Welness s novým přítelem

Anonymní
10.1.16 21:11

whelness holky poraďte mi

Ahoj ty které chodíte na whelness poraďte mi ať tam nevypadám jak trdlo, jde o to že budu mít premiéru s novým přítelem on tam chodí často za to ja jdu poprvé. Je tam spoustu procedur. My Budem v saunove, vodní a relaxační části. O co mi teda jde.je mi jasné ze do sauny si kolem sebe dam prostěradlo pak si ho svléknu a půjdu se schladit do bazénku ale v cem pak půjdu do Te vodní části kde je virivka? To si mámddát župan a pak jít nahá? Bože připadám si jako tele :( a pak je tam ještě relaxační část kde jsou vyhrivane kamene lehátka na nich mám asi ležet v tom županu ze? Opravdu se omlouvám za hloupý dotaz ale opravdu se stydím :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32913
10.1.16 21:17

Klid. Taky jsem začala chodit až s přítelem, on to znal, já vůbec. On by ti měl se vším poradit.
Obvykle dostáváme prostěradlo na ovinutí a ručník. Na ručník si sedám v sauně, v tom druhém ručníku nebo prostěradle jsem (nahá nebývám, nebo tak podle toho zda jsme tam sami nebo ne). Do bazénku, sprchy, vířivky jdu nahá, to co mám kolem sebe si někam pověsím. Na konci je dobré odpočívat, a to se snažím mít něco suchého, buď ručník na kterém jsme jen seděla, nebo si beru vlastní. Župan jsem ještě nezažila (ale nechodíme do extra luxusu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.16 21:22

@andelka83 moc moc děkuji. Takže plavky nechávám doma :lol:

• Citovat
  • Upravit
32913
10.1.16 21:22

Jo, to je fakt. Byli jsme v jednom wellness, a tam byl bazén, pára a vířivka v jedné části, kde se chodilo v plavkách. Zóna bez plavek byla až ta saunová. Takže plavky radši s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.16 21:23

@JayLee Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
32913
10.1.16 21:24
@Anonymní píše:
@andelka83 moc moc děkuji. Takže plavky nechávám doma :lol:

radši plavky s sebou, když píšeš o vodní zóně.
Nám to poprvé nedocvaklo, já plavky měla, přítel zapomněl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
10.1.16 21:24
@Anonymní píše:
@andelka83 moc moc děkuji. Takže plavky nechávám doma :lol:

Vířivka bývá většinou mimo bezplavkovou zónu, takže bych si je s sebou určitě vzala.

• Citovat
  • Upravit
32913
10.1.16 21:29

@Meha no právě jak kde. Ve třech wellness byla součástí. Byla jsem pokud dobře počítám v pěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
10.1.16 21:31
@andelka83 píše:
@Meha no právě jak kde. Ve třech wellness byla součástí. Byla jsem pokud dobře počítám v pěti.

Já byla také ve více wellnesech a vířivka byla většinou mimo saunový svět, většinou v blízkosti bazénu.
Ale myslím, že i kdyby tomu tak nebylo, tak plavky snad unese :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
32913
10.1.16 21:33

@Meha jj, nějaké bikiny určitě. Ono je to fakt různé, může to být tak i tak. Ale pokud je tam vyloženě vodní zóna s bazénem, tak pravděpodobně vířivka bude tam, takže v plavkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.16 21:36

Takže s sebou si vemu plavky žabky a osušku po sprchování v šatně (jsou na šatně sprchy že? ) jinak holky moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Meha
10.1.16 21:37
@Anonymní píše:
Takže s sebou si vemu plavky žabky a osušku po sprchování v šatně (jsou na šatně sprchy že? ) jinak holky moc děkuji

Ano, jsou tam sprchy. To, co jsi vyjmenovala, by Ti mělo stačit ;).

Příspěvek upraven 10.01.16 v 21:37

• Citovat
  • Upravit
32913
10.1.16 21:37
@Anonymní píše:
Takže s sebou si vemu plavky žabky a osušku po sprchování v šatně (jsou na šatně sprchy že? ) jinak holky moc děkuji

jj, jsou.
Užijte si to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
10.1.16 21:38

Ještě jedna rada - je to wellness, ne whelness ;).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.16 21:50

@Meha jo Já vím ale už mi to nešlo změnit když je to anonymně :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení