X-lander X-move - spokojeni?

Máte zkušenost s X-lander X-Move?

Přidejte zkušenost s X-lander X-Move
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1748
25.12.12 19:05

Já s ním jezdím všude i v MHD a sama bez problému. Ale úplně lehký není to je pravda. Kamarádka vozí klučinu v korbičce ještě v 7mi měsících i s fusakem. záleží i na velikosti dítka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cicimana
27.1.13 12:05

x-move

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli jste někdo nezkoušel místo korby tu přenosnou tašku co je do x-twin?

• Citovat
  • Upravit
3815
27.1.13 20:07

Tak naše Sofinka má dnes 5 měsíců a v hlubohé korbě je i s fusakem pěkně narvaná :cert: Už se jí tam ani moc nelíbí… Má asi 67cm… Uvažuju, že jak se oteplí, tak ji dám už do sporťáku… Dal jste tu někdo dřív do sporťáku jak v půl roce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
28.1.13 09:46

Já dávala pár dní před půl rokem do sporťáku, Barča si v korbičce sedala, takže jsem jí dala do sporťáku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
28.1.13 11:49

@wona Já budu rodit v květnu, takže počítám s tím, že určitě půjde malý do sporťáku tak v 5-6měsících. Raději bych v těch šesti, ale to asi nepůjde, ptž to bude listopad a fusak bude nutný…
Ale až se oteplí, tak malé bude stačit ke kombinéze teplá deka, ta je na prostor méně náročná než fusak, takže třeba ještě v korbičce chvíli vydrží :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
28.1.13 12:55

@3HE To nevím, jestli se do měsíce tak oteplí, že by mohla mít jen deku :nevim:… To ji budu spíš vozit naležato ve sporťáku a ve fusaku… Fusak mám Emitex combi exclusive, ze kterého se dá udělat i jarní/podzimní… Schválně ji zkusím v kočárku vyfotit, ať to vidí ti, co stále rozhodují :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.1.13 04:48

x movie asia

Vse tady procitam, pac jsem tu prvne, chtela jsem vedet co o kocarku rikaji jine maminy.Pred 14lety, to byly kocary. Ktera mela chicco byla frajerka:-)vyber zadny, bud 4kombinace nebo klasika houpaci. Kocar chicco mi tenkrat stal 12 000,kluk uz za 3mesice tam nemel misto, ale mel prvni leskly podvozek na Kladne:-)Jediny klad,houpal.Pak sportak za 6ku.Kdyz to dnes vidim, stal mi uzasny kocarek uplne stejne ted a jsme o par let jinde, jsem z nej unesena od 1chvile.Neni těžkej jak tady pisou maminy, pro 4cetikylovou mamcu urcite ju. Korba neni extra velka, ale znam i mensi.Do schodu se da s nim i lehce vystoupat po 2kolech.nebo 2knofliky po stranach na sundani korbicky, cupr. Nehoupe, ale mimi ktere to nezna, tak mu to nevadi. Tvrdsi jizda? kola stacej upustit. Kazdy se za kocarkem otoci, to dela radost snad nam vsem.Bude nam za chvili 5m a taky uz ji chci dat do sportaku, je nam tam take tesno na sirku, fusak jak na Sibiř:-)deti proste rostou, taky mame radi prostor pri spani. Nechci tady vubec nekomu vyvracet jeho nazor, kazdymu vyhovuje neco jineho.Mel preci jenom jednu drobnustku, korbicku jsem sundala a vyzehlila. Zaplatila bych klidne i vic, ten kocar zato stoji.No a ladit s kocarkem je take fajn, doporucuji ho vsem. Krasny den vsem a omlouvam se za takovy roman.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macccíččček
5.2.13 09:13

pomoc

Ahoj holky, mám koupenou tu asii a narazili jsme na první problém, v obchodě jsem si ho nenechala sestavit, že až doma a při skládání sporťáku a colorpacku se ukázalo, že ty popruhy, které mají držet mimčo jsou děsně krátké a odknikud nejdou vytáhnout (teda my jsme nepřišli na to odkud by mohly jít vytáhnout) nějaké rady? díky moc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3
5.2.13 17:04

pásy jdou posunout

Pod vypostrovanymi ruzovymi pasy jsou posuvne presky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cicimana
5.2.13 17:27

Na vrchu stříšky je ta průhledná slída, když v létě opravdu svítí sluníčko je nutné toto místo zakrývat? Nebo to trochu stíní a mimi není pod úplnou palbou světla do očí?
Asi je to blbý dotaz, ale řeším jaký 4 kolový kočárek koupit a dělat co nejméně kompromisů a být co nejvíce spokojená.

• Citovat
  • Upravit
14871
5.2.13 17:29
@cicimana píše:
Na vrchu stříšky je ta průhledná slída, když v létě opravdu svítí sluníčko je nutné toto místo zakrývat? Nebo to trochu stíní a mimi není pod úplnou palbou světla do očí?
Asi je to blbý dotaz, ale řeším jaký 4 kolový kočárek koupit a dělat co nejméně kompromisů a být co nejvíce spokojená.

stačí když koupíš na mmb za pár korun stínítko přímo na x landery, co šije jedna paní a problém vyřešen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
5.2.13 17:31
Jde objednat krytka na MMB, také plánuji, že objednám na léto :palec:
@cicimana píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macccíččček
6.2.13 09:40

No ty posuvné přezky mám na max a i tak je to krátký, to tak samotný dítko, ale na podzim a zimu v oblečení nebo fusakem asi těžko, já snad mám zas nějakej „vadnej“ díl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3
6.2.13 11:04

macccíččček

Ja ty popruhy jeste nezkousela na nejvic, ale i tak mi pripadaji oka, na sezeni urcite.NO a co si teda myslim ja, tak kurtovat dětátko muzes jen kolem briska, s nozickama, kdyz bude ve fusaku.Za nas se to teda pred 14 lety nedelalo jinak!!!a děkuji vám za radu ohledně krytky, vůbec by mě nenapadlo, že to bude takový problém, že by to tak prosvítalo. Díky Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macccíččček
6.2.13 11:12

Právě jsou fusaky i s otvorama na ty pásy, což mi přišlo bezva, ale takhle.. no uvidíme, až budu v brně tak kouknu v obchodě jak to tam mají jestli opravdu nemám nějaký „divný“ kus :D zatím budem potřebovat korbičku, sporťák až na podzim, jen když jsme to doma kompletovali tak nás ty popruhy hodně zarazily jak jsou krátké, chtěla jsem vědět zkušenosti vás ostatních ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4