Z ničeho nic nateklá kolena u 3letého
- Fotoalbum (6)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Měla to známá v deseti letech a má juvenilní revmatoidní artritidu. Může to být třeba i infekčního rázu, například borelióza. Šla bych k dr. Trvala na testech na infekce a revmatoidní faktor apod. Ale určitě těch příčin může být milion.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jak již psala @sediza,
kamarádky syn také juvenilní revmatoidní artritida v 1,5 roce. Dokonce mu
zasádrovali ruku, než přišli na toto onemocnění
. Nicméně trvej na testech. Kluk měl
biologickou léčbu, dnes je mu 10 let a je v pohodě, jen nesmí vrcholově
sportovat
Držím palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Holky, díky, tak jsme byli u dr. Kromě opuchlého kolena na něm nic neshledala, vzala krev na různé nemoce včetně artritidy, boreliozy a dny. Tak se ted budu modlit. Ona je hodně pečlivá, takže jsem jí to ani říkat nemusela. Už tak toho máme hodně, tak snad to přejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Držím Vám moc palce, aby to bylo něco banálního a dobře
léčitelného. Dejte pak vědět! Hodně štěstí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@sediza děkuji. Dr i říkala, že kdyby se to prudce zhoršilo, tak máme jet na pohotovost, že nás pravděpodobně hospitalizuji. Říkala že to může být i vir, který napadl koleno - syn mírné kašle a má rymu, ale to je fakt třeba 5× za den zakasle, 2× vysmrka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Začínám být nervozni, po dvou hodinách spánku to koleno vypadá takto
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jela bych na pohotovost, ale do nějaké krajské nemocnice, tam bude lepší péče a zkušenosti s méně obvyklými onemocněními, které jsou potřeba vzít v potaz. Jakou máte nejbližší krajskou nemocnici?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Si myslim, se na pohotovosti s Tim mit zkusennost nebudou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já souhlasím s pediatričkou. Jela bych na tu pohotovost. Akorát teda Zlín nevím, je to docela malé město, ve městě kde bydlím já cca 60tisíc obyvatel je nemocnice, resp. kvalita péče tragická. Do Brna to máte daleko? Mohli by Vás určitě hospitalizovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@sediza do Brna to máme
100 km. zatím se to už nezhoršuje.
Hospitalizace se nám moc nehodí, jsem po úraze nechodici… Samozřejmě
když nebude zbytí, tak se to bude muset nějak udělat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@sediza Tak nohy trochu odpuchly, ale udělala se na každé noze jedna žlutá modřina vel. 2×2cm. Tak já fakt nevím. Celé odpoledne běhal, vůbec si na to nestěžuje…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Třeba byste si tam odpočinula, určitě by Vás hospitalizovali společně..Můžete aspon zkusit na tu pohotovost zavolat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Akorát se budete trápit a přemýšlet, co by to mohlo být,..abyste něco nezanedbala. Zdraví má člověk jen jedno..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Problémy s počůráváním 3 letého syna
- Dárek pro 3 letou neteř
- Babička nahá před vnučkou - 3 roky
- Sportovní kočárek pro dítě 3-4 roky
- 3 dny opoždění a pozitivní test
- Bolesti kolen a svalů
- Autismus u 3letého chlapce?
- Artroskopie kolene a péče o miminko
Zdravím,
mám 3,5 letého syna, kterému z ničeho nic přes noc natekly kolena. Setkal se s tím někdo? Co by to mohlo být? Nebolí ho, chodí normálně, teplotu nemá. K dr určitě zajdeme, ale než se tam dostanu, tak bych ráda vaše názory.