Za týden je Štědrý den

10975
17.12.15 11:24

Za týden je Štědrý den

Tak už je to skoro tady. Pojďme se společně těšit z toho, co už máme hotové nebo taky z toho, že se letos fakt nebudeme honit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
17.12.15 11:25

Jupí. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
17.12.15 11:25

@MisaHanuska pod to, ze se nebudu letos honit, se podepisuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.12.15 11:26

Zrovna jsem dobalila dárky pro malou. Cukroví pečené hotové, na nepečené se asi vykašlu :mrgreen: O víkendu uklidím a uděláme stromeček. Jo a včera byla ve styku s neštovicema, tak jsem zvědavá, jestli si i ty pod stromeček nadělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
17.12.15 11:28

Já se těším už celý advent, ještě čekají nějaké restíky s dárkama. Uklid nehrotím, protože uklízím průběžně a velký uklid tu za dva dny není znát :mrgreen: Pomalu dobaluju a už jsem tak přepečená… ale ještě mě čekají před vánoci vosí hnízda a chci zkusit medovníkové koule… Dneska jdu naposledy do práce a pak doma… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
17.12.15 11:29

Letos, to budou vyjimecne Vanoce poprve s nasi dcerou :srdce: moc se tesime!
A o nejakem honeni ty Vanoce prece nejsou holky uzijte si klidu, volno, pohadky a radujte se z toho, ze muzete byt se svymi blizkymi o tom to prece je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
17.12.15 11:30

Veškeré předvánoční přípravy nám zhatila šílená střevní chřipka napřed jednoho, pak (momentálně) druhého, doma visí hromady vypraného oblečení, všude bordel jak v tanku, perníčky stále nenazdobené, já mám ruce sedřené z večného umývání záchodu, mísy na zvracení a posléze desinfikování ruk (máme ještě miminko), venku počasí jak v říjnu. Vánoční atmosféra mě opustila, jediné, co můžu říct je, že Ježíšek se u nás letos bude cítit opravdu jako doma, tedy ve chlévě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
17.12.15 11:32

@MisaHanuska já se těším jaj ty my decka :-) uz jen vanocku, tu asi v úterý, poslední den kdy bude starší ve školce. Jinak vše je :-) na Štědrý den je tentokrát manžel s námi, tak to bude super, budou koukat na pohádky a já udělám večeři. A pak už jupi s prskavkama na balkón, aby nás ten Ježíšek třeba nepreletel :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
17.12.15 11:33

Houby hotové :-D cukroví dělám ted o víkendu..mám to raději cerstvejsi..bordel v byte co mám syna je tu nonstop..okna jsou umyta..ale bohužel jak byl silný vítr s deštěm tak jako bych ani nesahla. Nákup též o vikendu. A zdobení bytu asi těsné před vánoci..taky zabalit dárky..a vůbec na me letošní atmosféra vánoc nedejchla. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
17.12.15 11:33

@mischelinka :palec: Tak u nás nebyla pohromou střevní chřipka, ale zřícená potravinová skříň. Takže místo vánočního úklidu se doma proplétám mezi banánovkama :mrgreen: Do toho začla pískat myčka, stávkovat mikrovlnka… a fakt se z toho nepo…Tak jsem šla včera mladší dcerce nechat nastřelit náušnice a se starší večer na taneční vystoupení, slepila linecké, uplácala višňové koule…A uklízet začnu, až budou pryč ty banánovky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.12.15 11:34

Dárky mám zabalené už skoro dva měsíce, pečené cukroví hotové, nepečené mě čeká a už se nemůžu dočkat, až budu za týden zdobit strom u pohádek. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
17.12.15 11:34

@Nainuva Můžu poprosit recept na medovníkové koule ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
17.12.15 11:35
@MisaHanuska píše:
@mischelinka :palec: Tak u nás nebyla pohromou střevní chřipka, ale zřícená potravinová skříň. Takže místo vánočního úklidu se doma proplétám mezi banánovkama :mrgreen: Do toho začla pískat myčka, stávkovat mikrovlnka… a fakt se z toho nepo…Tak jsem šla včera mladší dcerce nechat nastřelit náušnice a se starší večer na taneční vystoupení, slepila linecké, uplácala višňové koule…A uklízet začnu, až budou pryč ty banánovky :mrgreen:

taky dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
17.12.15 11:36

Já mám Vánoce ráda, co mám děti, tak tím spíš, ale prostě tohle počasí plus věčné nemoci mi v těšení se brání. Je příjemné číst, že to vnímáte spíš pozitivně, třeba tady taky načuchnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
17.12.15 11:37

@radkka Tak nás čeká stromeček už v neděli, protože nejstarší synek prudí už od začátku prosince, že všude už jsou stromečky a my ho ještě nemáme :zed: Takže jsme se domluvili, že stromeček bude jakmile zapálíme čtvrtou adventní svíčku. Ale dárky už mám taky zabalené už měsíc. Z cukroví mě ještě čekají kokos. řezy a úlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová