Začínám rodit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2236
23.12.17 21:29

U mě to takhle začalo, do porodnice jsem jela, když byly intervaly asi 5-7 minut, což bylo od uplnyho začátku skoro za 12 hodin, ale jako prvorodička. K nesneseni byly bolesti, až když mi dali v porodnici oxytocin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
23.12.17 21:33
@dickys píše:
U mě to takhle začalo, do porodnice jsem jela, když byly intervaly asi 5-7 minut, což bylo od uplnyho začátku skoro za 12 hodin, ale jako prvorodička. K nesneseni byly bolesti, až když mi dali v porodnici oxytocin.

Já to měla přesně tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
23.12.17 21:36
@Anonymní píše:
Děvčata budu za blbku tak se omlouvám za anonym. Čekám druhé, jsem 39+1tt.
Predevcirem na kontrole jsem byla otevřená na dva prsty a Dr mi dělal hamilltonuv hmat. Včera vecer odešlo část hlen. zatky a dnes ráno nejspíš komplet hlen. zatka (dle množství). Dnes od 13 hodin me boli celkem pravidelně v podbrisku, tvrdne mi bricho a bolest vystreluje i do zad. Zkusila jsem si stáhnout aplikace na počítání kontrakci a vychází to ze ta bolest je v rozmezí 8-12 minut cca 40sekund. Dala jsem si teplou sprchu a zatím to nepřestalo.
Ano, logicky bych rekla ze by to porod mohl byt, ale bolest je stále celkem snesitelna a čekám ze se to zhorší k nevydrženi jako to bylo u prvního. Jenže u nej mi jako první praskla voda, tak jsem si byla jistá ze rodim, teď jsem celkem na vazkach, aby ze me pak neudělali v porodnici histerku, zvlášť kdyz jsou zitra Vanoce.

Bolesti po odchodu plodovky jsou většinou mnohem silnější než když zůstane. ;) Řekla bych, že opravdu rodíš. Já to u druhého měla hodně podobně, ale spíš kvůli psychice - chtěla jsem do porodnice dojet co nejpozději, abych měla klid a mohla porodit co nejpřirozeněji (po zkušenostech s první dcerou). Pořád jsem si říkala, že to ještě není ono (odešla zátka, od rána kontrakce, nejdřív hodně nepravidelné, odpoledne dokonce úplně ustaly, večer se ale vrátily a zpravidelněly). No, nakonec to manžel nevydržel a zavelel, že jedeme, když jsem měla intervaly a délky kontrakcí cca stejné jako ty. Porodila jsem přesně za 2 hodiny od příjmu. :-) Držím pěsti, budete mít krásný dáreček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
23.12.17 21:59

Rodíš :mrgreen:, u prvního jsem to měla stejné - nic mne víceméně nebolelo a nebýt manžela, tak porodím doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1245
23.12.17 22:11

Taky bych rekla, ze rodis…Mne u druhe dcery zacalo pravidelne tvrdnout bricho. Nejdrive po 10 min, postupne se interval zkracoval. Bolesti zadny, jen to neprijemny tuhnuti. Pak se pridaly lehounke bolesti, tak jsem jeste vykoupala a ulozila dceru a radeji jsme jeli do porodnice. Tesne pred prijezdem do porodky mi praskla voda a mala byla za 1,5h na svete. A za 6 dni uz to bude rok :srdce: Budete mit krasny vanocni darecek :srdce: Preji ti, at mas rychly a hladky porod :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
23.12.17 22:20

Týý brďo, to jeď - kontrakce když trvaj 40 vteřin to už se podle mého otvíráš! A chce to kouknout, aby mimi bylo uvnitř v pořádku. Já takhle jela letos v létě.. dopadlo to dobře, ale ješrě''tě že jsem jela.. Dej vědět třeba pak. Držímmm palce :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3611
23.12.17 22:45

Já to měla u druhé podobne ze preci nerodim a nebudu plasit. Akorát sem měla ten den kontrolu u dr. A ta me hned poslala do porodnice otevřena na 6 cm za 2 hodky byla venku. Pravidelně kontrakce jsem měla az co mi praskli vodu cca půl hodky nez malá vykoukla. Přeju krasny vánoční dáreček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
24.12.17 01:18

Tak uz je mimi na svete? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.17 06:43

Ahoj holky, tak planej poplach :( jen co jsem poslala sem na emimino dotaz, ještě jsem 3× dostala bolesti a konec - jako na potvoru. Šla jsem si lehnout, ze uvidím jak v noci a ocividne klidná noc :nevim: :zed: zákl.

• Citovat
  • Upravit
65205
24.12.17 07:33
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak planej poplach :( jen co jsem poslala sem na emimino dotaz, ještě jsem 3× dostala bolesti a konec - jako na potvoru. Šla jsem si lehnout, ze uvidím jak v noci a ocividne klidná noc :nevim: :zed: zákl.

Třeba se to fakt chystá až na dnešek, pod stromeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.17 02:37

Tak holky dnes v 0:25 se nam narodil syn Alex. Ty prave bolesti začali v 18:00 a o poznání polestivejsi :mrgreen: zakl.

• Citovat
  • Upravit
3355
25.12.17 05:03
@Anonymní píše:
Tak holky dnes v 0:25 se nam narodil syn Alex. Ty prave bolesti začali v 18:00 a o poznání polestivejsi :mrgreen: zakl.

Moc gratuluji. :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.17 06:24
@Anonymní píše:
Tak holky dnes v 0:25 se nam narodil syn Alex. Ty prave bolesti začali v 18:00 a o poznání polestivejsi :mrgreen: zakl.

Tak hodně zdravíčka a štěstíčka do života přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
25.12.17 07:28
@Anonymní píše:

Gratuluji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1245
27.12.17 10:09
@Anonymní píše:

Moc gratuluji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky