Vztah podle znamení

187
21.9.13 00:09

Vztah podle znamení

Znáte někoho kdo si vybírá partnera vyloženě podle znamení? Co si o tom myslíte? Já upřímně si myslím, že se občas nevyplatí sázet na znamení… :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2390
21.9.13 00:13

No tak kdybych měla koukat na znamení, sedí ke mě víc bejvalej- kterého nemůžu ani cítit-. Je to střelec a já panna a můj přítel teď je štír a harmonie naprostá i když zase podle znamení není moc dobrá kombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
21.9.13 00:15

Vždycky, když tohle někdo zcela VÁŽNĚ probírá, tak se musím smát.
Jasně, existuje 12 typů lidí. :lol: :lol: Ale horoskopy na to myslí… „Jsou dva druhy tohoatoho, jedni rozvážní a klidní a druzí energičtí a spontánní,“ no pak samozřejmě je jednoduché říct, že něčí horoskop na někoho sedí :mrgreen:

Ale v novinách si horoskop vždycky přečtu. A bavím se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
21.9.13 00:17

@pelmenka kdybych si měla vybírat chlapa podle znamení, tak si nebudu 10 let s býkem (jsem střelec). Znamení za mě trochu fungují. Ale zřejmě jsem typ, co nemá rád snadné věci, takže mě ta různost a to, že se k sobě zdánlivě nehodíme vlastně baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.9.13 00:20

@Myrha to já zase mám prý nějaké dobré spojení s beranem (jsem lev) :D ale žádného jsem nepotkala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
21.9.13 00:44
@pelmenka píše:
Znáte někoho kdo si vybírá partnera vyloženě podle znamení? Co si o tom myslíte? Já upřímně si myslím, že se občas nevyplatí sázet na znamení… :think: :)

Je to nesmysl - stejný, jako kdyby sis rodinný vůz vybírala čistě jenom podle barvy..
Jen, co mě teď namátkou z hlavy napadá, tak v natálním horoskopu máš krom slunce ještě dalších 9 planet, čtyři živly, 12 domů, několik pomyslných bodů jako Lilith, malé planetky, arabské body, hvězdy,… - to už jsou při vzájemných aspektech miliony kombinací tak, jako jsou na Zemi miliardy lidí..
A mimochodem, můj současný partner se ke mně čistě sluncem absolutně nehodí, porovnáním základních natálních horoskopů to tak není ideální kombinace, ale co je zajímavé, on má svůj horoskop jakoby zrcadlový k mému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
21.9.13 00:54

Já ani nevím, kdo by vodnáři seděl. Mám berana, občas to skřípe, ale jinak si sedíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
21.9.13 03:53

Ja kupodivu se trefila vzdy do toho co mi sedlo jsem rybka a moc mi sedl muj ex stir(mame fajn,,vztah,,)doted.. a muj manzel je rak a taky skvele :) ale jinak i s bykama mi bylo dobre :))…ale vesmes na vsechny ostatni jsem taky mela stesti… vzdy jsem se trefila do stejneho nikdy jsem nemela berana, strelce a kozoroh mi taky nesed a vodnar taky nic moc

Příspěvek upraven 21.09.13 v 13:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
21.9.13 04:15
@pelmenka píše:
„@Myrha“p://www.emimino.cz/profil/myrha/ to já zase mám prý nějaké dobré spojení s beranem (jsem lev) :D ale žádného jsem nepotkala :D

Partner je lev a ja beran a nemuzeme si.na nic stezovat :potlesk: skvele se doplnujeme. A kamaradka je lev a jeji partner beran a to same - velmi krasny vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
21.9.13 08:12

Nevybirala jsem si chlapa podle znameni, ale shodou nahod si podle horoskopu nase znameni sednou, ja jsem lev a on vaha a uz nam to klape 18 let

• Citovat
  • Upravit
26842
21.9.13 09:14

Tak ja na horoskopy docela verim, ale ne jen tak si nejaky precist, ale havne vedet proc nekomu nekdo nesedi atd..Je tam spousty veci napriklad vy muzete byt v panne ale vas ascedent bude v blizencich, pak uz nejste tipicka panna atd…je to jako u me ja v blizencich v ascedentu v panne, manzel v panne :mrgreen: ale s ascedentem ve lvu, nebo tak nejak-no se lvem pry podle horoskopu problemy nemam, proto to asi sedi :nevim: Ale je fakt, ze obecne se rici neda ja sem blizenec a kazdy v elementu vzduch bude ke me sedet, blbost..to musi byt vypocitanych stovky jinych veci…i tak si porad myslim, ze jde hlavne o charakter, vizaz a jine vci co nas pritahuji, nejenom znameni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
21.9.13 09:19
@Anonymní píše:
mám kamarádku a ta je ulítlá na horoskopy, kartářky, nevím co všechno. když se s někým seznámí, zjišťuje znamení a už to jede.Je jí 39let, svobodná, skoro roční dítě se ženatým, který o ně nemá zájem, a bez vztahu je 10let.

Pokud si ale nekdo dopredu zjistuje znameni :think: tak to vetsinou nedopadne, protoze nejlepsi je dat na instinkt a ne na nejaky vypocty podle me, to ze to pak pri delsi dobe sedi atd, je fajn, ale proste si vybrat podle karet, nebo znameni je blbost… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
21.9.13 09:40

Od maminky kamarádky mi bylo vysvětleno, že nezáleží jen na znamení jako takovém. Podle toho kdy ses narodila v kterou hodinu, je tvoje znamení ovlivněné jinými a od toho se prý odvíjí celá osobnost :D
Jinak partner je kozoroh a já rak, kozoroh může mít raka za partnera ale naopak je to blbé :D Tedy alespoň podle všelijakých vysvětlivek kolem znamení. :nevim:

Jinak neznám nikoho kdo by se tím řídil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13183
21.9.13 10:04

Charakteristika slunečních znamení není něco vymyšleného - je to výsledek dlouhodobého „průzkumu“ lidské povahy. Vesmír působí na všechno živé na zemi (vemte si jen jak působí slapové síly měsíce na moře - příliv, odliv). Četla jsem knihu Sluneční znamení od Lisy Goodmanové a každé znamení je tam pěkně popsáno a VĚTŠINOU, co jsme se s různými lidmi setkala, tak popisy sedí dokonale. Každé znamení má svoje charakteristiky. Lidé to obecně odsuzují právě větami typu - „Jasně, je jen 12 druhů lidí, haha..“ - ale takhle charakteristika podle slunečních znamení nefunguje, protože každý člověk je jedinečný - je ovlivněný genetikou, prostředím ve kterém vyrůstá, rodiči, kamarády, médii.. Horoskopy v novinách je jiná kapitola - to se někdo každý den nudí a sepisuje do novin nesmysly, aby se lidi dobře pobavili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.13 12:00
@pelmenka píše:
@Myrha to já zase mám prý nějaké dobré spojení s beranem (jsem lev) :D ale žádného jsem nepotkala :D
@pelmenka píše:
@Myrha to já zase mám prý nějaké dobré spojení s beranem (jsem lev) :D ale žádného jsem nepotkala :Dja ano … a uz nikdy vice … v tomhle pripade na to uz asi dam
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky