Ochod s oblečením www.urbantrend.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
5.5.20 21:52
@P.petka píše:
Ahoj,
Prosim je tu nekdo, kdo uz zde nakupoval?
Jak je to spolehlive?
Moc diky za info ???????? :srdce:

Ahoj píši pozdě ale přece, já zde objednala v lednu a dodnes nic, prý mi to už přišlo, tak mám doma asi imaginární potahy na židle. Fakt už ne, hlavně že to mají vše skladem, skladem možná jo, ale v Číně, to ovšem se nedá považovat jako skladem a odesíláme do 24 hodin mě teda pobavilo. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.11.20 17:39

Urban trend eshop

Bohužel mám také špatnou zkušenost. Jsou to podvodníci a zloději.
Je tu vůbec někdo, kdo zboží dostal?
Okrást se ale nenechám…zvažuji žalobu, pokud nepříjdou k rozumu a nedostojí svým závazkům. Bylo by fajn, kdyby se našli
další podvedení lidé. :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.11.20 17:40
@LucieMD píše:
Ahoj. Já jsem tam před měsícem udělala nákup a všechno přišlo. Ale musíš počítat s tím, že je to Čína a doručení je až 30 dní ;)

@LucieMD asi jediná…štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.1.21 12:20

Urbantrend už nikdy. Obyčejní podvodníci. Bunda mi přišla za měsíc a půl a asi jsem se zvětšil protože je mi malá. A vypadá taky trochu jinak než na obrázku. Takže nedoporučuju nikomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.2.21 09:56

Ja nakupuju na https://spartoo.cz Zboží pěkné, doručení rychlé, ceny nízké, vrácení v pohodě.

Příspěvek upraven 11.10.25 v 08:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.3.21 06:46

Vrácení peněz Urbantrend

Ahoj,

na základě tohoto emailu (posláno pak ještě jednou že mě nezajímají jejich problémy s logistikou) mi vrátili peníze. Snad někomu pomůže.

Dobrý den,

z důvodu, že jste mi ani po projevu mé dobré vůle ohledně prodloužení termínu dodání objednávky č. #XXXXX kterou jsem zadával X.XX.XXXX zboží nedokázali dodat, Vás tímto informuji, že odstupuji a to definitivně od kupní smlouvy a žádám o navrácení finanční částky kterou jsem Vám zasílal. O zboží již nemám zájem.

Částku XXX Kč mi zašlete zpět na b. ú. XXX do XXX.
Fakturu kterou jste mi zasílali naleznete v příloze.

Pokud výše uvedená částka do XX.X.XXXX nedorazí na výše uvedený bankovní účet, budu to ze strany Vaší společnosti považovat za bezdůvodné obohacení a následně to tak i řešit. Věřím však že to nebude zapotřebí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.22 21:06

Ahoj! Ja jsem taky nedavno nakoupila v urbantrend a vse uplne vpohode. To doruceni je delsi nez jsem zvykla, trvalo to asi 3 tydny. Ale to co jsem hledala jsem fakt nikde jinde nenasla a cena byla supr. Psala jsem jim asi tyden po objednavce protoze jsem chtela nejake info a poslali mi i odkaz na sledovani balicku a taky mne ujistili, ze pokud by zbozi nedorazilo tak mi vratej penize. Za mne urcite ano, nebojte se toho, neni to zadny fejk ani podvod jak to tu nekdo popisuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.22 21:25

@Lucka No. Nic ve zlem, ale psat majiteli firmy kvuli objednavce, je jako psat Billovi Gatesovi ze mi nefunguje počítač :D
Ten ma urcite jine veci na praci. Ja vzdycky pisu na zakaznickou podporu, at uz mam problem s balickem, s telefonem, s pocitacem atd. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.1.23 12:04

Na oficiálních stránkách není možné udělit hodnocení (asi ví proč)…
Dne 22.11 jsem si objednala produkt a doufala, že do Vánoc tady bude (bohužel jsem se už nepodívala na dobu doručení, to jsem si mohla přes aliexpres objednat i sama). Do Vánoc opravdu přišel, ale úplně jiný než jsem si objednala, tak jsem se domluvila, že produkt vrátím a počkám na správný na reklamaci je samozřejmě nějaká lhůta, tak už zcela bez šance, že tady bude na Vánoce.
Musím, ale uznat, že mi byla nabídnutá i možnost nechat si tohle zboží a část peněz mi vrátí, ale to jsem odmítla.
Po nějaké době mi bylo odepsáno, že zboží už není (přesto ho na webu stále nabití) a vrátí mi tedy do nějaké lhůty peníze.
No nyní je už po lhůtě a já nemám ani zboží ani peníze. A to jsem zvědavá zda mi ještě proplatí i poštovné za to, že jsem jim špatné zboží musela vracet zpět.
Nespokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.6.23 07:05

Tak tomu se raději vyhnout!!Objednávala jsem 10.12.2022 a zboží stále nedorazilo. Podala jsem stížnost na vasestiznosti.cz, snad mi pomůžou, je tam více stížností na tento podvodný eshop. Pozor na ně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.24 08:46
@Anonymní píše: Více
?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.24 23:18

Zdravím, už je to starý příspěvek, ale pokud si to tady někdo náhodou přečte, podvod byl odhalen a majitel nákupní galerie vrací peníze. Více o této kauze najdete v tomto videu.
 https://youtu.be/pKFUvdaFkME?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák