Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Opatrně na čínu, jsou tam často nekvalitní a nevonící materiály.
My máme hlavně z růžového slona, kde jsou i reakce lidí a pěkná videa ![]()
Jo, uděláš určitě
![]()
@Táta čekatel Jo Slon je prověřený..mám na něj dobré reference a kupovala jsem tam Venušiny kuličky..
Jinak zajímavá značka Whoop de doo od české designerky..nedávno jsem se s ní seznámila, tak jsem zkoukla výrobky..ale je to spíš o tom designu mi přijde..
Smekám, že nepíšeš, jako anonym! ![]()
Koukám na to, cenovky trošku mimo, desing je pěkný, ale hračky jsou vždy trošku sázka do loterie (ne všichni mají možnost si je vyzkoušet)
Majo, přeji dobrou noc a spoustu krásných prožitků.
Budu rád za ověřený typ i reference na Rabitta.
@Táta čekatel píše:
Smekám, že nepíšeš, jako anonym!
Koukám na to, cenovky trošku mimo, desing je pěkný, ale hračky jsou vždy trošku sázka do loterie (ne všichni mají možnost si je vyzkoušet)
Majo, přeji dobrou noc a spoustu krásných prožitků.
Budu rád za ověřený typ i reference na Rabitta.
Tátočekateli díky, ale není proč smekat, tohle je pro mě přirozená věc, každý máme i tyhle fyzické potřeby..teda..skoro každý, čest výjimkám.. ![]()
@Anonymní píše:
Ten mam teď týden ten s kombinací s vibracema a jsem s nim moc spokojená. Sání i vibrace se můžou používat zvlášť a i společně. Vibraci nechávam hned tu první plynulou a sání zatim jsem vydržela do šestky.
A je to S. nebo W.? Já už si říkám, že bych skoro zainvestovala do W., protože S. je opravdu takový trošku surový…
@PenelopaW píše:
A je to S. nebo W.? Já už si říkám, že bych skoro zainvestovala do W., protože S. je opravdu takový trošku surový…
Je to S..Já s W. zkušenosti nemam ale S.mi vyhovuje.
@carol88 píše:
Ahoj holky,chystám se koupit jednu z uvedených pomůcek. Prosím Vás o zkušenosti a doporučení. Tedy Womanizer nebo Satisfyer za třetinovou cenu?
Děkuji
Ahoj, mám doma obě dvě verze a ještě jeden typ. Liší se to pouze ve značce a maximálně drobné odchylky při síle sání. Tudíž pokud je pro tebe podstatná cena klidně zvol Satisfyer. Jsou to téměř totožné stroje. ( Ps.: nezapomeň si schovat účtenku a originální krabičku, obě dvě varianty se pravidelně po roce a půl "uvaří ", ať můžeš reklamovat. ) ![]()
@salamio píše:
Minulý týden jsem viděl zajímavý billboard.
Pěkné, decentní..jen kdybych nevěděla o co jde, tak přemýšlím jestli je to reklama na naslouchadlo nebo depilátor.. ![]()
Ahoj - nemáte tady někdo zkušenost s podtlakovou pumpičkou na bradavky?
Případně klady a zápory? Děkuji!
@Maja66
Tak co rabit? Čekáme na recenze ![]()
Příspěvek upraven 20.05.19 v 19:34
Já mám Satisfyer Pro 2, necelý rok a zatím spokojenost, baterie vydrží dlouho nabitá, a síla sání se dá dobře regulovat. Střídám ho i s jinými pomůckami, ale zatím mě nikdy nezklamal. Orgasmus jsem měla vždy.. Jelikož současný přítel má velmi malý penis tak ho používám i při sexu jako doplněk když jsem např. v poloze na koníčka a taky dobrý.
Sf 2 pro, dnes vyskúšané, 15 sekund na prvýkrát, do 45 minut ešte dva krát, predsa bol klitoris aj tak podrázdený, tak nejaké prestavky trevalo, predtým by to pre vačšie podráždenie orálnym či manuálnym spôsobom nešlo, každá ste samozrejme iná, ale na porovnanie predtým orálne 5-10 minút, druhýkrát skôr už nie, ani po polhodine, trochu hlučnejšie ale zaujímavý vynález
Tak já taky přidám recenzi a to na Satisfyer Traveler. Zpočátku jsem z něj byla nadšená, ale nadšení trošku opadlo. První jeho negativum vidím v rozložení tlačítek + a -. Několikrát si během dráždění upravuji intenzitu a ocenila bych kdyby byla tlačítka nahoře u nabíjení než dole, kam se mi těžko přehmatává. Hlučnost mi nevadí. Dobře se drží. Po několika dnech už trvá trochu déle než orgasmus příjde, že začátku to pro mě byla větší bomba. Ale i tak je to do 10 minut určitě i když si víc hraju. Kdybych šla jen za výsledkem, byly by to minuty 3-4. Ale teď k problému. Začalo se mi stávat že mám na Satisfyeru krev. Nikde jsem o tom nečetla. Nicméně opravdu se stalo že mě sáním trochu natrhl kůži i klitorisu a to jsem nešla nad intenzitu sání 7 a stalo se mi to opakovaně i po zhojení. Natržení nijak nebolelo ale nemám z toho dobrý pocit, že ta hračka něco takového dělá. Další negativum vidím v tom že ve chvíli kdy přijde orgasmus mi začne sání připadat moc silné a musím Satisfyer dát pryč nebo snížit intenzitu během orgasmu. O tom jsem tedy taky nikde nečetla. Ve výsledku koupě nelituji, ale tyto komplikace jsem nečekala. Díky za zachování anonymu.