Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@korneli píše:
Já mam zkušenost že stránky rodinné balení. Skvělé ceny @ kvalita taky super.
Mám druhým rokem vánoční povlečení a jsem spokojená i s frotým a bavlněným prostěradlem, obě v jasně červené barvě.
A nemáte někdo zkušenost s https://www.biante.cz/lozni-povleceni ? Na Heuréce mají dobré hodnocení, ale zajímalo by mě, jestli tady někdo u nich už nakoupil a s jakým výsledkem.
Dobry den nemate niekto skusenost z objednanim nabytku.
Konkretne tejto sedacky…aka je kvalita?
Při objednání prostěradel měli napsáno s gumou po obvodu, přišlo mě s 20 cm v každém rohu a matraci bych musel mít o 20 cm delší a širší. Když jsem jim napsal tak neodepsali. Této firmě se příště vyhnu.
Vyprodej povleceni - teto firme se vyhnete obloukem. Za cela leta mych nakupuji u ceskych firem, je to naposledy co podporuju cesky byznys, jsou to pokazde jen zlodeji a podvodnici. Se zahranicnimi eshopy se mi tohle nikdy nestava. Krive site polstare, latka nedoleha k protejsi. Zubate stehy. To i prehoz na postel, na ktery maji obrovskou reklamu na soc. sitich, neodpovida barve na obrazku a tisteny vzir na latce nesedi, takze je vedle motivu bily lem. Dle firmy je to naprosto v poradku a vychylky ve vzoru rovnez. Vyuzivaji na vas pasivne agresivni marketingovy tah, kdy ve slovickareni udaji, ze kdyz nejsi spokojena, vrat dle pokynu na webu. Cili vrat ze sve vule a zaplat tak ze sveho postovne, ktere ti dle zakona nemusi vracet, protoze se nejedna o reklamaci. Bez vyhruzek se nedomuzete niceho. Az pote vam zaslou kod na podani baliku zpet. Jsou dobre podchyceni, jelikoz nemaji nikde hodnoceni s moznosti vkladu fotek a na serverech, kde je lze hodnotit a kde maji 90% spokojenosti, se daji komentare mazat. Takze dnes nemate nikde objektivni zkusenosti s firmama.
Mám s tím hroznou zkušenost. Prostěradlo přišlo v nesprávné velikosti, nesprávné barvě a strašně zapáchalo zatuchlinou. Už nikdy více!!!