Womanizer, nebo levnější Satisfyer?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
10.12.16 00:19

Zdravim, poridili jsme Satisfyer Pro 2 a bohuzel spatna volba. Pri levelu 1-3 nic moc to nedela, pri strednim lechta a pri vyssim je to neprijemne. Nevim jestli neco delame spatne, ale mrzi to.. Ma nekdo podobnou zkusennost, ze to nedela dobre?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
28.12.16 21:46

Ahojky.
Uvažuju o pořízení satisfyeru. Váhám, zda vzít levnější satisfyer 1 na baterie, nebo nabíjecí dražší satisfyer 2 pro…
Oba vodotěsné. Vidím opravdu rozdíl jen v ceně a v tom nabíjení. Nemáte někdo zkušenosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
28.12.16 21:52

Osobní zkušenost nemám, ale co vím, tak 1 je mnohem hlasitější a intenzita se stupňuje příliš prudce. Dvojka je údajně podstatně lepší. Ale jsou to zkušenosti, co jsem četla, není to z první ruky, přesto tomu věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
28.12.16 21:57

Já se zase dočetla, že daleko hlasitější, než 1ka je 2ka. Ovšem zase 2 pro je mnohem tišší… Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
28.12.16 22:02

@Janča1212 Aha! Tak já jsem myslela tu 2 pro. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.17 07:57

Ahojte holky. Je to už nejaka doba co jsme s přítelem uvažovali nad koupí jedné z výše uvedených hraček. Nicméně je to asi týden, co přítel objednal Satisfyer Pro 2 a já se začínala bát (protože jsem nečetla jen čistě pozitivní recenze) jaké to bude… jestli se mi to bude líbit a jestli dojde k orgasmu. Včera Satisfyer dorazil a zkusili jsme. První jsem si ho priložila sama a myslím ze to nejde popsat co se dělo 8o bylo to neskutečné při rychlosti 3 jsem měla několik orgasmu (první byl opravdu po chvilce) potom jsme zkoušeli rychlost 9 a na tu jsem měla asi dva rychlé. Poté jsme zkoušeli při sexu a opět to bylo fakt fakt nádherný :dance: :srdce: TAKŽE nemohu posoudit Womanzer ale účel to má plnit stejný, ze? A ano slyset trosku, ale když jej přiložíte tak se ten hluk dost ztlumí. Hezký den :* :dance:

• Citovat
  • Upravit
6
11.5.17 08:23

Womanizer je tišší a má jednotlivé stupně vibrací takové jemnější a má jich víc. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.17 16:51

Ja mam Satisfyer Pro 2 a jsem hooodne spokojena. Orgasmus zaruceny a to u me zdaleka neni samozrejmost. Jedine, co mi vadi, je hlucnost…

• Citovat
  • Upravit
1
3.6.17 04:59

Womanizer jsem neměla možnost vyzkoušet. Satisfyer je úžasný.
I když nemám problém s dosažením orgasmu, teprve se Satisfyerem ovládaným partnerem jsem zažila mokrý orgasmus. Skvělá věc. K některým příspěvkům výše: hlučnost se hodně sníží po přisání a hodně i při použití lubrikačního gelu. Lepší je dvojka s nabíječkou, nabitá masinka vydrží dlouho, 6, nebo 7 orgasmů jsem zažila na jedno nabití a baterie ještě vybitá není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.17 09:55

Ahoj holky, dámy, maminky, babičky atd. Včera jsem koupil manželce Satisfyer pro 2 a mohu jen vřele doporučit. Aspoň u mého miláčka vyvrcholení cca do 1 min s možností dalšího v intervalech cca 7min. Pro partnerský sex úžasná záležitost. Z tohoto důvodu mohu produkt vřele doporučit. Mějte se krásně a někdy zase naviděnou. S pozdravem Váš APPLEJESUS. :andel: :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.17 20:06

Pridavam recenzi :)

Diky satisfyeru jsem objevila co to znamena orgasmus :) do ty doby nic a to mi tahne na 30…a diky tomuhle najednou upss…a asi to tam fakt je :) nejlepsi na tom vsem ze mam pocit, ze jsem porad na zacatku toho co to ten orgasmus znamena. Aneb podeziram ze mam asi trosku hure dostupnejsi kliktoris a klasickou masturbaci jen prstam proste nic…oral taky nic…urcity vibrace od jednoho vibratoru jo, ale tohle…tohle je uplne jina liga a tesim se az se jeste vic uvolnim a necham to jeste vic prijit.

Takze za me spokojenost nejlepsi a kez bych o tom vedela driv..

Anonym L.

• Citovat
  • Upravit
9
9.8.17 07:41

Womanizer neznám. Ale Satisfyer je bomba. Jen je trošku hlučnější. Jak přístroj (hlavně než se přisaje), tak i manželka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.17 22:53

Mně teda womanizer zklamal. Je tichý, regulace fajn, ale žádná bomba. Slabé " vibrace" nic moc nedělají, silnější mi jsou po chvíli nepříjemné. Nejlepší je postupně přidávat a jak přijde O, tak hned sundat. Za ty peníze mohla být spousta jiných vecicek.

• Citovat
  • Upravit
3
7.9.17 16:47

Ja som kupil satisfyer pro priatelke, je silne multi orgazmicka musim povedat ze chvilami som sa o nu bal.Ked uz rozpravala ze je to strasne silne nepochopil som preco si to neda prec. zvijala sa ako diva. ked skoncila vravela ze je to iny druh drazdenia vraj jej vibruje cela vagina a na otazku preco neprestala ked to bolo take silne odpovedala ze nevie ci orgazmus pokracoval alebo bol dalsi. Myslim ze nema pocit ze by sal prilis silno pouziva aj silnejsie vibracie. Ma aj vibrator a nema ziadny problem pri ich striedani. Myslim ze ste kazda individualna a na kazdu to posobi trochu inak.Ale ked som sa snim hral ja tak sa jej pokazil a momentalne cakam na novy prestal sat iba vrcal. No je to cisto zenska hracka. Kolko radosti vam urobi jedna mala silikonova membrana pripojena k motorceku. Tak do toho dievcata a zeny Myslim ze sa tazko najde taka ktorej by vobec nevyhovoval a potom ten pozitok ked sa mozem na nu pozerat a boskavat ju.WAW

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.17 08:50

Oživuji diskuzi…mate nekdo satisfyer? Zkušenosti? Diky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky