Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zmrzlik píše:
Holky co to zase je za lidi?Ta ženská vypadá strašně.
Pět koček a na lince
A to děcko jak se chová
Vypadat může člověk všelijak, ale na ty kočky bych taky neměla nervy, ale je to jejich chyba a ne koček. Kočka se dá bez problémů naučit, že na linku nesmí. Taky jsme měli spoustu koček, když jsem byla dítě, ale žádná nelezla na linku či na stůl. Maximálně do postele a to mi nevadilo, když si mi kočka lehla k nohám.
@Fiveone píše:
Já vím, že to je jméno, které je někde normální, ale v ČR bych ho nedala. Já hned vidim Pohádky tisíce a jedné noci, volila bych jméno, které by se mi s ničím nespojovalo.
Doma velí on. Ve všem asi velí on.
@topazio píše:
V nějaké fabrice.
Neříkali, že dělá v nějaké automobilce?
@Kelsey píše:
Ta je ráda, že na ni někdo vlezl. Tak se spokojila iDoma velí on. Ve všem asi velí on.
Vlezlo na ni více mužů. Má 4 děti.
@Kelsey píše:
Ta je ráda, že na ni někdo vlezl. Tak se spokojila iDoma velí on. Ve všem asi velí on.
Vypadá to tak. Bohužel stejný přístup znám od jistého etnika. Hodněkrát jsem si říkala, jak si jsou s muslimy podobní( jo, existují i normální, ale je jich méně).
@Kelsey píše:
Neříkali, že dělá v nějaké automobilce?
Počítám, že ve Škodovce, ta je v Boleslavi.
Prý se jí nejvíce stýská po holce a chlapovi.
Ostatní děti jsou vzduch. ![]()
Ta se štěňátkem dělá v automobilce, i její manžel. Od houpaček je na MD a manžel nevím co dělá.
Když je zima, tak nechodí ven. Jen výmluvy a lenost.
A zas to ta sociálka neuvidí.
Muslimák je pedant na úklid. ![]()
Vždyť je tam špína v každém rohu. ![]()
Já bych ho poslala zpátky do Bulharska, když se neumí chovat.
Holka je kardiolog
Tak to má geniální dítě a z porodnice jí vezla asi rovnou k maturitě.
Nechodi ven, malá má špatnou imunitu. Jestli není špatná, protože nechodí ven. Dovedu si představit, jak to bylo, když byla miminko.
@Fiveone píše:
Holka je kardiologTak to má geniální dítě a z porodnice jí vezla asi rovnou k maturitě.
Taky mě to bouchlo do uší
![]()