Výsledek testu nepřišel, přítelkyni ano
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ze zkušenosti vím, že se upřednostnuje posílání pozitivních výsledků a až potom průběžně chodí smsky o negativních výsledcích
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mně taky kolikrát přijde výsledek o x hodin později než mému dítěti, i když tam jdeme spolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@ArturkaB takze by se
dalo predpokladat, ze jsem nevativni? Kdyz je mi tez blbe horecky, kasel
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
No možné to je Když jsem byla pozitivní, měla jsem výsledky
i za 5 hodin.. a negativní chodily až večer nebo na druhý den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@ArturkaB takze by se dalo predpokladat, ze jsem nevativni? Kdyz je mi tez blbe horecky, kasel![]()
Ne, na to bych rozhodně nespolehala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Taky mám zkušenost, že přišel pozitivní výsledek a až za asi čtyři hodiny výsledek negativní, byť odběr byl ve stejnou dobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den, byli jsme dnes s přítelkyní na testech. Ona je pozitivní test jí přišel kolem 12:00. Já stále nic. Vím, že na to mají 48 hodin. Ale je mi divné, když jsme šli po sobě, že výsledek nemám?! Kde se stala chyba?![]()
![]()
Ahoj, u některých odebraných vzorku se zjišťuje mutace (delta nebo omikron). To znamená, že např. každý 10. odběr jde jinam, takže třeba přítelkyně byla devátá, ty desátý a proto to u každého trvá jinak dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@ArturkaB takze by se dalo predpokladat, ze jsem nevativni? Kdyz je mi tez blbe horecky, kasel![]()
Výsledek taky může být falešně negativní, testy nejsou 100 % spolehlivé. Já vyšla taky negativní, měla jsem příznaky jako zbytek rodiny, byla mi nařízena izolace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@ugluk a vysledek je treba i stejny? Nebo rozdilni?
stejný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Byli jsme na odberech 4 lidi ve stejnou dobu rano, trem prisel vysledek nekdy po poledni a mne az druhy den odpoledne. Vsichni negativni. Proste jsem spadla do jine sady vzorku nez ostatni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Neobvyklé zpoždění 12 dní a test negativní
- Bělení zubů peroxidem ano či ne?
- Jedná se o pozitivní ovu test? Kdy se snažit?
- BT - graf, ovu test
- Chůvička jakou ano, jakou ne?
- Krevní testy- co si nechat zjistit
- Prenascan NIPT test..
- Místo menstruace špinění a pozitivní ovulační test
Dobrý den, byli jsme dnes s přítelkyní na testech. Ona je pozitivní test jí přišel kolem 12:00. Já stále nic. Vím, že na to mají 48 hodin. Ale je mi divné, když jsme šli po sobě, že výsledek nemám?! Kde se stala chyba?