Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je zase materiál. Hnus.
Chudák kluk a i zvířata. Šeherezáda je malá teroristka.
@Kelsey píše:
To jsou šmejdi. Nechají děcko, ať bije psa. Děcka jde od mala učit, jak se mají chovat ke zvířatům. Do řiti ty dospělé kopat.
Viď, dem.enti zasraný. To mě teda vytočilo. ![]()
Té malé říkají Šeri, Šerinka. Jestli jsem slyšela dobře.
Na to bych si zvykla.
@aiwwa píše:
Viď, dem.enti zasraný. To mě teda vytočilo.
Brzo bude kopat rodiče a sourozence. ![]()
Světský nesnáším…tak tady se mi to opět potvrzuje…a ještě napíše „vyčistit mYsky“. Ten pes se divím, že tu Šeherezádu nerafnul, když ho bije. Dítě z toho nemá rozum, ale asi to dělá často a mamince to nevadí.
@topazio píše:
5 kočiček v malém dítě, to je síla. A to jsem kočkomil.
Ty kočky jak tam běhají úplně přikrčené. ![]()
A hláška „nekupuju zeleninu, protože by to nikdo nejedl.“
Děti si nesmí kreslit, nemají s čím si hrát. Zdravou stravu mít nemůžou, protože to jíst nebudou. Dítě bude jíst přece to, co ho rodič naučí jíst. Jo, pokud jí denně k večeři pizzu, tak je jasné, že při pozdějším pokusu odmítne chleba se šunkou a zeleninou. Tu zdravou stravu mají znát děti už od malička.
@Fiveone píše:
To jméno je za trest. Chápu, že on je cizinec, ale Šeherezáda snad neni ani bulharské jméno. Tam mají jména podobná ruským. V práci je třeba jedna kolegyně Mihaila. A i arabská jména znám lepší. Třeba jsem chodila do třídy s Dinou. Dina sice nezní česky, ale zní normálně.
On je bulharský Turek a muslim. U nich je toto jméno normální.
@topazio píše:
Nevíš, co on dělá za práci? Říkali to?
Holky co to zase je za lidi?
Ta ženská vypadá strašně.
Pět koček a na lince
A to děcko jak se chová ![]()
@topazio píše:
Já vím, že to je jméno, které je někde normální, ale v ČR bych ho nedala. Já hned vidim Pohádky tisíce a jedné noci, volila bych jméno, které by se mi s ničím nespojovalo.
@aiwwa píše:
Nevíš, co on dělá za práci? Říkali to?
V nějaké fabrice.