Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@prvni.zena píše:
kdyby nekdo satisfyer pro shanel tak jej proda, koupila jsem s nadsenim pred par dny ale nevyhovuje mi zpusob drazdeni, jednou jsem ho vyzkousela, je vydezinfikovany
Doporučuji na něj nezanevřít tak rychle, ale dát mu ještě šanci - zprvu jsem byla spíše rozpačitá a rozčarovaná, ale už jsme se nějak sešli a nedám an něj dopustit
.
Já jsem manželce koupil satisfyer 2 a používá ho pouze na nejvyšší rychlost. S normálním vybrátorem si to sice užije o trochu víc, ale jinak je spokojená ![]()
Zajímavost: Předevčírem jsem se účastnila Dámské jízdy, kde nám agentka prezentovala různé lubrikační gely, pomůcky apod. Mj. nám ukazovala „Casanovu“, což je - jak jsem pochopila - přístroj původem z Nizozemí. Z jedné strany má silikonový sosáček a z druhé vibrátor, takže jde používat dvěma způsoby, ale co se sosáčku týče, tak oproti womanizeru a satisfyeru má pro mne ohromné plus. U W. i S. jde regulovat jen intenzita sání, nikoli frekvence, kdežto Casanova má v rámci různých typů programů právě různé rytmy sání („ta-ta-ta“, „ta-tata-ta“, „taa-taa“ apod.) + sání jde kombinovat s vibracemi. To myslím W. ani S. neumí, nevím tedy jak ten úplně nejnovější typ Womanizeru. Ani cena nebyla tak marná (cca 2700,–), ale u mne nakonec proti rozhodlo to, že agentka nevěděla, zda je vodotěsný. Sice ho zkoušela pak pod vodou (zapnutý, asi nepoužívala
), ale i když v testu obstál, nemám to zcela ověřené a nechce se mi pak řešit reklamace… Takže jsem ho nevzala s tím, že doobjednat si ho případně mohu vždy. Přišlo mi to ovšem jako zajímavá alternativa (kdyby Womanizer tohle uměl, tak už jdu rozbíjet prasátko a rušit stavební spoření
). Nevýhoda je asi jen to, že není běžně v sexshopech a musí se zřejmě kupovat jen přes agentky Dámské jízdy…
Jinak co se srovnání W. a S. týče, tak z důvodu finanční úspory jsem si pořídila Satisfyer pro (ten, který je vodotěsný a má už regulaci intenzity), nějakou dobu mi trvalo si na něj zvyknout, ale nyní spokojenost. Pak jsem ovšem ze zvědavosti vlezla do Eroticcity omrknout nový Womanizer a když jsem si to sání zkoušela na prstu, tak to bylo nebe a dudy! Tudíž radím, že pokud někdo na to ty peníze má, šla bych fakt do Womanizeru, má sání mnohem jemnější, kdežto S. je takový hrubší a razantnější (při srovnání obou přístrojů ho ženské nespokojeně zahazují). Pak samozřejmě takové faktory jako že k němu nedávají sáček, krabice je docela hnusná, tlačítka se hůř mačkají apod. S čím nemám zkušenost je to, jak se nový Womanizer drží v ruce (u S. mi přijde šikovný tvar rukojeti) a jak doléhá ten nástavec (S. má větší otvor, takže jde možná líp naštelovat a klitoris pak není tak podrážděný, nevím).
nemá náhodou někdo zkušenost se satisfyerem už ale s trojkou?
Wow, tak o tom, že existuje trojka, jsem vůbec netušila
. Hned jsem vygooglila a kombinace s vibracemi vypadá zajímavě. Bude to něco podobného jako ten Casanova, ale zajímalo by mne, jak probíhá regulace vibrací i sání. Protože Casanova měl jen jednu intenzitu, ale střídal frekvence dráždění. A podle toho, jak se nám všem při kolovačce přicucnul na prst, bych řekla, že ta síla mohla být hodně vysoká, což nemusí být každému příjemné. Pokud by tedy někdo přihodil zkušenost se Satisfyerem 3, popř. s Womanizerem, který ty kombinované vibrace má také, budu ráda
.
@PenelopaW já ho našla jen ve dvou obchodech, recenze žádné, nic. I to má jiný tvar.
@terinka4444 Tak ono nejsou recenze (nebo jsem nenašla) zatím ani na dvojku s vibracemi (našla jsem na stránkách sexshop.cz)
.
Ovšem když teď aktivně googluji, skáčí tu na mne modely, o nichž jsem neměla ani tucha. Chtělo by to nějaký rodokmen „rodiny Satisfyer“, protože už se přestávám orientovat v názvem a co který ten typ umí
.
@PenelopaW stejně pořád myslím, že ten womanizer je tak nějak lepší. Já ani nevěděla, že S2 má model s vibracema.
Znám jen Satisfyer, Womanizer jsem si zkoušela na prst v kamenném obchodě. A musím říct, že je to opravdu nebe a dudy. S. je takový hodně razantní, řekla bych, že do toho až buší, kdežto Womanizer je jemňounký a mnohem víc „mazlivý“. Jak jsem ho měla na tom prstě, plakala jsem, že jsem si to nemohla ozkoušet dřív, protože pak bych rovnou šla spořit na womanizer. Nicméně S. odvede svoji práci taky, jen člověk nesmí mít to srovnání
. A v jeho prospěch samozřejmě mluví to, že je výrazně cenově levnější. Takže buď se smířit s levnější variantou, anebo spořit a říct Ježíškovi
.
Mě se celkem úspěšně daří Womanizer a ty doplňky kolem imitovat. Akorát z toho pak trochu bolí čelist. Výhodu to má v tom, že to přítelkyni stojí akorát řízek s bramborem ![]()
Ahojky Milane, mohu se zeptat, jaký gel je vhodný na Satysfeyer? A když jsem u toho, můžu se zeptat jaký masturbátor udělá radost muži? Díky moc a přeji krásný nový rok plný vzrušivých zážitků ![]()
@Meridea píše:
Ahojky Milane, mohu se zeptat, jaký gel je vhodný na Satysfeyer? A když jsem u toho, můžu se zeptat jaký masturbátor udělá radost muži? Díky moc a přeji krásný nový rok plný vzrušivých zážitků
Na webu doporučují BOOM SexGel - silikonový olej
. Má nějak upravené složení, takže nevadí silikonovému povrchu pomůcek, tedy ani nástavci na Satisfyer.A co jsem četla recenze, má širokou skálu využití, včetně použití jako krému na ruce či mazadla na skřípající panty
.
Ahoj, prodám pouze rozbalený Womanizer Premium White and Chrome zakoupený únor 2019, původní cena 4655Kč. Nabízím za 3200 Kč. Doklad o koupi samozřejmostí. Více SZ.