Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Meridea píše:
Ahojky Milane, mohu se zeptat, jaký gel je vhodný na Satysfeyer? A když jsem u toho, můžu se zeptat jaký masturbátor udělá radost muži? Díky moc a přeji krásný nový rok plný vzrušivých zážitků
Na webu doporučují BOOM SexGel - silikonový olej
. Má nějak upravené složení, takže nevadí silikonovému povrchu pomůcek, tedy ani nástavci na Satisfyer.A co jsem četla recenze, má širokou skálu využití, včetně použití jako krému na ruce či mazadla na skřípající panty
.
Ahoj, prodám pouze rozbalený Womanizer Premium White and Chrome zakoupený únor 2019, původní cena 4655Kč. Nabízím za 3200 Kč. Doklad o koupi samozřejmostí. Více SZ.
@carol88 píše:
A opravdu je možné dosáhnout orgasmu do dvou minut? A pak i dalších?
Kamaradka ma W. A je nadsena ,orgasmus hodne rychly, i kdyz ja si radeji hraji pomalu, mam jiny typ, nekolik rychlosti a vibraci . Ale levny taky nebyl kolem 1500 kc
@Cizinka 999 Není to ten nový satisfyer? Na kombinaci s vibracemi jsem docela zvědavá a zajímaly by mne reference
.
Máme Satisfyer, ale o zázraku bych nemluvil, máme i ultimátnější hračky, každá žena je individuální.
Zajímavé je vzít si ho do napuštěné vany a pustit pod vodou, pak je plošnější stimulace a zvuk to také utlumí - hračky, ne ženy ![]()
@PenelopaW píše:
@Cizinka 999 Není to ten nový satisfyer? Na kombinaci s vibracemi jsem docela zvědavá a zajímaly by mne reference.
Ten mam teď týden ten s kombinací s vibracema a jsem s nim moc spokojená. Sání i vibrace se můžou používat zvlášť a i společně. Vibraci nechávam hned tu první plynulou a sání zatim jsem vydržela do šestky.
Ahojte, má někdo zkušenost se Satysfyer ProG spot Rabbit? Asi většina z vás píše o tom klasickém, což?
@Táta čekatel Takže za tebe je která hračka „ultimátnejší“? Nebo spíš za tvou ženu? ![]()
https://www.ruzovyslon.cz/…zni-24-3-cm/#foto
Jde hlavně o toho kolibříka, který se stará o klitoris, tělo nejde dovnitř, ale končí na hrázi.
Vyzkoušeno na více ženách ![]()
@Táta čekatel Jo tak to chápu..to vypadá příjemně..tvá žena to teda hodnotí lépe než Satys Jo?
Máš jednoho a vyzkoušels na více ženách? ![]()
Každopádně díky za tip!
Já nic, ona dělala, co jsem měl dělat? ![]()
Viz Ku..a hoši guten tag ![]()
Ano, kolibřík je nepřekonaný a to jsem už utratil peněz.. radši nepočítat.
Vizualně se mi moc líbí Satisfyer Pro G-Spot Rabbit, ale byl zamítnut ![]()
Naštěstí před koupí, vždycky jsem chtěl překvapit nějakou zajímavou hračkou, teď už na to..
@Táta čekatel No nad tím Rabbitem právě uvažuju..proč byl u vás zamítnut?
Mě se líbí moc, takže už objednávej a pak dej vědět i s dokumentací ![]()
Prostě to není typ dráždění co potřebuje, jak už jsem psal, jste každá jiná ![]()
Ještě hlavice je dobrá ![]()
@Táta čekatel píše:
Mě se líbí moc, takže už objednávej a pak dej vědět i s dokumentací
Prostě to není typ dráždění co potřebuje, jak už jsem psal, jste každá jiná
Ještě hlavice je dobrá
@Táta čekatel
No upřímně jsem projela pár webů s erot. pomůckami a jsem úplně v háji, je toho tolik, že vybrat je nadlidský úkol. Asi udělám náhodný výběr.. ![]()