Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Nechala bych si dat nabidku hypo od realitky a porovnala bych s nabidkou maklere, ale maklere treba pozorne vybirat, nekoho, kdo svou praci dela jiz dlouho a ma dobre reference.
Ja takoveho maklere mam a usetril mi dost penez (nejlepsi kamarad partnera, dela to uz 7 let v Praze, pokud byste chtela kontakt, napisu do SZ). Urcite bych nebrala prvni nabidku.
My jsme měli človíčka od realitky, nabídli nám několik hypoték u několika bank, většinou mírně lepších, než kdybychom šli po svých (ale to si musíte pohlídat). Papíry a všechno kolem pak vyřizovali oni. Bylo to o dost pohodlnější, než když jsme to vyběhávali bez realitky.
Chce to je kontrolovat. Mě stačilo, když jsem si nechala v bazaru pojistit přívěs a pojistka 3 krát taková než by mi dala ta samá pojištovna na vlastní triko. Takže za mě, nechat si dát nabídku, ale zkusit i makléře, případně oběhnout sama.
Dobry den,
Budeme kupovat dum. Jen nevime jeste jak to udelat s financovanim.
Je podle Vas lepsi nechat vse na realitce, i vyrizeni hypoteky nebo jit na vlastni pest a o hypo zkusit zazadat sami? Porad tapeme. Dekuji za reakce