Vysazení antikoncepce po 10 dnech užívání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Anonymní
Přečtěte si článek: Kdy nastane otěhotnění po vysazení antikoncepce?
Vše co potřebujete vědět o antikoncepci. Užitečné rady eMimina
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
Anonymní
20.5.22 11:52
@Anonymní píše:
Zdravím vás… asi před 11 dny jsem začala užívat antikoncepci, je moje první… a poslední 4 dny se mi jakoby začal stahovat krk a z krku mi to jde až do hlavy, takže mě bolí celá hlava a do toho přišla ještě nevolnost.. nejhorší to je asi po ránu, kdy se mi i ta hlava docela dost točí… dnes jsem už ten 11ctý prášek do sebe nedostala, začlo i zvracení
Začala sem užívat při menstruaci a už je to 11 dní a já stále krvácím…
Antikoncepce mi pravděpodobně nesedla a já už mám strach si vzít další
Chtěla jsem se zeptat jestli to je nějak škodlivé vysadit takhle v začátku?Četla jsem že se musí dobrat celé platíčko a pak se může vysadit… vysazovala jste nějaká takhle v polovině? Co vám to udělalo? Před tím jsem žádnou antikoncepci nebrala
Doktorovi se chystám ráno, jelikož už od doby co sem začala užívat stále docela hodně špiním tak se bojím abych i po vysazení nezačala nějak hodně krvácet
Ahoj ako sa to vyriešilo nakoniec?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nepravidelné brání antikoncepce
- Miminko nas po 4 dnech nepoznalo
- Krvácení po 14 dnech -myomy zkušenosti
- Vysazeni Amalgenu, menstruace
- Špinění v cyklu při antikoncepci
- Špinění a antikoncepce v cyklu
- Špinění v 10. týdnu
- Sladké v 10 letech
Zdravím vás… asi před 11 dny jsem začala užívat antikoncepci, je moje první… a poslední 4 dny se mi jakoby začal stahovat krk a z krku mi to jde až do hlavy, takže mě bolí celá hlava a do toho přišla ještě nevolnost.. nejhorší to je asi po ránu, kdy se mi i ta hlava docela dost točí… dnes jsem už ten 11ctý prášek do sebe nedostala, začlo i zvracení
Četla jsem že se musí dobrat
celé platíčko a pak se může vysadit… vysazovala jste nějaká takhle
v polovině? Co vám to udělalo? Před tím jsem žádnou antikoncepci
nebrala
Začala sem užívat při menstruaci a už je to 11 dní a já stále krvácím…
Antikoncepce mi pravděpodobně nesedla a já už mám strach si vzít další
Chtěla jsem se zeptat jestli to je nějak škodlivé vysadit takhle v začátku?
Doktorovi se chystám ráno, jelikož už od doby co sem začala užívat stále docela hodně špiním tak se bojím abych i po vysazení nezačala nějak hodně krvácet