Womanizer, nebo levnější Satisfyer?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.6.19 08:57

Anonymní růže: Vím, že už u Womanizeru se doporučovalo užívat lubrikační gel, protože sáním se mohl klitoris „odřít“. To by možná vysvětlovalo to krvácení, by´t samozřejmě nevím, jak moc masivní bylo.
Co se týče oddálení přístroje při orgasmu, mám to podobně - když je sání moc silné, tak mi pak orgasmus spíše pokazí, než umocní. Nový womanizer se při oddálení umí sám vypnout, možná by stálo za to, kdyby se oddálením intenzita na okamžik mírně snížila, ale to už by to byla příliš sofistikovaná hračka :-).

• Citovat
  • Upravit
17.7.19 10:48

Testovali jsme pár modelů a nebáli jsme se tvrdé recenze. Kde jsme srovnali oba strojky.
Pokud ti to pomůže s rozhodováním, klidně si zde přečti naší zkušenost.
 https://www.satisfyerpro.cz/…sfyer-pro-2/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Jan
17.7.19 17:51

:palec: yess.

Příspěvek upraven 05.02.20 v 08:05

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.19 18:04

@MilujemeSex Mně ta recenze zas tak moc tvrdá nepřišla :).

Mám satisfyer, hlavně z cenových důvodů, zpětně - a kdybych byla boháč - jdu spíše do womanizeru. Hlavně proto, že s. je opravdu při dráždění hrubější.

No a co se opakovaného použití týče… s ohledem na pokles frekvence manželského soužití jsem odkázaná hlavně na S., ale prostě to není ono… S reálným mužem je to i o jiných věcech než o orgasmu. V jedné z uživatelských recenzí tuším na heuréce jsem se setkala s názorem, že orgasmus ze S. je takový umělý, tělo se rychle nastartuje, ale hlava ne. S tím souhlasím. Dráždění příjemné, ale jak k tomu chybí ten chlap, tak se myšlenky občas toulají všude možně kolem :D. A jak tu padlo, orgasmus má rychlý nástup, rychle odezní, chybí tam taková ta dohra, je to takové jakoby „prázdné“. špatné to není, na zpestření autoerotiky či partnerské erotiky rozhodně super záležitost, ale pořád preferuji manžela :).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.19 08:15

Oživuji diskusi… mám doma satisfyer a při posledních experimentech se mi stalo, že vše dole zůstalo vyšpulené a zduřené. Hrála jsem si s ním docela dlouho, takže jsem to přikládala tomu, a i když jsem byla trochu vyděšená, dole se vše vrátilo do normálu. Předtím mi to S. nedělal, a to ho mám rok, takže jsem si to zdůvodnila délkou použití. Jenže včera jsem ho měla krátce a opět stejný výsledek - klitoris pak dřel ani ne tak kvůli tomu, že jsem nepoužila gel, ale kvůli tomu, že zůstal vystrčený ven. Přitom nikdy předtím mi tohle hračka nedělala. Máte někdo podobnou zkušenost? A pak, zajímalo by mne, jestli tohle může provádět i womanizer, přece jen má menší nástavec, mohlo by to být i tím…?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.9.19 01:50

Womanizer

Tak když to tady tak pročítám, tak jsem ráda, že na sexuálních pomůckách můj muž nešetří, i když určitě ho sehnal někde ve slevě, tak mi pod stromeček už před dvěma lety nadělil krásný tmavě růžový Womanizer, zdobený kamínkem od Swarovského, maká pořád jako hodinky, je jemný, nikdy jsem z něj nebyla odřená, stačí olíznout a užívat si i několikrát za sebou. Asi mu pújdu zase poděkovat :hug: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3
14.1.20 22:54

Ahoj, myslíte si, že Satisfyer je vhodny pro ženu, která nikdy nezažila orgasmus, jak při sexu, tak masturbaci klitorisu, vibrátor s ní pořádně nic nedělá a nemá vibrátory ráda, ale hodně intenzivní je pro ni dráždění klitorisu (ona tvrdí, že ji dráždění klitorisu nic nedělá, ale nějaký bod pod nim) je pro ni vhodným dárkem?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.20 22:56
@Petr138 píše:
Ahoj, myslíte si, že Satisfyer je vhodny pro ženu, která nikdy nezažila orgasmus, jak při sexu, tak masturbaci klitorisu, vibrátor s ní pořádně nic nedělá a nemá vibrátory ráda, ale hodně intenzivní je pro ni dráždění klitorisu (ona tvrdí, že ji dráždění klitorisu nic nedělá, ale nějaký bod pod nim) je pro ni vhodným dárkem?
Děkuji.

Myslím, že ano. Já ho mám a můžu jen doporučit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.20 23:28

Určitě ano, je to skvělá věcička :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.20 01:54

Za mě tedy rozhodně Satisfyer.

• Citovat
  • Upravit
867
15.1.20 08:27

Dostala jsem Satisfyer k Vánocům a doporučuji! Orgasmu jsem neměla problém dosáhnout drážením, ale tenhle zázrak to zvládne do 2 minut :palec: Odzkoušeno i při sexu a super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.1.20 21:51
@Anonymní píše:
Myslím, že ano. Já ho mám a můžu jen doporučit :mrgreen:

Mnohokrát děkuji vám a dalším ženám. Přítelkyně to dostala dnes jako dárek, a když jsem ji řekl ať s tím na mě nečeká ať to klidně zkusí sama, tak po chvíli mi řekla, že už si to dělá po 4.te a že je neuvěřitelné co to s ní dělá. Přítelkyně je nesmírně spokojená a nemohla sama uverit, že by mohla někdy v životě zažít to, co právě teď s touto hračkou. Ještě neví, zda zažila orgasmus a nebo ne, ale velmi si to vychvaluje. Na klitorisu to většinou neměla, nic to s ní nedělalo, ona sama vlastně si ani není jistá, kde ho přesně má, ale na tom jejím „bodě“ si to náramně užila. Dělala to 4× a nechtěla a tím přestat. Říkala, že to musí doporučit všem svým známým, protože tohle je vážně něco. Ještě jednou mnohokrát děkuji za super tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.5.20 17:44

oprava masinky

Pred casom som tu uz pisal ohladom tohoto pristroja. Mozem povedat dobry vynalez. Ale dnes o niecom inom. Pristroj je pomerne haklivy na pady a hlavne pocas zapnutia. Prakticky ho potom uz nemozete pouzit. Stane sa z neho hracka ktora bzuci a vobec nevybruje. Bol som svedkom uz takychto dvoch pripadov. Prvy vyriesila reklamacia druhy pripad som riesil opravou. Je to velmi jednoduchy pristroj. Ak sa do neho dokazete dostat je oprava velmi jednoducha. Ja som pouzil iba kusok izolacie z kablika a bolo hotovo. Po oprave my manzelka povedala ze co som jej dal za delo. Mile zeny ta uprava dala na miesto suciastky tak ako maju byt, nechapem preco sudruhovia v cine neurobili co treba. Na dovazok my vadil pomerne velky hluk to som poriesil kuskom zvukovej izolacie nad celym mechanizmom. Mozem povedat ze zvuk padol urcite viac ako polovicu. Cely pristroj bol vodotesny ale to som uz neriesil cast ktora sa pouziva zostala nadalej vodotesna a pod vodou to manzelka uz nepouziva. Aj ked urobit z neho opat vodotesny nie je ziadna veda. Iba jedina tazkost je otvorit pristroj. Ak mate tazku hlavu pre pokazenu masinku kludne napiste pokial nie ste z USA alebo honkongu nie je problem opravit. Peter :mavam:
 xxxx

edit adminem - kontaktní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamcakamilia
25.7.20 11:41

Mám stimulátor klitorisu a jsem nadšená, oproti Womanizeru je mnohem levnější a řekla bych, že v tom rozdíl není. Womanizer jsem měla dříve, ale chvíli po záruce se rozbil, šest tisíc mi ale už přišlo zbytečné, tak jsem zkusila tenhle levnější. A je super!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.20 08:50

Sazisfier a orgasmus

Holky manželka ještě nikdy neměla orgasmus (35 let). Zkusili jsme toho docela dost. Zatím vede Lelo Ina, se kterým se dostane asi nejblíže. Jaká je šance, že jí satisfyer udělá? Vidím to asi jako poslední možnost, podle toho co tady čtu. Dal bych třeba i 100k za hračku co by jí udělala :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky