Vzal mi peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3451
9.2.13 11:57

No tak pokud to opravdu vzal tak to je teda s prominutím pěkná zhovadilost… okrádat rodinu to asi nikdy nepochopím :roll: požádat o půjčení ano ale takhle… usekat ruky za to :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.13 11:58

@blorchi
jo, to zkusím. zavolám mu a nějak to zkoulím. dík

• Citovat
  • Upravit
becky87
9.2.13 11:59
@Verunecka289 píše:
No tak pokud to opravdu vzal tak to je teda s prominutím pěkná zhovadilost… okrádat rodinu to asi nikdy nepochopím :roll: požádat o půjčení ano ale takhle… usekat ruky za to :poblion:

Presne, neznamena ze kdyz je ve spatne zivotni situaci ze prece bude krast :roll: Tak snad mam hubu a slusne poprosim o pujceni ne.

• Citovat
  • Upravit
becky87
9.2.13 12:00
@Anonymní píše:
@blorchi
jo, to zkusím. zavolám mu a nějak to zkoulím. dík

Neni zac. ;)
Hele treba se fakt nekde najde. Vetsinou se vzdycky najde vse kdyz to nejmin potrebujem. A brachu zbytecne ocernujes. A pokud ne, tak teda pro me by to byla velka rana pod pas. Nevim jestli bych dokazala odpustit. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3451
9.2.13 12:04

@blorchi no právě, ale hlavně takhle zklamat důvěru blízké osoby… pro mě je to hodně důležitý a jak mě jednou někdo takhle zklame tak to zle zapomínám no… když člověk má tak rád pomůže ale toto za mě fakt nee :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
9.2.13 12:05

Moje kamarádka byla ve stejné situaci, na stole litr a místo bráchy přítel. Byla z toho celá špatná, že jí okradl. Nakonec zjistila, že její kočka v noci vždycky leze, a co je na stole schodí. Měla tam připravený papír na nákup, ten taky sešoupla pod linku. Našli tam i ty peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.13 12:55

Ty jo, pořád na to musím myslet a je mi až špatně od žaludku.
Modlím se za to, aby se ty peníze našly.
Díky všem za komentáře.

• Citovat
  • Upravit
4989
9.2.13 12:56

Ja bych se ho zeptala, jestli si posledne u vas nevsiml tisicovky na stole, ze si ji asi nekam zasantrocila a jestli na tom stole jeste byla kdyz prisel, nebo jestli jsi ji tedy uz nekam strcila pred tim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
9.2.13 13:04
@lucie.t píše:
Ja bych se ho zeptala, jestli si posledne u vas nevsiml tisicovky na stole, ze si ji asi nekam zasantrocila a jestli na tom stole jeste byla kdyz prisel, nebo jestli jsi ji tedy uz nekam strcila pred tim..

Jj to je fajn řešení, zeptat se jestli sí jí nevšiml, že ji nemůže najít :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
9.2.13 13:35
@Anonymní píše:
Taky mam neco takoveho za sebou. Jenze nam se ztratilo 7 tis v dome tchanovcu kde jsme bydleli. Tchyne narkla me pred manzelem, ze jsem je vzala! Pak se mi obcas ztratila 1000z penezenky uz v nasem dome, myslela jsem, ze treba rocni syn! Pak se mi ztratim makeup od lorealu a u svagrove jsem ho v koupelne videla, i tuzku na oci co jsem hledala! Dohromady se mi ztratilo 10 tis. Jednou jsem sla k ni na naustevu, kabelku se 200kc jsem nechala v obyvaku, sla na zachod a na nakupu tam nebyli! Nikdy jsem nic nerekla, penize pred ni schovavam kdyz prijde! Jeji mama dluzi me 100tis a nemuze je dostat zpet! Je to zoufaly!

No…možná bych jí tak trochu VYTRESTALA…co ty na to??? Já osobně bych až příště půjdeš k ní na návštěvu nebo ona k Tobě schválně nechala kabelku někde na očích…a šla na WC…do peněženky bych dala místo peněz lístek s textem: "Milá švagrová…víc peněz už opravdu nemám…pokud nějaké potřebuješ, zkus víc pracovat a míň krást…jinak tě udám na policii…s láskou Tvá švagruše :srdce: "
To by bylo, aby se nechytla za nos…každopádně už bude vědět, že TY víš co dělá…ta ostuda!!! Zkus to… :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.13 14:02

Vzít 1000kč by sice neměl, ale jestli se to nebude opakovat tak se to dá ještě opustít ještě jestli ty peníze vzal že je potřeboval pro dceru, ale popovidát by jsis s ním měla…
jinak co tu píše druhá anonymka tak ukrást mi švagrová tolik peněz tak s ní přetrham veškeré kontakty…
boužel vím o čem mluvím když blízka osoba krade peníze a taková osoba pro mě skončila a nedokažu ji už nikdy věřit…
anonymně z důvodu toho že nemusí o tom všichni známí vědět..

• Citovat
  • Upravit
31594
9.2.13 14:46
@Jitka1976 píše:
No…možná bych jí tak trochu VYTRESTALA…co ty na to??? Já osobně bych až příště půjdeš k ní na návštěvu nebo ona k Tobě schválně nechala kabelku někde na očích…a šla na WC…do peněženky bych dala místo peněz lístek s textem: "Milá švagrová…víc peněz už opravdu nemám…pokud nějaké potřebuješ, zkus víc pracovat a míň krást…jinak tě udám na policii…s láskou Tvá švagruše :srdce: "
To by bylo, aby se nechytla za nos…každopádně už bude vědět, že TY víš co dělá…ta ostuda!!! Zkus to… :dance:
:lol: :lol: :lol: jo, tak to bych fakt takhle udělala :palec:
A jinak si teda říkám, že jestli má ona potřebu krást i takový blbiny jako malovátka a pak si je v klidu doma používá, nemůže to být už nějaká nemoc? :nevim: přeci je jasný, že když mám v peněžence jen dvě stovky a po návštěvě tam nejsou, tak že se nerozpadli v peněžence na prach a někdo je musel vzít, přeci by jí nestálo za to být odhalená kvli dvěma stovkám, kdyby šlo pouze o to se obohatit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.13 14:57

@Jitka1976 no to je hezký nápad :) jenže ona má asi i jiný problém, tam kde pracuje se totiž také ztrácejí věci, jako je jogurt v lednici, lak na vlasy, kamarádka říkala, že to zatím tuší, ale nechtějí ji prásknout, asi je nemocná nebo nevim, protože jí už je jedno zda jde o lak na nehty nebo pár tisíc…

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
9.2.13 15:17
@Anonymní píše:
Ty jo, pořád na to musím myslet a je mi až špatně od žaludku.
Modlím se za to, aby se ty peníze našly.
Díky všem za komentáře.

Dovedu si představit co se mu honilo hlavou. Je v krizi a před ním peníze. Vzal to v pominutí smyslů a možná je z toho sám zhroucenej, co udělal. Dej mu šanci aby se z toho mohl nějak vyvlíknout a pokud to není nějakej narušenej jedinec tak b y mu mělo sepnout a peníze by měl vrátit. Pokecej s ním třeba v tom smyslu, že se zrovna s manželem hádáte, kdo z vás vzal tu tisícovku. A zeptej se ho jestli ji neviděl. Jestli ji omylem někam nezaložil, a dej mu čas, ať se třeba podívá a pak ti zavolá, nebo že doma budete mít tichou domácnost. Tak nějak, dala bych mu šanci se přznat.

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
9.2.13 17:17
@Anonymní píše:
@Jitka1976 no to je hezký nápad :) jenže ona má asi i jiný problém, tam kde pracuje se totiž také ztrácejí věci, jako je jogurt v lednici, lak na vlasy, kamarádka říkala, že to zatím tuší, ale nechtějí ji prásknout, asi je nemocná nebo nevim, protože jí už je jedno zda jde o lak na nehty nebo pár tisíc…

To je jasné…může být kleptomanka, ale je to hodně málá pravděpodobnost…spíš opravdu krade…kleptomani berou blbosti (právě protože si uvědomují, že dělají něco špatně-ale nemůžou si pomoct, MUSÍ něco vzít…proto berou blbinky, aby škoda byla co nejmenší a oni uspokojili svoji závislost)takže švagrová kleptomanka NENÍ…jí jde o obohacení…i ten makeup stál třeba 400Kč a to ona ušetřila!!! tou krádeží… a jedno přísloví praví: „S jídlem roste chuť“…jí ty krádeže procházejí…nikdo jí nechytil…ona má pocit, že to umí tak dobře, že jí na to nikdo nepřjde…a tím, že jí dáš najevo (právě tím lístkem v peněžence) že to víš, tak s tím možná přestane…vlastně jí tak trochu ZACHRÁNÍŠ…vždyť pokud se na to přijde v práci, bude to mnohem větší průser a možná jí vyhodí z práce…já bych to s tím lístkem udělala co nejdřív…pomůžeš sobě i jí…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová