Využíváte stránky a hodnocení lékařů z www.znamylekar.cz ?

Anonymní
28.11.19 07:36

Využíváte stránky a hodnocení lékařů z www.znamylekar.cz ?

Ahojte, využíváte někdo webové stránky www.znamylekar.cz Hodnotíte lékaře nebo využíváte recenze odtud, než se přihlásíte k lékaři? Existují i podobné weby, kde se hodnotí třeba další jiné profese?? A využíváte z toho něco? Díky :-)

  • Nahlásit
  • Citovat

Reakce:

28.11.19 07:43

Proč anonymně?
Ano, známého lékaře používám pravidelně, kombinuju informace o daném odborníkovi od známých s referencemi na netu.
I jsem tam párkrát napsala svou recenzi.
Jestli existují jiné specializované weby nevím, informace třeba o řemeslnících nebo firmách, než si od nich něco objednám, hledám i na netu, ale jen přes kamaráda googla :lol:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
3217
28.11.19 07:47

Ano

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
2977
28.11.19 08:11

Informace si zjistuju spis od kolegu a k znamych. Kazdy lekar ma ve svem odbornem okoli nejakou povest.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
15830
28.11.19 08:26

Vyuzivam-hledam recenze, píšu recenze a využívám hlavne objednávky online..brala bych, kdyby takto fungovala většina mých Dr. a šlo by se objednat online…

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
2715
28.11.19 08:49

Ne. Příspěvky podléhají tvrdé cenzuře. Možná kdysi to o něčem vypovídalo, dnes už ne. Nebo, že by se nějak polepšili? Jsou tam i negativní komentáře? Myslím, že ty se tam nedostanou.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
666
28.11.19 09:26

Ne nepoužívám, jsou tam jen kladné hodnocení. Negativní komentář vymažou.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
6520
28.11.19 10:51
@Anonymní píše:
Ahojte, využíváte někdo webové stránky www.znamylekar.cz Hodnotíte lékaře nebo využíváte recenze odtud, než se přihlásíte k lékaři? Existují i podobné weby, kde se hodnotí třeba další jiné profese?? A využíváte z toho něco? Díky :-)

Dřív ano, ale už z několika stran jsem slyšela, že je to těžce promazavane, když někdo dá negativní hodnocení. Takže už ne. V UK je to bohužel až tak daleko, že existují firmy, co ti ty review napíšou, takže se nedá spolehnout vůbec na nic a je výrazně těžší si někoho prověřit. Jakoukoliv firmami placenou službu nevyužívám, protože tam je jistota, že má stránka motivaci negativa nezveřejnit.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
3790
28.11.19 12:07

@Uslava @korneli Jsou tam i negativní komentáře. Známá dětská neuroložka tam má plno 5 hvězdiček, ale i plno 1 hvězdičku, už pár let.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
3031
28.11.19 12:44

Jednou jsem taky psala negativni hodnoceni a je tam. I spousta jinych..

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.11.19 14:12

Recenze čtu, ale moc se podle toho neřídím. Jsou tam i negativní. Manžel je cizinec, tak jsem byla ráda, že jsem mu vůbec nějakého doktora sehnala - hlavně zubaře, já mám díkybohu tu samou zubařku, teď už je tam vlastně její dcera, od dětství, ale i ta je tak plná, že nebere ani rodinné příslušníky svých pacientů, ale slyšela jsem, že v dnešní době jsou problém i jiní doktoři, u nás v práci ani nemohli pomalu sehnat firemního na vstupní prohlídky. Takže manželův praktický dr., kterého jsem našla, má zrovna hrozné recenze, ale byla jsem ráda, že někoho má, tak jsem to neřešila :mrgreen:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
2715
28.11.19 18:38
@belladonna píše:
@Uslava @korneli Jsou tam i negativní komentáře. Známá dětská neuroložka tam má plno 5 hvězdiček, ale i plno 1 hvězdičku, už pár let.

Já chtěla jednou napsat, že u lékaře se dlouho čeká, protože to mají hloupě zorganizované a berou pacienty z chodby a ne tak, jak mají přijít na řadu a zakázali mi to. Proč asi. Mohl se tam k tomu ten lékař vyjádřit a bylo by jasno.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
147
28.11.19 18:41

Taky jsem párkrát přispěla, taky se u některých přesvědčila, že hodnocení se slučuje se skutečností.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
17224
28.11.19 18:46
@Uslava píše:
Já chtěla jednou napsat, že u lékaře se dlouho čeká, protože to mají hloupě zorganizované a berou pacienty z chodby a ne tak, jak mají přijít na řadu a zakázali mi to. Proč asi. Mohl se tam k tomu ten lékař vyjádřit a bylo by jasno.

Proc?

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
2715
28.11.19 18:51
@mroe píše:
Proc?

Na co se ptáš? Proč tam lékař nechává celý den sedět staré nemocné lidí v úzké chodbě s vydýchaným vzduchem? Proč se dostanou na řadu až tak průměrné po třech hodinách od doby na kterou jsou objednáni? Proč bere lékař protekční pacienty z chodby? Proč to jinak nezorganizují? Proč mi to zakázali? Proč by se k tomu lékař mohl vyjádřit?
Nebo ještě nějaké jiné proč? Tak napiš které. Já to nevím.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama