Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@P.petka píše:
Ahoj,
Prosim je tu nekdo, kdo uz zde nakupoval?
Jak je to spolehlive?
Moc diky za info ????????
Ahoj píši pozdě ale přece, já zde objednala v lednu a dodnes nic, prý mi to už přišlo, tak mám doma asi imaginární potahy na židle. Fakt už ne, hlavně že to mají vše skladem, skladem možná jo, ale v Číně, to ovšem se nedá považovat jako skladem a odesíláme do 24 hodin mě teda pobavilo. ![]()
Bohužel mám také špatnou zkušenost. Jsou to podvodníci a zloději.
Je tu vůbec někdo, kdo zboží dostal?
Okrást se ale nenechám…zvažuji žalobu, pokud nepříjdou k rozumu a nedostojí svým závazkům. Bylo by fajn, kdyby se našli
další podvedení lidé.
![]()
@LucieMD píše:
Ahoj. Já jsem tam před měsícem udělala nákup a všechno přišlo. Ale musíš počítat s tím, že je to Čína a doručení je až 30 dní
@LucieMD asi jediná…štěstí
Urbantrend už nikdy. Obyčejní podvodníci. Bunda mi přišla za měsíc a půl a asi jsem se zvětšil protože je mi malá. A vypadá taky trochu jinak než na obrázku. Takže nedoporučuju nikomu.
Ja nakupuju na https://spartoo.cz Zboží pěkné, doručení rychlé, ceny nízké, vrácení v pohodě.
Příspěvek upraven 11.10.25 v 08:22
Ahoj,
na základě tohoto emailu (posláno pak ještě jednou že mě nezajímají jejich problémy s logistikou) mi vrátili peníze. Snad někomu pomůže.
Dobrý den,
z důvodu, že jste mi ani po projevu mé dobré vůle ohledně prodloužení termínu dodání objednávky č. #XXXXX kterou jsem zadával X.XX.XXXX zboží nedokázali dodat, Vás tímto informuji, že odstupuji a to definitivně od kupní smlouvy a žádám o navrácení finanční částky kterou jsem Vám zasílal. O zboží již nemám zájem.
Částku XXX Kč mi zašlete zpět na b. ú. XXX do XXX.
Fakturu kterou jste mi zasílali naleznete v příloze.
Pokud výše uvedená částka do XX.X.XXXX nedorazí na výše uvedený bankovní účet, budu to ze strany Vaší společnosti považovat za bezdůvodné obohacení a následně to tak i řešit. Věřím však že to nebude zapotřebí.
Ahoj! Ja jsem taky nedavno nakoupila v urbantrend a vse uplne vpohode. To doruceni je delsi nez jsem zvykla, trvalo to asi 3 tydny. Ale to co jsem hledala jsem fakt nikde jinde nenasla a cena byla supr. Psala jsem jim asi tyden po objednavce protoze jsem chtela nejake info a poslali mi i odkaz na sledovani balicku a taky mne ujistili, ze pokud by zbozi nedorazilo tak mi vratej penize. Za mne urcite ano, nebojte se toho, neni to zadny fejk ani podvod jak to tu nekdo popisuje.
@Lucka No. Nic ve zlem, ale psat majiteli firmy kvuli objednavce, je jako psat Billovi Gatesovi ze mi nefunguje počítač ![]()
Ten ma urcite jine veci na praci. Ja vzdycky pisu na zakaznickou podporu, at uz mam problem s balickem, s telefonem, s pocitacem atd. ![]()
Na oficiálních stránkách není možné udělit hodnocení (asi ví proč)…
Dne 22.11 jsem si objednala produkt a doufala, že do Vánoc tady bude (bohužel jsem se už nepodívala na dobu doručení, to jsem si mohla přes aliexpres objednat i sama). Do Vánoc opravdu přišel, ale úplně jiný než jsem si objednala, tak jsem se domluvila, že produkt vrátím a počkám na správný na reklamaci je samozřejmě nějaká lhůta, tak už zcela bez šance, že tady bude na Vánoce.
Musím, ale uznat, že mi byla nabídnutá i možnost nechat si tohle zboží a část peněz mi vrátí, ale to jsem odmítla.
Po nějaké době mi bylo odepsáno, že zboží už není (přesto ho na webu stále nabití) a vrátí mi tedy do nějaké lhůty peníze.
No nyní je už po lhůtě a já nemám ani zboží ani peníze. A to jsem zvědavá zda mi ještě proplatí i poštovné za to, že jsem jim špatné zboží musela vracet zpět.
Nespokojenost.
Tak tomu se raději vyhnout!!Objednávala jsem 10.12.2022 a zboží stále nedorazilo. Podala jsem stížnost na vasestiznosti.cz, snad mi pomůžou, je tam více stížností na tento podvodný eshop. Pozor na ně!!!
Zdravím, už je to starý příspěvek, ale pokud si to tady někdo náhodou přečte, podvod byl odhalen a majitel nákupní galerie vrací peníze. Více o této kauze najdete v tomto videu.
https://youtu.be/pKFUvdaFkME?…