Vyrážka u 8letého
- Fotoalbum (5)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Mně to teda připadá jako neštovice prý teď můžou být i 2×
v pondělí bych s ním šla k doktorce, když nemá horečku a nic, tak to
do pondělí počká
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak to jsem zvědavá protože moje dcera něco takového teď mívá taky…mela to na jedné noze… Vypadá to jako akné… Ale zhoršil se jí i exem… Tak nevim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Když měl neštovice, měly jaký průběh? Syn měl asi 5 pupínků a doktorka mě varovala, že je klidně může mít znovu.
Syn občas mívá podobnou vyrážku. 2-3 dny má pupeny, zmizí a nic z toho není.
@stinga vždycky mohly
být 2×. Hlavně když jsou poprvé slabší.
Spolužák je měl dokonce 3×.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@kavulenka No to bych
řekla, že by mohlo být ono, podle té nohy hlavně co zkusit ještě foto s bleskem?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@stinga to jo, ale to by
ho to svědělo, ne? A ty jsou víc takové nalité
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Ještě mě napadlo, jestli by to nemohl mít ze stresu, ale nevím (tady z té situace atd.)🤷♀️
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Neni to moluska? Ale to by melo bilou kulicku ve vnitř
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Pěkný večer, prosím o radu, zda někdo neviděl již tuto vyrážku a neví, co by ji mohlo způsobovat? Syn má jen trochu rýmu, měl teda ještě jakoby opar tak cca před týdnem na puse na horním rtu, vypadalo to jako ten pupínek na nose asi. A jinak se mu průběžně dělají takovéto pupínky, je dokola červený a špičku to má jakoby takový puchýřek, prý ho to nesvědí, nebolí, nic. Ale jsem z toho nesvá, protože by to jen tak asi mít neměl 🤷♀️ Neštovice jsme už měli a pátou, šestou nemoc už asi taky. Nějakou dietní odchylku nebo změnu si neuvědomuju. Děkuji za každý názor.
Ruka- noha- usta nebo jak se ta nemoc presne jmenuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No já to namazala indulonou a skoro to zmizelo, malá právě nestovice taky měla… A měla jich dost, to si nemyslím že jsou. Ale občas ji třeba jeden vyskočil.. Ale teď jich bylo víc, taky mě to vykolejilo malinko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@kavulenka A jinak
mažete po koupání? Jestli to nemůže být i ze suchosti kůže, když
píšeš, že jsi to namazala indulonou a skoro to zmizelo Že teď na zimu jí mají sušší. Nebo aby to
nebyla lehčí alergie třeba na lepek nebo mlíko, mě ještě napadlo?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Obavy v 7.-8. týdnu těhotenství
- Předčasný porod 8mesic
- Vyrážka u dcery
- Ekzém a vyrážka na 9 měsíčním miminku
- Happy Pills - je to vhodné pro 15ti letého
- Problémy s počůráváním 3 letého syna
- Vyrážka na břiše - foto
- Vyrážka, suchá kůže, alergie nebo lupenka?
Pěkný večer, prosím o radu, zda někdo neviděl již tuto vyrážku a neví, co by ji mohlo způsobovat? Syn má jen trochu rýmu, měl teda ještě jakoby opar tak cca před týdnem na puse na horním rtu, vypadalo to jako ten pupínek na nose asi. A jinak se mu průběžně dělají takovéto pupínky, je dokola červený a špičku to má jakoby takový puchýřek, prý ho to nesvědí, nebolí, nic. Ale jsem z toho nesvá, protože by to jen tak asi mít neměl 🤷♀️ Neštovice jsme už měli a pátou, šestou nemoc už asi taky. Nějakou dietní odchylku nebo změnu si neuvědomuju. Děkuji za každý názor.