Záhada s mazáním zadečku?

Anonymní
25.12.23 16:29

Záhada s mazáním zadečku?

Stala se mi záhada. Mám víc jak půlroční mimino, téměř 7 měsíční.. ráno po probuzení si dcerku brala mamka, která pouze prebalila, jediný kdo pak dceru prebaloval jsem byla já. Teď jsem znovu dcerku prebalila a ona má zadeček (okolí konečníku) od mastí, mamka moje nemazala a já taky ne - nebo si toho nejsem vědoma, ale nerozpominam si, že bych dceru mazala. Je to teda záhada a nedokážu si to vysvětlit.. snad to není nic špatného,

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
25.12.23 17:04

A co by to melo zpusobit jako, prisel poltrgeist pederast a namazal dite skrz plenu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42464
25.12.23 17:05

:mrgreen: tak někdo ji namazat musel, ne… Už to nehul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76707
25.12.23 17:13
@Anonymní píše:
Stala se mi záhada. Mám víc jak půlroční mimino, téměř 7 měsíční.. ráno po probuzení si dcerku brala mamka, která pouze prebalila, jediný kdo pak dceru prebaloval jsem byla já. Teď jsem znovu dcerku prebalila a ona má zadeček (okolí konečníku) od mastí, mamka moje nemazala a já taky ne - nebo si toho nejsem vědoma, ale nerozpominam si, že bych dceru mazala. Je to teda záhada a nedokážu si to vysvětlit.. snad to není nic špatného,

třeba si uprdla a není to žádná mast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.23 17:15

Je to fakt klasický bílý jako když se nanese mast..

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
25.12.23 17:18

Ocividne ji tvoje máma něčím namazala. A jelikož jsi hysterka viz tenhle příspěvek, ani ti to radši nerekla.

• Citovat
  • Upravit
8497
25.12.23 17:26
@Anonymní píše:

A co by to mělo být špatného? Nechápu :think: Prostě ji jedna z vás namazala a jen si to nepamatujete. Chce to fakt více klidu a hned nebýt ve stresu ;) zbytečně šílíš pro nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.23 17:28

Je možný že jsem ji namazala včera večer a pořád se to tam drží..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.23 17:31

@izabe nevím aby to nebylo něco jinýho než mast.. aby to neznacilo něco špatnýho a já si přitom myslím že je to mast.. ale fakt to vypadá jako mast..

• Citovat
  • Upravit
42464
25.12.23 17:33
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25114
25.12.23 17:49

Zavolej Poirota. Ten vyřešil už horší záhady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
25.12.23 18:01

A čuchala jsi k tomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
25.12.23 18:04

Pokud jste jí neumývaly zadeček, a je to schované mezi půlkami, tak to je opravdu ze včera. Ten krém vydrží dlouho, pokud se o něco neotře.

Příspěvek upraven 25.12.23 v 21:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
25.12.23 18:07
@Anonymní píše: … Je to teda záhada a nedokážu si to vysvětlit.. snad to není nic špatného,

Co spatneho by to jako melo byt?? 8o

• Citovat
  • Upravit
76707
25.12.23 19:16
@AnastazieB píše:
Pokud jste jí neumývaly zadeček, a je to schované mezi půlkami, tak to je opravdu že včera. Ten krém vydrží dlouho, pokud se o něco neotře.

anebo ji jedna z nich mázla AUTOMATICKY a neuvědomuje si to, ale psát kvůli tomu diskusi a bát se, že je to něco špatného? :zed: buď hysterka nebo troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí