Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem 39+2 a za poslednich nekolik dnu se mi docela znatelne zvysil vytok. Je bezbarvy, hodne ridky a nijak nezapacha ani nesvedi, ale je ho fakt vic nez kdy jindy. V noci se probudim, jdu na zachod a mam trochu vlhke pyzamo, nebo sedim a kdyz se po nejake dobe postavim, citim jak ze me vytyka, kouknu a na kalhotkach mokry flek. A celkove si pripadam za posledni tyden tak nejak vic vlhka porad …nebo jak to rict. Praci prostredky jsem nemenila, ze by me to nejak drazdilo…Je to normalni takhle ke konci tehotenstvi nebo to muze byt nejaky druh infekce?
Mozna to je hloupy dotaz (jsem prvorodicka), ale radsi se nejdriv zeptam vas zenskych, nez volat hned kvuli (snad) prkotine porodni…
Dekuju za reakce ![]()
@Wink já tohle měla celé těhotenství a že je to fakt dost nepříjemné, ale vydrž, máš to za pár ![]()
@Wink tak to jsi šťastný člověk, že to máš až ke konci těhu ![]()
Uff tak to jste me uklidnily. Me to zaclo nastesti az ted, ale taky uz bez intimky nejvyjdu a ze zacatku, kdyz jsem se budila v noci na zachod, rikala jsem si, jestli uz jako fakt nevydrzim ani ty dve- tri hodky co spim, nez se probudim kvuli mocaku a cvrknu si ci co…
No a mame to za par…snad se bude brouckovi brzy chtit, protoze ja uz se vazne nudim a uz nevim co bych porad delala, abych se zabavila a unavila natolik, abych spala aspon tech 6 hodin v noci. Je to hruza to cekani ![]()
To zmaci brzky porod. Prirozene se tak lubrikuji porodni cesty:(
@Janichka Takze to neni to, co rikaly holky?! To by tak i logicky odpovidalo, proc mi to zaclo az v poslednich dnech. A to jsem si rikala, kdy uz se objevi nejaka znamka, ze se snad konecne neco chysta…uz at to je! ![]()
@kajda123 A tobe se to taky objevilo/zvysilo az ted ke konci? Kdy mas termin? ![]()
@Wink :jojo až tedka ke konci, termin mám 30listopadu podle utz a další 15.prosince dle MS. Minuli týden mi to začalo opravdu hodně, až jsem si myslela, že je to prosakující plodovka.
@kajda123 Tak to jsme na tom stejne, ja mam termin v pondeli 26. Preju hodne stesti, at jde vsechno hladce ![]()
@Wink Tobě taky! Hlavně žádný komplikace a hodnyho a zdra
vyho prcka přeju!
Ahoj, jsem v 36tt. a ráno, když jdu do koupelny, tak mám úplně mokro mezi nohama, cítím, jak mám vlhké pyžamo.. A už to tak mám nepravidelně pár týdnů.. Takže asi normálka? Já nevím, jak často sexuješ, to může mít taky vliv.. Já si to aspon tak zdůvodnuju, že mi chybí sex a proto tak bývám mokrá ![]()