Vztah se zadaným mužem
- Fotoalbum (1)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den/ahoj,
mám kamaráda se kterým se známe nějakou dobu, je ženatý má dvě děti, které už jsou dospělé. Začalo to mezi námi, že jsem byla na pracovní cestě, psali jsme si on byl též na pracovní cestě. Čekala jsem, že psaní mezi námi skončí, hned co se vrátí domů k manželce. Vyvrcholilo to tím, že máme spolu poměr, též jsem čekala, že to bude jednorázová akce, ale stýkáme se pravidelně, píše mi každý den.
Z mé strany k němu začínám mít city, ale rozbít rodinu mu nechci, říkám si, že je to u něho krize středního věku.
Jak by jste mi poradili, děkujiOmlouvám se za anonymitu, ale nevím kdo z mé rodiny sem chodí.
A co bys od nej chtela?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Máš ženatýho milence a city k němu.
Kdybys ho chtěla nechat na pokoji, udělala bys to a nepsala sem diskuze.
Takže chceš pokračovat v pelešení.
Jaká byla vlastně otázka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Klasika no, milenka ze zabouchne . Nejdřív nechce rozbít rodinu, pak ji to
přestane stačit, začne tlačit a on dá nakonec přednost pohodlí
u manželky. To je tu dnes a denně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Otázka je, jestli si tu rodinu kvůli tobě chce rozbít on nebo jsi jen
levný zásun za pár SMS denně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Manželka k němu může mít taky city…nějak nechápu otázku?
Za mě je chození s zadaným ztráta času.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den/ahoj,
mám kamaráda se kterým se známe nějakou dobu, je ženatý má dvě děti, které už jsou dospělé. Začalo to mezi námi, že jsem byla na pracovní cestě, psali jsme si on byl též na pracovní cestě. Čekala jsem, že psaní mezi námi skončí, hned co se vrátí domů k manželce. Vyvrcholilo to tím, že máme spolu poměr, též jsem čekala, že to bude jednorázová akce, ale stýkáme se pravidelně, píše mi každý den.
Z mé strany k němu začínám mít city, ale rozbít rodinu mu nechci, říkám si, že je to u něho krize středního věku.
Jak by jste mi poradili, děkujiOmlouvám se za anonymitu, ale nevím kdo z mé rodiny sem chodí.
Hm, krize středního věku u něj, má dospělé děti.
A kolik let je Tobě a máš vlastní děti, jsi zadaná?
Měla by sis vyjasnit, co od toho kdo čekáte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Proč stavíš své štěstí na neštěstí jiných??? Co bys dělala,
kdybys s ním nedopatřením otěhotněla? Není jen zadaný, je ženatý, ma
děti. Tos věděla od začátku. Prostě špína, které matka dostatečně
nevysvětlila, že se jiným do zelí neleze. Fakt jsi tak hnusná, že nemáš
na svobodného a bezdětného chlapa, to tě lituji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@yocheved píše:
Klasika no, milenka ze zabouchne. Nejdřív nechce rozbít rodinu, pak ji to přestane stačit, začne tlačit a on dá nakonec přednost pohodlí u manželky. To je tu dnes a denně
Nebo taky ne, odejde k milence s kterou bude spokojene vegetit uz porad, tady se to nechce slyset ale i tyto se deje, znam takove ze sveho okoli..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@truelly proc ji tak urazite? Ona snad te manzelce slibila vernost u oltare? Ne! Je to vec toho chlapa, ona ho prece nevede nasilim do postele. Zalezi taky jaky ma vztah s manzelkou, treba spolu nespi. Treba jim to ale taky klape a jen si povyrazi tady se slecnou. Me byt neverny manzel, vinu bych hodila na nej a ne na milenku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Prosím tě, aspoň mu neříkej kamarád
A jinak taky nevím, co si myslíš, že se tady dočteš, půlka tě odsoudí,
to, že to není košer víš, ale počítám, že si stejně nemůžeš pomoct,
tak v tom budeš pokračovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Terodaktil píše:Úvaha je to logická a pravdivá, nicméně, kdyby byli ženatí pro svobodné holky tabu, bylo by na světě opravdu daleko lépe a těch rozvrácených rodin míň
@truelly proc ji tak urazite? Ona snad te manzelce slibila vernost u oltare? Ne! Je to vec toho chlapa, ona ho prece nevede nasilim do postele. Zalezi taky jaky ma vztah s manzelkou, treba spolu nespi. Treba jim to ale taky klape a jen si povyrazi tady se slecnou. Me byt neverny manzel, vinu bych hodila na nej a ne na milenku.

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jak napravit křivdy ve vztahu?
- Trápí mě přítel, na začátku našeho vztahu si dopisoval s jinými
- Buňka o velikosti 2 mm - může to být těhotenství?
- Kolik můžu mít odpracovaných hodin na dohodě o provedení práce?
- Sex ve třech ve vztahu
- Ztráta chuti na sex u muže
- Může se jednat o něco vážného? Neměla bych změnit gynekologa?
- Výlučná péče otce - může k tomu dojít?
Dobrý den/ahoj,
Jak by jste mi poradili, děkuji
Omlouvám se za anonymitu, ale nevím kdo z mé rodiny sem chodí.