nenapadlo, že se tohle stane předmětem diskuze. Mně ta rodina přišla super. Ještě bych ráda věděla, jak přesně škodí ta ostrá jídla dětem.

Pro tak malé dítě jsou nevhodná ostrá a kořeněná jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
25.1.24 14:02

@topazio mně by zajímalo proč. Relevantně, ne že se to tak předává roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
25.1.24 14:27
@topazio píše:
Pro tak malé dítě jsou nevhodná ostrá a kořeněná jídla.

Ale tk je otazka jak moc to bylo korenene, to nevime, my to nejedli. Ze ona nejake koreni nepouziva a prijde ji moc, ale ten ostry kecup ji nedavali, ne? A vubec, rozcilovat se, ze nekdo ma v ledni i ostry kecup a ne ten, ktery jim, je divne..a mohla si varit dle sveho, klidne jen se spetkou soli, ale ona nevarila vubec..

Tak jako ja bych rocnimu nedala ani tu sunku..ono to vyjde nastejno, konzervanty, soli, uzenina :/ kdyby to byla nejaka matka, co vari zdrave, chapu.ale jako koreni ne, co takhle zkusit zdravejsi variantu, sunkovy salam :/ on aspon koupil kvalitnejsi uzeninu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
25.1.24 14:53

@ahhotep přesně. To kuřecí mohlo být klidně jen s paprikou. Salám teda nic moc, ale zase jedna to avokádo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16956
25.1.24 14:59
@topazio píše:
Hodně žen v těhotenství kouří. :poblion: Za mě je to hnus. Nebo kouří dětem pod nos. Jsem i ráda, že uz velmi mnoho let platí zákaz kouření v zaměstnání.

Nejlepší výmluvy jsou „kouřím už několik let, pro mě a pro dítě je nezdravější to teď utnout, než dál kouřit. Říkal mi to gynekolog“ :lol: jasný, podkuřuj plodu, podkuřuj dětem - pak at se nediví, že mají dítě s diagnozou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
25.1.24 17:54

Paní Lenka prostě tragédie. Děti zanedbaný, ten kluk se choval jak tříletý, smrdí korunou, hlavně že má chlast a cigára. Líná, ale spoko sama se sebou :mrgreen: Domča byla celkem v pohodě, ale měla teda strašnou ránu. Ten účes je fakt děsnej a trocha make-upu by ji prospělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20360
25.1.24 17:58
@Fiveone píše:
Může jim podráždit žaludek, mohou začít zvracet a neuvažující rodiče napadne, že to je z přejedení a ne kvůli pálivosti a nejde jen o ostré koření, ale i se solí se musí s rozumem. A u některých vyvolává koření alergickou reakci.

přesně, prostě v roce a čtvrt je na toto malá, to snad potvrdí každý pediatr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
25.1.24 18:08
@chs.jasmin píše:
Nejlepší výmluvy jsou „kouřím už několik let, pro mě a pro dítě je nezdravější to teď utnout, než dál kouřit. Říkal mi to gynekolog“ :lol: jasný, podkuřuj plodu, podkuřuj dětem - pak at se nediví, že mají dítě s diagnozou…

Nikdy jsme ani ja ani manzel nekourili, presto nase deti trpely na spasticke bronchitidy. Moje spoluzacka kourila cele tehotenstvi 20 denne a mela zdrave dite….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
26.1.24 10:26

@ahhotep Jo kavovar, který se dá ovládat mobilem máme taky, ale je to úplně k ničemu, když se kavovar po zapnutí nejdříve proplachne a až pak udělá kávu. To soudruzi úplně nedomysleli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.24 12:58
@Petula306 píše:
@topazio mně by zajímalo proč. Relevantně, ne že se to tak předává roky.

Já mám za to, že je to zátěž na orgány - ledviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
29.1.24 22:04

Zdravím, tušíte někdo, co jsou zač ty díly výměny na Voyu, u kterých je uvedeno, že jsou jen na Voyo? To jsou jako nějaký nový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
31.1.24 09:34

V posledním díle mi přišlo nejhezčí, že měly děti tatínka opravdu rády. Po dlouhý době to nebyly zanedbaný děti (až na mluvení toho kluka, ale jinak byl taky šikovnej, děti chtěly ven, nebyly rozcapený). Žádný hysterický scény. Mladá mi přišla že je hodně na prachy, několikrát zdůraznila, že to mají doma hezčí, luxusnější a víc vydělávají, já tohle nesnáším, když někdo na to upozorňuje. A pravděpodobně je to spíš zásluha týpka než její. Domácnost na mobily by mě nijak neoslnila, to mi přijde běžný, já to teda nemám, protože mám ještě stary spotřebiče, měním az když doslouží. Je to fajn, praktický, ale dá se bez toho žít.

Co mě teda vyšokovalo bylo to, jak děti mluvily v klidu o tom, jak u nich byla policie a tatínek byl v poutech, to jsem teda cumela jak puk. Úplně bez emocí. Asi to bylo běžný. Ale vypadalo to, že ho mají rády, tak nevím. Týpek asi kalil řádně, to bylo vidět ve tváři. Bylo mi ho i trochu líto, evidentně ho ženská moc nerespektuje, ale zas se asi ani nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2112
31.1.24 09:59
@Azeretereza píše:
V posledním díle mi přišlo nejhezčí, že měly děti tatínka opravdu rády. Po dlouhý době to nebyly zanedbaný děti (až na mluvení toho kluka, ale jinak byl taky šikovnej, děti chtěly ven, nebyly rozcapený). Žádný hysterický scény. Mladá mi přišla že je hodně na prachy, několikrát zdůraznila, že to mají doma hezčí, luxusnější a víc vydělávají, já tohle nesnáším, když někdo na to upozorňuje. A pravděpodobně je to spíš zásluha týpka než její. Domácnost na mobily by mě nijak neoslnila, to mi přijde běžný, já to teda nemám, protože mám ještě stary spotřebiče, měním az když doslouží. Je to fajn, praktický, ale dá se bez toho žít.Co mě teda vyšokovalo bylo to, jak děti mluvily v klidu o tom, jak u nich byla policie a tatínek byl v poutech, to jsem teda cumela jak puk. Úplně bez emocí. Asi to bylo běžný. Ale vypadalo to, že ho mají rády, tak nevím. Týpek asi kalil řádně, to bylo vidět ve tváři. Bylo mi ho i trochu líto, evidentně ho ženská moc nerespektuje, ale zas se asi ani nedivím.

Kdybych tak moc potrebovala prachy, ze bych se musela ucastnit vymeny manzelek, tak rozhodne nevykladam v televizi, jak to mame doma luxusni. Naopak bych zduraznila, ze dreme bidu s nouzi, nekourime, nepijeme, aby pak na me divaci jeste zalozili po odvysilani poradu sbirku. :D

Beztak jsem ji ten luxus moc neverila. Prijde mi to, ze je to ten typ lidi, co treba ma zdanlive lepsi veci nez jini, ale za cenu toho, ze mesicne utrati vsechny prijmy a mozna se i trochu nebo vice zadluzi, jen aby meli vselijake nepotrebne blbosti. Proc by se jinak hlasili do vymeny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
31.1.24 10:22
@enyf píše:
Kdybych tak moc potrebovala prachy, ze bych se musela ucastnit vymeny manzelek, tak rozhodne nevykladam v televizi, jak to mame doma luxusni. Naopak bych zduraznila, ze dreme bidu s nouzi, nekourime, nepijeme, aby pak na me divaci jeste zalozili po odvysilani poradu sbirku. :DBeztak jsem ji ten luxus moc neverila. Prijde mi to, ze je to ten typ lidi, co treba ma zdanlive lepsi veci nez jini, ale za cenu toho, ze mesicne utrati vsechny prijmy a mozna se i trochu nebo vice zadluzi, jen aby meli vselijake nepotrebne blbosti. Proc by se jinak hlasili do vymeny. :nevim:

Měli hezkej byt, velkej, uvnitř to měli pěkný. Ten bordel na podlaze teda nemám ani já, a to vytírám 1× měsíčně a mám psa, ale oukej, bylo léto, nesoudim to. Ale že by měli nějakej luxus, to nevím, chytrý spotřebiče za nějakej extra luxus nepovažuju. Ještě jak týpek zdůraznil, že věděl, že kuře nepekla, protože viděl na mobilu, že nejela trouba. Jestli tak nekontroluje i tu svojí.

Nevím jakou měli motivaci, tuším že říkali (ti s tou malou holkou), že si to chtěli vyzkoušet.

Ta mladá několikrát zdůraznila, že finanční situace je u nich určitě lepší, že určitě mají víc peněz na jídlo, i u 8 očí to řekla. Nemám ráda lidi, kteří se takto povyšují. Ani mi nepřišlo, že by druhá rodina byly nějaký socky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí