Vzrušuje mě představa, jak si to manžel dělá sám

Anonymní
30.12.11 19:35

Vzrušuje mě představa, jak si to manžel dělá sám...

Ahoj všem, moc mě vzrušuje představa mého muže při masturbaci, on o mé fantazii ví, ale prostě se stydí ji uskutečnit, nutit ho samozřejmě nechci… jsme spolu 8 let a v sexu nejsme nijak konzervativní :nevim: máte nějaký tip, jak mu to třeba zpříjemnit, kdyby si dal říct?

xxx

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
30.12.11 19:42

A co při orálním sexu? Nikdy si ho ,,nedrží,, sám? Od toho už je jenom krůček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
30.12.11 19:42

Ahoj,ja to mam stejne jako ty a pritel to nechce predemnou delat,pry t nikdy nedelal a delat to nebude,ma na to pry me,pockam teda na tipy holek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
30.12.11 19:44

A co třeba, že byste si udělali přítmí nebo že bys mu případně zavázala oči? Člověk se nejvíc stydí, když neví kam s očima :D Zkus to navrhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.12.11 19:45

U nás to byl taky problém, no a dostali jsme se k tomu právě tak, jak jsem psala výše..a najednou ani nevěděl, že ho má sám v ruce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
30.12.11 19:49

no tak s manželem jsem ráda,jak je sex dvakrát do měsíce,ještě řešit nějaké experimenty,což by pro něj myslím byl :) ale s expřítelem jsme byli jak dva králici a k tomuhle se odvázal na dovolené u moře…vínečko,uvolněná atmoška,udělalo to svoje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.11 19:52
lyrica píše:
A co při orálním sexu? Nikdy si ho ,,nedrží,, sám? Od toho už je jenom krůček ;)

Díky za tip :palec: sice nedrží, ale zkusit mu to naznačit můžu :) on to kdysi zkusil a hned přestal, asi je ten stud silnější :nevim: přitom mě to problém nedělá…

xxx

• Citovat
  • Upravit
36179
30.12.11 19:53

Já mu to navrhuju, když už nemůžu, co si to predvest navzájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
30.12.11 19:55

mě se to taky líbí a normálně jsem ho o tom přesvědčila,že se mi to opravdu líbí ,byla to jen jeho stydlivost ..nic víc ..jde o jednou a pak už to bude dobré ..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.11 19:55
peprle píše:
no tak s manželem jsem ráda,jak je sex dvakrát do měsíce,ještě řešit nějaké experimenty,což by pro něj myslím byl :) ale s expřítelem jsme byli jak dva králici a k tomuhle se odvázal na dovolené u moře…vínečko,uvolněná atmoška,udělalo to svoje :mrgreen:

Možná kdyby byl hoooodně vzrušenej, tak by to udělal :nevim: třeba by pomohla trocha alkoholu, třeba se dočkám :mrgreen:

xxx

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.11 19:56
pikola píše:
Já mu to navrhuju, když už nemůžu, co si to predvest navzájem?

To mě taky napadlo, že bych si to začla dělat před ním a třeba by taky začal.....

xxx

• Citovat
  • Upravit
41882
30.12.11 19:57
Anonymní píše:
lyrica píše:
A co při orálním sexu? Nikdy si ho ,,nedrží,, sám? Od toho už je jenom krůček ;)

Díky za tip :palec: sice nedrží, ale zkusit mu to naznačit můžu :) on to kdysi zkusil a hned přestal, asi je ten stud silnější :nevim: přitom mě to problém nedělá…

xxx

Mě to taky problém nedělá, dokonce mě to před ním baví..a naučila jsem si ho tak, aby se přestal stydět i on, i když to trvalo skoro dva roky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.11 19:57
saracenka píše:
mě se to taky líbí a normálně jsem ho o tom přesvědčila,že se mi to opravdu líbí ,byla to jen jeho stydlivost ..nic víc ..jde o jednou a pak už to bude dobré ..

Mě nejde do hlavy, že se tak stydí :think: jemu teda přijde zatěžko i mi říct, že si to vůbec někdy dělá, jak se stydí.....

xxx

• Citovat
  • Upravit
36179
30.12.11 20:00

Neznám Teda chlapa, kterému by se nelíbilo, když si holka hraje sama, zkus to proste navrhnout, ze si tak vypomuzete a oba z toho něco budete Mit. Nebo na to jít pomalu, třeba prerusovana soulož, tam si to prece taky musí dokončit sam.
Já mela Teda všechny může prasaky, nic nebylo problém, spis já mela občas problém :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.12.11 20:00
pikola píše:
Neznám Teda chlapa, kterému by se nelíbilo, když si holka hraje sama, zkus to proste navrhnout, ze si tak vypomuzete a oba z toho něco budete Mit. Nebo na to jít pomalu, třeba prerusovana soulož, tam si to prece taky musí dokončit sam.
Já mela Teda všechny může prasaky, nic nebylo problém, spis já mela občas problém)
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria