Vypínáte modem, když jedete pryč?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vypínáte modem, když jedete pryč?
Zdravím. Nemůžeme se v tomto s mužem shodnout. Když jedete třeba na
víkend pryč, vypínáte modem ze zásuvky? Za mě je to zbytečné, muž by
nejradši vypojil vše.
Co myslíte vy a jak to děláte vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Pritel vypina vse ze zasuvky az na lednicku a mrazak… pry co kdyby byla bourka a tak.. a po kazdem uvareni kavy nebo caje vypina i rychlovarnou konvici ze zasuvky a nesnasi kdyz necham nabijecku od mobilu v zasuvce.. ja jsem z toho hotova, ale je tak naučený..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ne. Ale vypojuju konvici a zavírám vodu do myčky a pračky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Modem nevypínám. Ale třeba nabíječky, rychlovarnou konvici, toastovač ze zásuvky vyndávám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Když jedeme na déle než víkend, tak vytahám ze zásuvky, co se dá a vypnu vodu. Jednou mi kolegyně vyprávěla, jak jeli pryč asi na čtrnáct dnů a shodili jističe, bohužel i ten od mrazáku, nebyl to hezký návrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Přes internet mohu ovládat některé prvky v domácnosti. Dále bych vypnutím znefunkčnil alarm, automatické zálohování, přístup ke kamerám atp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ne, vypínáme vodu a plyn. TV, lednice a mikrovlnka jsou normálně v zásuvkách. Konvice, toustovač apod. vytahuji ze zásuvky pravidelně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Kdyz odjizdim pryc, nedelam nic. Tihle lidi, co uzkostlive tahaj nabijecky a rychlovarky ze zasuvky, mi pripadaj mirne receno podivni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@VitaminC píše:
Kdyz odjizdim pryc, nedelam nic. Tihle lidi, co uzkostlive tahaj nabijecky a rychlovarky ze zasuvky, mi pripadaj mirne receno podivni.
Zrovna nabíječky docela chápu, ne kvůli spotřebě, ale bezpečnosti. Jsou to docela šmejdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@VitaminC píše:
Podle našeho bezpečáka je druhý nejčastější požár v domácnosti
způsobený zapojenou rychlovarnou. Vedou prodlužky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@thalasan no té konvici se nedivím. Mám blbej pocit i když je přes den stát na základně. Nabíječku mám jednu, takže cestuje se mnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Petula306 píše:
@thalasan no té konvici se nedivím. Mám blbej pocit i když je přes den stát na základně. Nabíječku mám jednu, takže cestuje se mnou.
Do zakladny davam, jen kdyz v ni varim vodu. Jinak stoji vedle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Budu muset na test, když bude přítel pozitivní na covid?
- Špinění před MS i když beru HA
- Co říct dítěti, když musíte dlouho mixovat?
- Co delat kdyz se dite boji mixéru?
- Když to není angína, tak co?
- Když vás naštve kamarádka nebo kamarád
- Proč mám depky, když začíná být krásně?
- Jak se starat o dítě, když jsem pozitivní