Přítelova rodina je neustále přednější než já a naše děti

44
31.7.14 13:17

Vztah v rodine

Prosim o radu, co delat kdyz pritelova rodina myslim tim matku a sourozence, jsou neustale prednejsi nez ja a nase deti?…Jsou urcite veci co mi u tchyne vuci nasim detem vadi, kdyz se snazim pritelovi rict jak me to mrzi tak jsem nejhorsi ja a on ma na vse jiny nazor..Nekdy mi prijde ze radsi bude koukat na to jak se trapim nez aby si s mamou promluvil, me taky furt predhazuje co delaji mi rodice ale ja mam hubu a tak jim treba reknu co mi vadi…furt mi tvrdi jak sem pro nej dulezita a jak me miluje, ale miluje me tak ze diky nemu jsem skoncila na antidepresivech…prosim poradte co mam delat? nekdy premyslim ze nez se furt jen trapit kvuli tomu jak on je se vsim spokojenej ze se s nim rozejdu a zustanu sama… :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
140240
31.7.14 13:23
@marutom píše:
Prosim o radu, co delat kdyz pritelova rodina myslim tim matku a sourozence, jsou neustale prednejsi nez ja a nase deti?…Jsou urcite veci co mi u tchyne vuci nasim detem vadi, kdyz se snazim pritelovi rict jak me to mrzi tak jsem nejhorsi ja a on ma na vse jiny nazor..Nekdy mi prijde ze radsi bude koukat na to jak se trapim nez aby si s mamou promluvil, me taky furt predhazuje co delaji mi rodice ale ja mam hubu a tak jim treba reknu co mi vadi…furt mi tvrdi jak sem pro nej dulezita a jak me miluje, ale miluje me tak ze diky nemu jsem skoncila na antidepresivech…prosim poradte co mam delat? nekdy premyslim ze nez se furt jen trapit kvuli tomu jak on je se vsim spokojenej ze se s nim rozejdu a zustanu sama… :,( :,( :,(

co dělat? rozejít se, to bych udělala já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
31.7.14 13:28

On se nezmění… Maminka pro něj podle toho jak se chová bude vždycky modla, bohyně a ta jediná ví co je dobře.
A on je obyčejnej mamánek, nic jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
31.7.14 13:29

@marutom
Pokud ti ve vztahu něco z nějakého důvodu vadí a není naděje na vyřešení tak to buď budeš tolerovat nebo se rozejdete. Jiné řešení není :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
31.7.14 13:31

Lidi se nemění.
(Taky jsem si dřív myslela, že ano, ale postupem času jsem zjistila, že fakt ne)
Takže důrazně promluvit a případně bohužel rozchod.

• Citovat
  • Upravit
15977
31.7.14 13:32
@BAZÁREK ANGIE píše:
@marutom
Pokud ti ve vztahu něco z nějakého důvodu vadí a není naděje na vyřešení tak to buď budeš tolerovat nebo se rozejdete. Jiné řešení není :nevim:.

Tohle jsem chtěla napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
31.7.14 13:33

@JayLee zase nová profilovka? Tahle je hezčí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
31.7.14 13:35

Rozchod nebo čekat až maminka… víš co :)

• Citovat
  • Upravit
7009
31.7.14 13:36

A pomůže ten rozchod něčemu? Tak bude brát děti k prarodičům bez tebe a budou dělat to samé, jen ty to neuvidíš :nevim: A nezlob se, ale AD řeší to, co si člověk sám v sobě vyřešit neumí, to není vina někoho jiného, že jsi je potřebovala.
Já bych se hlídala, abych nebazírovala na koninách, snažila bych se hledat kompromisy v třecích plochách a pak bych si s ním promluvila. Když to řeknu ošklivě, chlapovi dělá vždycky mnohem menší problém postavit se za pohodovou partnerku, která z věcí nedělá vědu, než za ufňukanou obviňují ženskou. :nevim:
Rozchod je finální řešení, které v podstatě nic nevyřeší, co se týče dětí, jen toho nebudeš přímým svědkem a budeš se takové věci dozvídat třeba od dětí nebo jim tatínek rovnou řekne „tohle mámě neříkejte“…
Pokud se máte s partnerem rádi, zkuste si nejdřív vyjít vstříc, zkus najít způsob komunikace, který bude schopen akceptovat. (mně třeba ex na rovinu říkal, že při určitém tónu hlasu vypíná a neposlouchá :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.14 13:38

@marutom Moje sestra měla něco trošku podobného. Bydlela tedy v generačním domě, dole manželova rodina a mladí nahoře. Sestry manžel byl mamánek, nikdy by proti matce nešel. Sestra to vydržela asi pět let. Pak to zabalila a rozvedla se. Jediné co jí vadilo bylo, že tchýně nerespektovala soukromí mladých. Chtěla tedy dát do patra klasické vchodové uzamykatelné dveře. To byl problém, protože tchýně to brala jako omezování. Přitom lezla k sestře do domácnosti, komandovala jak má správně prát, co vařit, šmejdila jim tam i když mladí nebyli doma. Po okolí vykládala, jak má s vnoučaty práce a jak je z toho unavená a přitom co si pamatuju, tak nikdy nehlídala. Při roztržkách, kdy by se měl manžel postavit na stranu ženy, tak mlčel. Nebo kecal jak to vyřeší a nic. Když se pak spolu hádali mladí, tak on se pak sebral a šel si stěžovat mamince a tam se napapal, protože nikdo nevaří tak dobře jako maminka. A to sestra je vynikající kuchařka, narozdíl odemě. Nějaký ten rok po rozvodu si našla jiného fešáka a je absolutně šťastná, protože ten si jí dal na první místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
31.7.14 13:44

Proč se hned rozvádět? vždyť spousta chlapů nedokáže sve matce říct že je špatná! A máš svojí maminku? Pekla bych to se svou maminkou a na tchyni bych se vys…ala. Spousta matek upřednostňuje sve děti a jejich děti s tím se holt nedá nic dělat. Prestala bych to tolik resit, stejne nic asi nezmuzes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
31.7.14 13:44

Jakmile chlap ma na prvnim miste matku a pak az manzelku a dite, je to konec. To ja bych nezkousla. Muj se ke sve matce chova hezky, ale je vzdy ve vsem se mnou pred ni jednotny. Sice ona je chytra a trochu s nim umi manipulovat, kdyz chce, ale v ramci mezi. Navic ja jsem docela drzka, tak ji i svoje reknu kdyz se mi neco nelibi. A soukromi nam take chtela narusovat a vedet o kazdem nasem prdu, to ma smulu, muj moc vyrecny neni a ja vykladani s ni a informovani ji stopla, jelikoz to bylo na rozbroje…

Ja bych se rozvedla mit to jak ty, neni duvod cely zivot byt nestatna, baba tu muze strasit do 90ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
31.7.14 13:45

Akorat by si tchyni udelala radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
31.7.14 13:49

@Aureliana Kdyz s moji mamou to taky neni jednoduchy, ta hlida jen obcas kdezto tchyne muze kdykoliv ale pak to taky tak vypada :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
31.7.14 13:53

@Bibi239 sem citlivejsi povahy, nemam hubu na to abych se s nekym dohadovala, jo kdyz jde o mi rodice tak to mam hubu prorizlou dost, ale tchyni nedokazu nic rict, jak se ma clovek srovnat s necim, kdyz jednou chlap stoji pri me a pak to otoci takovym stylem ze by ses sla nejradsi nekde zahrabat…a nez aby neco resil abych se netrapila tak se semnou radsi rozejde, tim mi furt vyhrozuje ale nikdy to neudela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí