Vždycky znovu naletím... (odlišná sexuální preference)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Příběhy ze života maminek. Přečtěte si na eMiminu
Jaké jsou vaše příběhy z manželství či partnerství? Sdílejte je v Deníčcích
Vše co chcete vědět o manželství a partnerství. Zeptejte se odborníka
Reakce:
Proč sem nenapíšeš, o jakou odlišnou sex preferenci se jedná? Jsi anonymní. Třeba se shodneme, že žádná tak zvrhla seznamka není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Je to pořád dokola.Seznamuju se na „specializovaných“ serverech kvůli své odlišné sexuální preferenci… vždy to vypadá zezačátku slibně, sedneme si… pak třeba požádám o fotku, protistrana slíbí, že jí pošle, a od té doby ticho po pěšině. Nebo X týdnů dopisování beze snahy se sejít…
Už jsem z toho zoufalá, bojím se, že zůstanu celý život sama. Je mi 32 let. Bohužel se kvůli své odlišnosti nemám moc šancí seznámit v reálném životě –na 99,99 % by nám to v posteli neklapalo.
Asi si ani nejdu pro radu, ale jen se „vybrečet“. Případně, napadá vás, jak se úspěšně seznámit přes net? Ono to asi pro všechny seznamky bude poplatné stejně…
Anonym, díky.
Ty jo, opravdu by mě zajímalo, v čem jsi tolik odlišná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Modra1 promiň, ale nechci tu být za exota. Je to hodně specifické.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Aha. Tím pádem zůstaneš zřejmě celý život nespokojená. Teda pokud nenajdeš nějakého může, kterému nebude vadit, že se budeš realizovat sexuálně jinde - za peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No nevim, co by to muselo být, aby to bylo v dnešní době exotické…myslim, že nic takoveho uz není…🤔
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Vždyť jsi anonymní probůh
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Rozšiř záběr.
Mrkni jestli taková skupina není třeba na redditu, co třeba nějaký kanál na telegramu - a přidej německo, rakousko, slovensko, polsko…
Případně teda normálně na tinder připiš svoji preferenci - nemusíš tam dávat takové fotky, podle kterých si identifikovatelné. Pak ale před osobní schůzkou opravdu dodržuj bezpečnostní pravidla - tedy veřejné místo, odkud jde odejít a nějaká kamarádka která přesně ví kam jdeš a s kým a máte domluvené že když se neozveš, tak udělá poplach.
Případně půl hodiny po začátku schůzky zavolá, abys měla výmluvu proč odejít a zároveň si ověří že jsi v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A ne, nemáš povinsot krmit zdejší zvědavce - je to čistě tvoje věc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ou ten reddit mě také napadl… v jedné takové skupině tam jsem, asi si tam dám regulérně „inzerát“. Smiřuju se s tím, že to může být i na dlouho dobu… a já už taky nejsem nejmladší. Mám z toho solidní depky, je to teď moje téma č.1 u terapeuta… ach jo.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Ou píše:
A ne, nemáš povinsot krmit zdejší zvědavce - je to čistě tvoje věc.
Povinnost určitě nemá, ale také si tímhle mlžením rapidně snižuje
šanci na ono seznámení či alespoň radu ostatních, o kterou tak stojí.
O co vlastně jde, když je tak zoufalá? Je anonymní, vždyť nemá, co
ztratit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Ou ten reddit mě také napadl… v jedné takové skupině tam jsem, asi si tam dám regulérně „inzerát“. Smiřuju se s tím, že to může být i na dlouho dobu… a já už taky nejsem nejmladší. Mám z toho solidní depky, je to teď moje téma č.1 u terapeuta… ach jo.
no jako všichni češi, moraváci a slezané by se vešli do jednoho Londýna, takže statistiky jsou proti všemu, co není uprostřed gaussovy křivky.
držím palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vím, že mi do toho nic není a je to jen tvá věc. Ale jsem zvědavá
😀, přijde mi, že v dnešní době je normální a běžný téměř
vse.
Přeji, aby se ti zadařilo v seznamování.
Nedávno jsem tady četla diskuzi, kde muž přiznal, že má rád pleny. O tom jsem třeba ještě neslyšela a byla to pro mne novinka. Zě bych ho ale nějak odsuzovala, nebo brala za exota, to ne.
Příspěvek upraven 11.05.22 v 14:11
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Přítel mě nakazil sexuálně přenosnou nemocí
- Ženská sexuální nevěra je horší než mužská
- V 31 letech se rozvádím a začínám znovu
- Tajné sexuální fantazie žen
- Jak začít znovu po rozvodu?
- Sexuální poloha na koníčka
- Nejhorší sexuální zážitky
Je to pořád dokola.
Seznamuju se na „specializovaných“ serverech kvůli své odlišné sexuální preferenci… vždy to vypadá zezačátku slibně, sedneme si… pak třeba požádám o fotku, protistrana slíbí, že jí pošle, a od té doby ticho po pěšině. Nebo X týdnů dopisování beze snahy se sejít…
Už jsem z toho zoufalá, bojím se, že zůstanu celý život sama. Je mi 32 let. Bohužel se kvůli své odlišnosti nemám moc šancí seznámit v reálném životě – na 99,99 % by nám to v posteli neklapalo.
Asi si ani nejdu pro radu, ale jen se „vybrečet“. Případně, napadá vás, jak se úspěšně seznámit přes net? Ono to asi pro všechny seznamky bude poplatné stejně…
Anonym, díky.