Začátek podnikání - kde sehnat zboží?

156
3.3.13 12:04

začátek podnikání kde sehnat zboží?

Dobrý den, mám takovou otázku, možná blbá otázka ale za optání nic nedám. Chtěla bych začít podnikat konkrétně obchůdek kde je levné zboží, něco jako 39,– atd. Ale pořád hledám a scháním kde se dá sehnat tak levné zboží když to pak prodám tak levně. Tady ve městě jeden takový obchod je ale je to málo a uplne na druhy strane takže by bylo dobrý otevřít něco tady na té straně. Finance a prostory máme takže o to nejde spíš o to kam jezdit pro zboží. chtěli by sme to s přítelem zkusit protože já do toho ještě vyrábím šperky a obchůdek jen s bižuterií nechci chtěla bych i něco k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
3.3.13 12:08

Tak to ti nikdo neřekne. Tomu se říká know-how a pokud někdo něco podobného najde, hlídá si to jako ostříž. Musíš hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.13 12:10

Tak to nevím ale znama ma nijaké kontakty tak bych se jí po telefonu mohla optat a pak napsat, taky ma takový obchudek…a nebo se čistě obchodně zeptat v tom krámků co je na druhé straně mesta traba by paní nebo pan poradili.

• Citovat
  • Upravit
156
3.3.13 12:11

Děkuji já si to myslela že budu muset hledat. Ale je to docela těžké nikde nemůžu najít to správné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
3.3.13 12:13
@Anonymní píše:
Tak to nevím ale znama ma nijaké kontakty tak bych se jí po telefonu mohla optat a pak napsat, taky ma takový obchudek…a nebo se čistě obchodně zeptat v tom krámků co je na druhé straně mesta traba by paní nebo pan poradili.

Kdyby ste náhodou vedela tak mi prosím napište do zprávy byla bych ráda. já už opravdu nevím. a v tom druhém obchudku sem byla asi 2× protože jsou tam docela nepříjemné prodavačky takže ty by mi to asi nerekli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
3.3.13 12:13

Přijde mi, že většinou lidé mají co nabídnout a potom to prodávají. hledat, co bych prodala, to mi nepřijde moc životaschopné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
3.3.13 12:18
@Saroya píše:
Přijde mi, že většinou lidé mají co nabídnout a potom to prodávají. hledat, co bych prodala, to mi nepřijde moc životaschopné :nevim:

no já mám co nabídnou ty šperky, jen chci k tomu ještě prodávat náké levné zboží. Nevím jak bych to přesně vysvětlila nehledám náké zboží co kdo nabídne nebo co se naskytne mám představu jako je 39,– a podobne obchudky. špery by stačily a vím že by to stačilo ale mám k velký prostor tak toho chci využít,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
3.3.13 12:23

Jasně, rozumím. pokud nemusíš platit nájemné, tak je to asi dobré to prostě zkusit, nicméně se obávám, že obchod s takovými věcmi se sám od sebe neuživí, pokud to není právě nějaký větší řetězec, který má zdroje i jinde. mám více známých, kteří dělají keramiku, šperky, ale aby jeli na fulltime a fungovalo to a nemuseli se dotovat od jinud, tak to se podařilo jen jedné a i tak je závislá na manželovi do velké míry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
3.3.13 12:23

A k tomu zboží. budou to levné šunty z číny, můžeš se podívat po něčem přes internet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.3.13 12:24

Tyhle krávovinky se většinou tahaj z Polska, Číny, Taiwanu a já nevím odkud ještě, jakmile je v tom zaplatený ještě nějaký český dovozce, tak ti to navýší cenu a na nějakých 39,– můžeš zapomenout.
Hledat můžeš například na ebay.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
3.3.13 12:30

Já bych se bála, že tím degraduju ten původní produkt. Alespoň já když jdu kolem obchodu „Vše za“, tak si řeknu výprodej šuntů a nic kvalitního tam nehledám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.13 12:32

Napsala bych vam do spravy, znama nedelá žadné caviky a ovšem u kafe spolu mluvíme i o kšeftu takže se jí zeptám me to taky problém nedelá. ona už vtom jede nekolik roku me do toho obchodu taky chtela stáhnout ale narodilo se mi mimi tak jsem tenkrat nesla a ted čekám druhé :srdce:

• Citovat
  • Upravit
24379
3.3.13 12:39

Vis, me spis napadl opak. rikas, ze vyrabis sperky, zena se chce libit.Co prodavat kvalitnejsi obleceni.Ja kdybych si sla koupit bizu, nechtela bych k tomu tricko za 39kc co ma kazdy. takovy obchudky mam rada.par kousku, kazdy jiny a klidne dam za saty, co nema kazda druha litr. takove veci sezenes treba z Thaiska.Nebo ruzne kabelky, v obchodem postradam treba psanicka.Bud je maji strasne predrazeny a jeste maly vyber, pak mi neznyva, nez hledat na netu, v kramku bych za neho nechala i vic, protoze si ho muzu osat, videla bych ho na vlastni oci.Nebo satky, krasny doplnek.Na netu jich je tolik krasnych za pusu a v obchodech nic, nebo opet za prehnany penize.Ale zalezi na Tobe, toto me jen napadlo, beru podle sebe, co mi v obchodnich centrech vadi a chybi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
3.3.13 12:40
@magratka píše:
Já bych se bála, že tím degraduju ten původní produkt. Alespoň já když jdu kolem obchodu „Vše za“, tak si řeknu výprodej šuntů a nic kvalitního tam nehledám.

presne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
3.3.13 13:03

Jj já bych tam nikdy nešla, i kdyby tam byly šperky, tak bych si jich pravděpodobně ani nevšimla.

dražší věci zase prodáš spíše ve větším městě, než někde v maloměstě, tam si málokdo koupí něco, co sice nemá každý, je to kvalitní, ale taky to něco stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat