Womanizer, nebo levnější Satisfyer?

4
26.9.16 10:12

Womanizer nebo Satisfyer

Ahoj holky,

chystám se koupit jednu z uvedených pomůcek. Prosím Vás o zkušenosti a doporučení. Tedy Womanizer nebo Satisfyer za třetinovou cenu?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.9.16 10:22

Též by mě zajímala osobní zkušenost někoho… vypadá, že to funguje na stejném principu, ale cena se o hodně liší… (womanizer je na můj vkus předražený až hamba :-(

• Citovat
  • Upravit
4
26.9.16 10:30

A opravdu je možné dosáhnout orgasmu do dvou minut? A pak i dalších?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.9.16 10:53

Nemám problémy s dosažením orgasmu a ani nemám žádný jiný vibrátor. Chci jen vědět, zda se vyplatí investovat do Womanizeru. 5000 se mi zdá moc, naopak 1500 za Satysfier je super cena, pokud se dá říct, že je to téměř stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
26.9.16 11:09

Pracuji v tomto oboru. Prodáváme womanizer i satisfyer. Obojí jsem měla doma než jsme je začali prodávat. Doma jsem si nechala satisfyer za mě je lepší. Respektive mi přijdou stejne jen womanizer je dost předražený. Womanizer je o trošku tišší a satisfyer má zase vetsi intenzitu.
Je to opravdu dobré oboje i pro ty co mají problém dosáhnout orgasmu. Já to do dvou minut stihnu několikrát.
Pokud ale používám dyl, tak mám pak celej den děsně citlivý klitoris, někdy to je i nepříjemné.
Za mě ale určitě satisfyer, u womanizeru zaplatíte hlavně značku a reklamu jinak je to stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
26.9.16 11:35

Jo ještě technická… brzy přijde na trh satisfyer 3 a tak si myslím že cena dvojky půjde určitě ještě dolů. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.9.16 11:41

Díky za rady. Ještě jeden dotaz, dá se používat i při sexu nebo to není možné udržet na „správném místě“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
26.9.16 11:45

Běžně ho používám při sexu, jde to úplně v poho. Držíš si ho jednou rukou a nikam to neutika, krásné drží tam kde má. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.16 11:52

@martasek2 o jaký eshop se jedná?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.16 12:29
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.16 22:01

Ahoj,

koupila sem tento. byl mi doporucen prodavackou, ac jsem sla pro zcela jiny produkt. Jsme maximalne spokojena. je trosku hlucnejsi, ale velmi dobre funguje.

http://www.intimity.cz/…sfyer-pro-2/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.16 09:02
@martasek2 píše:
www.sexshop.cz a www.sex-shop.cz

Jaký je mezi nima rozdíl?

• Citovat
  • Upravit
147
27.10.16 10:28
@Anonymní píše:
Jaký je mezi nima rozdíl?

sexshop.cz je náš původní eshop, sex-shop.cz vznikl pouze kvůli heurece, kde je tvrdá konkurence a děsně se tam pereme s cenama. Na sex-shopu jsou některé výrobky o mnoho levnější než na sexshopu, tam ale zase nabízíme našim zakázníkům značné výhody, dárky k objednávkám, různé akce atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
27.10.16 10:37

Teda v polsku se womanizer prodává za nějakých 1600kč
http://allegro.pl/…7945416.html
Prodejce tvrdí že je to originál s plnou zárukou, poslal mi i fotky origo krabičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
27.10.16 10:39
@martasek2 píše:
sexshop.cz je náš původní eshop, sex-shop.cz vznikl pouze kvůli heurece, kde je tvrdá konkurence a děsně se tam pereme s cenama. Na sex-shopu jsou některé výrobky o mnoho levnější než na sexshopu, tam ale zase nabízíme našim zakázníkům značné výhody, dárky k objednávkám, různé akce atp.

jojo heureka je pro prodejce to největší zlo, ale sami jsme si ji vychovali a nakrmili… teď nás sežere zaživa.
Popravdě u erotického zboží nám mnohem lépe vycházelo aukro než heureka, ale je fakt že v té době bylo spárování na heuréce velmi bídné a mi měli unikátní zboží, takže nebylo ani s kým párovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí