Ochod s oblečením www.urbantrend.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21681
16.12.19 12:09

@martinka761992 klasika přeprodej z Ali… tady už jsou zkušenosti zákazníků z podobných shopů…
pokud mají napsané dobře podmínky prodeje, tak s tím nikdo nic neudělá asi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.19 15:41

Holky, tak dnes mi vrátili peníze. Byla jsem na ně dost asertivní a neodbytná, poslala jsem stížnost na ČOI, napsala negativní recenze na net i na fb /to hned smazali/ a ted zvažovala i řešení právní cestou. Informovala jsem je i o jejich zákonných povinnostech /Prodávající má povinnost dodat zboží. Pokud tak neučiní ve sjednaném termínu, ocitá se v prodlení. Pokud doba dodání nebyla sjednána, může spotřebitel požadovat dodání zboží ihned. Prodávající je poté povinen splnit bez zbytečného odkladu, nejpozději by mělo být plněno do 30 dní. Jestliže zboží nedodá, upozorní spotřebitel prodávajícího, že nedodal zboží včas a poskytne prodávajícímu přiměřenou lhůtu k dodání zboží (lze poskytnout i mlčky).
Pokud prodávající nedodá zboží ani ve lhůtě poskytnuté spotřebitelem, má spotřebitel nárok na odstoupení od smlouvy dle § 1978 občanského zákoníku a na vrácení zaplacené peněžní částky. Oznámí-li spotřebitel prodávajícímu, že mu určuje dodatečnou lhůtu k plnění a že mu ji již neprodlouží, platí, že marným uplynutím této lhůty od smlouvy odstoupil.
Odstoupením od smlouvy se smlouva ruší od počátku a strany si mají povinnost vrátit poskytnutá plnění. Spotřebiteli tedy odstoupením od smlouvy vzniká nárok na vrácení zaplacené částky.
Nereaguje-li prodávající na e-maily, je vhodné zvolit komunikaci v písemné formě (doručeně, nejlépe s dodejkou). V případě, že prodávající nevrátí spotřebitelce peněžní prostředky ve stanovené lhůtě, je možné prodávajícího vyzvat k plnění tzv. předžalobní výzvou dle § 142a občanského soudního řádu. Zároveň spotřebitel může žádat zákonný úrok z prodlení.
/
Moc peněz to nebylo, ale šlo o princip. O všem jsem je prostřednictvím emailu informovala, i když neodpovídali a dnes přišel email, že vrací peníze a jsou na učtě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.19 03:58

Urban trend již nikdy více

Já čekám také dlouho na zásilku, bohužel jsem se stihla přestěhovat, tak jsem kontaktovala společnost, aby mi pokud zásilka nedorazí, vrátily peníze, když mi to nemohou přeposlat na jinou adresu a dle jejich emailu mám smůlu, takže tím přístupem skončili. Peníze hned na účet chtějí, to ano, ale jinak velmi nevstřícní :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.19 07:38

@Naďka Naďka smůlu rozhodně nemáte, peníze Vám musí ze zákona vrátit, pokud nedodají zboží. Přečtěte si můj příspěvek výše a nedejte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
18.12.19 13:50

No tak jeste cekam… posleni 2 polozky.. :,( 8o… a to jsem tuto diskuzi zakladala myslim zacatkem rijna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.20 06:39

Nenakupovat

Je to takový podvodníček z Plzně.

• Citovat
  • Upravit
28
14.1.20 10:07

Ztrata balicku

Tak ty 2 polozky..uz ani nedorazi, asi kradez balicku na poste :nevim:… cekam 2 tydny na vraceni penez.. :P snad dojdou :lol:
Za me..uz nikdy vic… :)

Tak penize dorazily na ucet 29.1. :palec: :potlesk: :)

Příspěvek upraven 31.01.20 v 23:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.1.20 23:39

Recenze na e-shop Urban trend

Já osobně jsem spokojena a e-shopem
Objednávala jsem si tam nějáké oblečení 2.prosince a 14.ledna to tu bylo takže za mě super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.1.20 20:47
@Markét007 píše:
Holky pozor, u společnosti urbantrend nekupujte. Čekám na zboží od 24.10., opakovaně jsme je upozornovala, že stále nemám zboží. Prý mam vydžet. Po uplynutí 30 pracovních dnů stále nic, tak jsem žádala o vrácení peněz. Jejich odpověd byla: Dobrý den,
pro správné odstoupení od smlouvy je nutné zboží zaslat zpět na naši adresu. Pokud si zboží nevyzvednete, tak bude odeslané zpět dodavatelům do zahraničí a Vám odpadá nárok na odstoupení od smlouvy, jelikož tento nárok platí, když si zákazník zásilku vyzvedne.
Prosíme o pochopení, že Vám nemůžeme zanechat zásilku a zároveň zaslat zpět peníze. V reklamačním procesu Vám rádi vyjdeme vstříc a vrátíme peníze.
Děkujeme za pochopení a spolupráci.
Ale zboží mi nikdy nebylo doručeno, dle odkazu na zásilku, co mi poslali - je zásilka v přepravě a dále nedohledatelná a od té doby nereagují na emaily. Napsala jsem jim i na FB stránky a jen mě bez odpovědi zablokovali!!!
Takže velký pozor, nahlásila jsem i na ČOI, ale opravdu nic nekupujte!!!

Přesně podvodníci, objednala jsem pro dceru mikinu s čepicí. Chtěla jsem na vánoce a vůbec jsem si nevšimla, že zboží nemají skladem, ale objednávají z Ali, ebay a podobně. Mikina naštěstí dorazila, ale čepice nic. A ještě si na to přirazí. Již nikdy více. Radši si objednejte osobně ušetříte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.1.20 06:45

Urbantrend - nikdy viac

Nakupoval som tam 16.12.2019 dvakrát, a to prvý a poslednýkrát.
Je to vhodne na dôkladnú kontrolu z obchodnej inšpekcie
:( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.1.20 22:36

UrbanTrend - NENECHTE SE NAPÁLIT - není to UrbanStore!!

Podvodný shop, který si promyšleně zvolil název UrbanTrend, protože mnoho zákazníků má v povědomí důvěryhodný shop UrbanStore, se kterým si ho jednoduše spletou a podvodník má vyděláno!!
Vkládám komunikaci s podvodníky, která trvá již od 10.11.2019 - kdy jsem zaplatila předem objednané zboží, které mi nebylo nikdy doručeno a též mi do dnešního dne nebyly vráceny peníze. Je vidět, že se na úkor zákazníků podvodníci pod „uměleckým jménem“ Petra Veselá aneb zákaznická podpora - dobře baví.

Čtěte, prosím, odspodu nahoru (dole je začátek komunikace):

Od: Zákaznickápodpora UrbanTrend.cz
Komu: xxxx
Datum: 27. 1. 2020 15:31:36
Předmět: Re: Vrácení platby - objednávka č. #176550
Dobrý den,
omlouvám se, ale platba nebyla odeslána z důvodu nemoci naší účetní pracovnice.
Platba bude na Váš účet odeslána zítra 28.1.
Děkuji za pochopení a opět se omlouvám za komplikace.
S pozdravem,
Petra Veselá

Zákaznická podpora

Datum: 24.01.20 12:44
Od: xxxxx
Komu: podpora@urbantrend.cz
Dobrý den,

na mnou uvedený bankovní účet vráceny nebyly, taktéž ani na platební kartu k němu vedenou. Žádám tedy o sdělení, kam byla vrácená platba odeslána a kdy.

Datum: 24. 1. 2020 v 12:37:07
Dobrý den,
peníze Vám již vráceny byly.
S pozdravem,
Petra Veselá

Zákaznická podpora

Datum: 23.01.20 12:41
Od: xxxx
Dobrý den, vzhledem k tomu, že mi peníze doposud vráceny nebyly, podala jsem trestní oznámení na všechny osoby, které mají s internetovým obchodem a tím i s mou objednávkou nějakou spojitost a to včetně Vás. Též jsem podala podnět na ČOI.
Dále Vás upozorňuji, že mám též připraveno podání žaloby.

S pozdravem

Datum: 15. 1. 2020 v 16:00:28
Dobrý den,
Během tohoto týdne bude Vaše žádost vyřízena.
Bohužel technické problémy se stávají a mrzí nás Vaše nepochopení a mínění o naší firmě.
Děkujeme za pochopení a omlouváme se za komplikace
S pozdravem,
Petra Veselá

Zákaznická podpora

Datum: 14.01.20 16:49

Vaše technické problémy jsou otřepanou výmluvou, peníze jste měli vrátit bezodkladně a ne si stále něco vymýšlet. Písemně Vám byl doručeno odstoupení od smlouvy i účet, kam máte peníze vrátit! Pokud se tak nestane do konce týdne a peníze nebudu mít připsány na účtu, který jsem v písemné korespondenci uvedla, budu kontaktovat ČOI, provozovatele serveru, taktéž osobu provozující živnostenské oprávnění a podám trestní oznámení pro podezření z podvodu, též pro neoprávněnou a nezákonnou manipulaci s osobními a citlivými údaji, jak na Vaši osobu konkrétně, tak i na majitele a provozovatele portálu a internetového obchodu.

---------- Původní zpráva ----------
Datum: 14. 1. 2020 v 16:29:41
Dobrý den,
Vaše žádost o vrácení peněz byla schválená. Požadavek předávám našemu účetnímu oddělení, které peníze odešle na bankovní účet, ze kterého byla objednávka placena do 5 pracovních dní.
Omlouváme se, došlo k technickému problému a peníze 3.1.2020 odeslány nebyly.
Děkujeme za pochopení.
S pozdravem,
Petra Veselá

Zákaznická podpora

Datum: 11.01.20 20:03
Dobrý den,

žádná platba mi od Vás doposud nebyla na účet připsána. Vraceli jste platbu na účet nebo na kartu, kterou jsem nákup zaplatila?

---------- Původní e-mail ----------
Komu: xxxx
Datum: 3. 1. 2020 8:24:53
Předmět: Re: Odstoupení od kupní smlouvy - objednávka č. #176550
Dobrý den,
peníze Vám byly dnes vráceny na Váš bankovní účet.
Děkujeme za pochopení.
S pozdravem,
Petra Veselá

Zákaznická podpora

Datum: 26.12.19 21:27
Dobrý den,
oznamuji Vám, že xxxxxxxxxxx, odstupuji dle občanského zákoníku od kupní smlouvy uzavřené dne 10.11.2019 - objednávkou č. #176550 - z důvodů jejího nedoručení dodavatelem ve sjednaném termínu ani v dalším termínu po předchozím upozornění mnou, jako odběratelem. Částku 394,– Kč, kterou jsem předem za objednávku uhradila platební kartou (viz historie komunikace níže), mi zašlete zpět bez zbytečného odkladu na platební kartu nebo na můj bankovní účet č. xxxxxxxxxx.
Zároveň Vás upozorňuji, že v případě prodlení s bezodkladným navrácením kupní ceny bude má pohledávka za Vámi postoupena na provozovatele internetového portálu v rámci programu ochrany kupujících.

S pozdravem

---------- Původní e-mail ----------
Komu: xxxxx
Datum: 16. 12. 2019 16:19:03
Předmět: Re: Vaše objednávka na UrbanTrend™ byla přijata!
Dobrý den,
jedná se o 30 pracovních dní, nemějte prosím obavy, zásilka je na cestě :)
S pozdravem,
Petra Veselá

Zákaznická podpora

Datum: 16.12.19 00:01
Dobrý den,

I když je to více než měsíc od objednání zboží, zásilka mi stále nebyla doručena. Znovu Vás tedy žádám, aby mi byla vrácena zpět mnou předem uhrazená platba za objednávku #176550, neboť mi nebyla doručena ani ve Vámi uvedeném termínu 5 - 30 dní (viz níže).

Datum: 15. 11. 2019 v 11:12:49
Dobrý den,
pro správné odstoupení od smlouvy je nutné zboží zaslat zpět na naši adresu. Pokud si zboží nevyzvednete, tak bude odeslané zpět dodavatelům do zahraničí a Vám odpadá nárok na odstoupení od smlouvy, jelikož tento nárok platí, když si zákazník zásilku vyzvedne.
Prosíme o pochopení, že Vám nemůžeme zanechat zásilku a zároveň zaslat zpět peníze. V reklamačním procesu Vám rádi vyjdeme vstříc a vrátíme peníze.
Prosím, vyčkejte, než Vám zboží bude doručeno.
Děkujeme za pochopení a spolupráci.
S pozdravem,
Petra Veselá

Zákaznická podpora

Datum: 15.11.19 11:12
Tak to jsem tedy omylem nakoupila z Číny! Máte uvádět tyto informace srozumitelně a jasně.

Žádám níže uvedenou objednávku #176550 stornovat a vrátit mnou uhrazenou platbu zpět na platební kartu.

Datum: 15. 11. 2019 v 10:58:40
Dobrý den,
Vaše objednávka je již na cestě k Vám. Obvyklá doba doručení je 5 až 30 pracovních dní. Tuto informaci uvádíme ve Všeobecných obchodních podmínkách a pod každým produktem.
Zboží zasíláme ze skladů v zahraničí. Doručovací doba je kvůli tomu o něco delší. Díky tomu můžeme poskytovat nízké velkoobchodní ceny a dopravu zdarma. O delší doručovací době zákazníky transparentně informujeme v popisku každého produktu.
Děkujeme za pochopení.
S pozdravem,
Petra Veselá

Zákaznická podpora

Datum: 14.11.19 19:29
Od: xxxxxx
Dobrý den,
prosím o informaci, kdy byla odeslána níže uvedená objednávka. V zákaznickém účtu ji vedete ve stavu dokončeno. Objednávku jsem ovšem ještě neobdržela.

Děkuji

Od: UrbanTrend.cz
Komu: xxx
Datum: 10. 11. 2019 13:41:42
Předmět: Vaše objednávka na UrbanTrend™ byla přijata!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.2.20 07:04

Urban Trend

Stačí se podívat na obchodní rejtstřík a víte komu obchod patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.2.20 12:41
@Nikča 22 píše:
Stačí se podívat na obchodní rejtstřík a víte komu obchod patří.

To my víme… nicméně jsou tak drzí, že i tak v podvodu pokračují dál a peníze doposud nevrátili… ne jen mně, ale i mnoha dalším 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.2.20 08:29

Urban trend eshop

@Markét007 naprosto stejná zkušenost. Jsem z tohoto obchodu naprosto znechucena. Už nikdy více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.2.20 22:34

Urban Trend - stížnosti na dTest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie