VyVolení 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2008
14.12.13 00:13

Luxusní počteníčko u paní Olgy :palec:. Lidi jsou toho plní a i když chat s Vladem oficiálně dávno skončil, běží to dál. Včetně názorů na „všemi milovanou“ Romanu :cert:.
Vlado odepsal, že se po večírku ani nerozloučila. Zato sestra Karin Vlada objala a rozloučila se. To vypovídá za vše. I ve vile na návštěvě jak se k němu hezky chovala.

Hláška, že Romana na Stodolní draží nakradené věci z vily mě tedy dostala. Heeee. Mají ji lidi dobře přečtenou. Tak chamtivou udrbanou ženskou člověk aby pohledal. Dobře, že se to Vladovi postupně skládá v hlavě a může přemýšlet, proč nepalcoval tuhle bezpáteřní a falešnou rádobykamarádku v průběhu soutěže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
14.12.13 14:26
@Veryska81 píše:
@Kecna 013 :mavam: já to taky sama nestíhala vše přečíst, tak jsem tam napsala jen ten odkaz na nás tady. Zase se tam někdy ukáže, tak třeba mu to někdo odtud znovu připomene, že tady jsme :lol: :lol: :lol: i tak je dobrý, že stíhá psát svým fanouškům ;)

super, že jsi vložila odkaz na nás. Třeba si během Vánoc najde chviličku se začíst. Já si to projdu večer, nestíhám nestačím. Máme dneska oslavu, tak to dřív nestihnu, ale těším se moc. Romana se tam hodně probírala? To jsem na to zvědavá.
Děkuji, že si se za nás všechny ozvala. :srdce: :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
14.12.13 14:35

Ahoj holky :mavam:
@Kecna 013 já to celé ještě nečetla :oops: ale vím, že se tam o Romaně psalo o Lucce, Thomas, no zhruba vše o VV :lol:
@evulebobule vůbec neděkuj, je otázka, zda to postřehl, šlo to tam moc rychle a ne na vše odpověděl. Až tam zase bude, musíme to tam znovu připomenout nebo se zeptat, zda se koukl aspoň sem :lol:
Hezkou oslavu :hug: já se dnes ještě patlám s cukrovím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
14.12.13 17:29
@Veryska81 píše:
Ahoj holky :mavam:
@Kecna 013 já to celé ještě nečetla :oops: ale vím, že se tam o Romaně psalo o Lucce, Thomas, no zhruba vše o VV :lol:
@evulebobule vůbec neděkuj, je otázka, zda to postřehl, šlo to tam moc rychle a ne na vše odpověděl. Až tam zase bude, musíme to tam znovu připomenout nebo se zeptat, zda se koukl aspoň sem :lol:
Hezkou oslavu :hug: já se dnes ještě patlám s cukrovím :D

ale jo, je za co :hug: jj příště se připomeneme :kytka: kéž by zavítal mezi nás co? Co pečeš? Já budu dělat ještě šlehačkov9 a čokošku do formiček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
14.12.13 18:10

@evulebobule no nevím nevím, zda by tady něco napsal :D
dnes jsem dělala nepečené cukroví - rumové kuličky a raffaello ;) co oslava, dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
14.12.13 18:36
@Veryska81 píše:
@evulebobule no nevím nevím, zda by tady něco napsal :D
dnes jsem dělala nepečené cukroví - rumové kuličky a raffaello ;) co oslava, dobrý?

viď? Samý baby drbny, co by si s náma počal :lol: tak to si dáte do nosu viď. Oslava dobrý, popovídali jsme, popili. Ale decentně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
14.12.13 18:51

@evulebobule no spíš ho odradí podle mě až uvidí kolik je zde popsaných stránek :lol: :lol:
Decentně jooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No spíš si dají kluci do nosu, já to cukroví nějak poslední dobou ani moc nejím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
14.12.13 19:45
@Veryska81 píše:
@evulebobule no spíš ho odradí podle mě až uvidí kolik je zde popsaných stránek :lol: :lol:
Decentně jooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No spíš si dají kluci do nosu, já to cukroví nějak poslední dobou ani moc nejím

no to taky :mrgreen: :mrgreen: jj decentně :oops: :lol:
Tak abych ti pravdu řekla, tak mě docela baví péct, ale s tím pojídáním pak to už tak slavný taky není. Nakonec mám o Vánocích vánočku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
15.12.13 16:42

@evulebobule se těším až si zase uděláme domácí vánočku :dance: :dance:
jak se dnes máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
15.12.13 21:06
@Veryska81 píše:
@evulebobule se těším až si zase uděláme domácí vánočku :dance: :dance:
jak se dnes máte?

já se mám dobře, dělala jsem ještě šlehačkový cukroví a v týdnu se vrhnu na čokoládu do formiček, slepím ještě jedno cukroví a konec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
15.12.13 21:42

@evulebobule já dnes konečně dopekla poslední cukroví a už v týdnu taky jen dozdobím mandlové koláčky a je to :lol: letos se mi nějak moc nechce :nevim:
máte někdo dneska nějaké novinky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
16.12.13 14:32

Kdepak, tihle dva pracovat nebudou. A Eva? Tuplem ne :poblion:

http://sip.denik.cz/…la-prsa.html?…
http://sip.denik.cz/…la-prsa.html?…

http://sip.denik.cz/…ly-2013.html

Zde je zajímavá odpověď č.630 paní Olgy
 http://vladodobrovodsky.blog.cz/…y-13-12-2013

Pořád přemýšlím, co Olga viděla /slyšela tak zásadního? Že Pavlíně říká „paní Pěkná“. Vím, lezla po opilém Pepovi, ale že by Vladovi cíleně škodila jako Romana, Eva a další? Rozhodně výpady na Pavlínu Zochovou nejsou z její strany poprvé. Nebo snad ty prsty do štábu k Šedivý? Fotka od bazénu? Měla by to celé na svém blogu konečně vysvětlit. Už je po soutěži, tak nejvyšší čas předložit „důkaz“.
Odstranění článku Vladko v pasti pak Olga vysvětluje, že dělal zlou krev, lidé se vyjadřovali k Pavlíně a blog je o Vladovi. :(
Doufám, že se Vlado k celé věci sám vyjádří. Zatím co jsem vyčetla z blogu Olgy, kamarádství Vlada s Pavlínou pokračuje. A to je dobře. Byla mu poslední měsíc velkou oporou. A kdo tak hezky uměl šimrat Vladovi záda :hug:

Domluva na Vlada, ale Pavlínu tam nevidím. Zato dvě profláklé lundry
 http://www.dailymotion.com/…11_lifestyle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
16.12.13 15:48

@Kecna 013 no to teda nebudou, Eva redy rozhodně ne, by mě zajímalo jak jí to fakt dopadne ohledně těch dluhů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
17.12.13 17:51

Vladko Dobrovodský na 15 minut před kamerou

čtvrtek 19.12.

21:45 stanice Óčko / pořad Limuzína - Talk show

Upoutávka
https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat