Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetiteFillette
Jestli nechápeš, o co mi jde, tak se ani nesnaž. Nikdo nechce po nikom Zdrávas a omluvy, ale pochopení psaného je asi fuška, koukám.
Není chovatelským omylem, že si pořídím zvíře, o kterým nic nevím a když mi nevyhovuje, pustím ho na zahradu. To je nezodpovědnost. A že jí bylo jen 12? To je úplně fuk. Tak si měla pořídit třeba nový kolo, ale to je věc rodičů, k čemu děti vedou. @wifi.. to popisuje přesně, ale klíďo se tomu zasmějte znova.
@lucenka píše:
Taky se jdu přiznat… já teda měla křečky sebevrahy. Jeden mi po týdnu zdrhnul při čištění, celé 2 měsíce spokojeně lítal po ložnici na chalupě, dělal si zásoby zrní. Na konci prázdnin se nám ho konečně povedlo chytit a ještě tu noc se oběsil v kleci v kolotoči
Druhý byl naprostý pomatenec, lezl po mřížích v kleci a jednou z nich z výšky spadl na plastový domeček, který měl v kleci. Bohužel tak šikovně na roh. Bohužel dost nešikovně takže podlehl vnitřním zraněním.
A posledního křečka jsem večer dala moc blízko postele a on se rozhodl, že si z prostěradla udělá pelíšek. Takže ho začal cupovat a udusil se nitěma.
Tím jsem radši skončila s křečkama.
Tak a ted se citin jako nejvetsi ohava, protoze se rezu smichy ![]()
Ja krecka ve 14ti vetrala s kamaradkou venku a zmokly jsme, krecek to do 2dnu zabalil, asi chudinka nastydl.Meli jsme ho hodne dlouho a ja si to tak vycitala a nasi mi to taky davali sezrat