Za jak dlouho přiznali otcovství? Stihl tatínek otcovskou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Za jak dlouho přiznali otcovství? Stihl tatínek otcovskou?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Peněžitá pomoc v mateřství? Přečtěte si na eMiminu
Na co máte nárok? Užitečné tipy a rady eMimina
Výpočet peněžité pomoci v mateřství. Kalkulačka eMimina vám to spočítá
Vše co potřebujete vědět o rodinných financích. Zeptejte se odborníka
Reakce:
To ti asi nikdo neřekne, záleží na kdy vám dají to stání, ale pokud už je dítě na světě a ještě nemáte termín, tak bych s tím moc nepočítala, ty termíny se nedávají na příští týden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den,žena je v rozvodovém řízení a před pár dny se nám narodilo mimčo, žijeme spolu už rok a půl, akorát rozvod se trochu protáhl. Slyšel jsem, že jde přiznat otcovství ve velmi krátké chvíli na jedno stání. Má s tím někdo zkušenosti jak dlouho to trvalo? Standartně já přiznám otcovství, manžel vyvrátí a žena potvrdí oba úsudky. Na otcovskou dovolenou se má nastoupit do 6. týdnu od narození dítěte. Dá se to stihnout nebo už s ní nemám pro jistotu počítat a naplánovat si svou?
Předem děkuji za odpovědi.
Obavam se, ze otcovskou si vybrat nestihnes Ale pokud je toto jediny problem, pak cajk
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A mate už podaný návrh? Pokud ne, tak se obávám, že to nestihnete…Pokud ano, zaurguj na soudu nařízení jednání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Návrh
@veria píše:
A mate už podaný návrh? Pokud ne, tak se obávám, že to nestihnete…Pokud ano, zaurguj na soudu nařízení jednání.
Nemáme, v pondělí bude teprve rodný list a návrh před porodem podat
nejde, potřebujete rodné číslo dítěte + rodný list, někteří říkali
že to je jednoduché na jedno stání a že tyto případy jsou soudy schopny
vyřešit za 2-3 týdny. Proto se tady ptám jen jestli má někdo praktickou
zkušenost myslím že polemizovat
není třeba.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Nemáme, v pondělí bude teprve rodný list a návrh před porodem podat nejde, potřebujete rodné číslo dítěte + rodný list, někteří říkali že to je jednoduché na jedno stání a že tyto případy jsou soudy schopny vyřešit za 2-3 týdny. Proto se tady ptám jen jestli má někdo praktickou zkušenostmyslím že polemizovat není třeba.
Ja s necim polemizuji? Ja jen rikam, ze bude zalezet kdy soud naridi termin
a to muze byt velmi ruzne a do par tydnu to vetsinou neni, kor ted pres leto,
i soudci maji dovolene. Se soudy mam zkusenosti az az podejte navrh a uvidite no. Muzete zkusit na
soud zavolat a pozadat o prednostni narizeni, pokud to je mensi okresni soud,
mohli by vyhovet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den,žena je v rozvodovém řízení a před pár dny se nám narodilo mimčo, žijeme spolu už rok a půl, akorát rozvod se trochu protáhl. Slyšel jsem, že jde přiznat otcovství ve velmi krátké chvíli na jedno stání. Má s tím někdo zkušenosti jak dlouho to trvalo? Standartně já přiznám otcovství, manžel vyvrátí a žena potvrdí oba úsudky. Na otcovskou dovolenou se má nastoupit do 6. týdnu od narození dítěte. Dá se to stihnout nebo už s ní nemám pro jistotu počítat a naplánovat si svou?
Na tvém místě bych s otcovskou nepočítala, to spíše nestihnete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Nemáme, v pondělí bude teprve rodný list a návrh před porodem podat nejde, potřebujete rodné číslo dítěte + rodný list, někteří říkali že to je jednoduché na jedno stání a že tyto případy jsou soudy schopny vyřešit za 2-3 týdny. Proto se tady ptám jen jestli má někdo praktickou zkušenostmyslím že polemizovat není třeba.
za mě je to spíš nereálné -) podáte to v úterý, než se to dostane někomu na stůl je střed/čtvrtek, pak to přidělí soudci, ten to na čte, naplánuje datum, rozešle. Blbý je, že o prázdninách vybírají soudci dovolenou a jsou omezeni i dovolenou svých protokolujících, takže o prázdninách bych s vyřešením moc nepočítala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jak dlouho jste kojily a co vas vedlo prestat?
- Jak dlouhé pracovní zkušenosti psát do CV?
- Jak dlouho pracovat v těhotenství
- Jak dlouho jste využívali kočárek?
- Jak dlouho měli vaše děti řídkou stolici?
- Intimní zápach při dlouhém sezení
- Smlouva na dobu určitou - tatínek na MD
- Jak dlouho jsou infekcni rotaviry
Dobrý den,
žena je v rozvodovém řízení a před pár dny se nám narodilo mimčo, žijeme spolu už rok a půl, akorát rozvod se trochu protáhl. Slyšel jsem, že jde přiznat otcovství ve velmi krátké chvíli na jedno stání. Má s tím někdo zkušenosti jak dlouho to trvalo? Standartně já přiznám otcovství, manžel vyvrátí a žena potvrdí oba úsudky. Na otcovskou dovolenou se má nastoupit do 6. týdnu od narození dítěte. Dá se to stihnout nebo už s ní nemám pro jistotu počítat a naplánovat si svou?